11 تکنیک واقعی برای صرفه جویی در زندگی روزمره ایران و کاهش هزینه های زندگی

سرفصل های مهم این مقاله

پیام بهرامپور

دوره رایگان گپ و گفت کسب و کاری با پیام بهرام پور

گفتگوهایی عمیق برای نجات کسب و کارتان!!

خیلی‌ها فکر می‌کنند صرفه جویی صرفا برای این است که بتوانیم از شر تله بی‌پولی راحت شده و در مواقع نیاز، به راحتی خرج کنیم. اما اگر دقیق‌تر نگاه کنید، صرفه جویی و پولی که از طریق آن به دست می‌آوریم، به ما کمک می‌کند خیلی سریع‌تر از قبل به اهداف‌مان از جمله راه‌اندازی یک کسب و کار، خرید ابزار مهم، رسیدن به یک زندگی بهتر و حتی آسایش مالی برسیم!

 11 تکنیک واقعی برای صرفه جویی و کاهش هزینه های زندگی در ایران

درواقع هر موقع بتوانید پولی را از خرج شدن در مسیر نادرست نجات بدهید، آن را برای هزینه شدن در یک مسیر باارزش و هدفمند که شما را به اهداف‌تان نزدیک می‌کند، آماده کرده‌اید.

با توجه به اهمیت این موضوع، در مقاله صرفه جویی در زندگی روزمره می‌خواهم ابتدا توضیح بدهم که صرفه جویی چیست، سپس روش های صرفه جویی مالی و پولی را به شما آموزش بدهم. با مقاله صرفه جویی در زندگی روزمره و کاهش هزینه های زندگی در ایران همراه شوید.

صرفه جویی در زندگی روزمره و صرفه جویی مالی چیست؟

روش های صرفه جویی در زندگی روزمره و مالی

👈 1_ بودجه بندی را شروع کنید

👈 2_ باقی مانده‌ها را پس انداز کنید

👈 3_ چالش برنامه غذایی 30 روزه را امتحان کنید

👈 4_ ره‌آورد هفته بخورید!

👈 5_ در خرید، وسواسی عمل کنید

👈 6_ به سراغ خرید عمده بروید

👈 7_ از دست دوم خریدن نترسید!

👈 8_ در خریدهای خودتان صرف نظر کنید

👈 9_ از لباس‌های قبلی استفاده کنید

👈 10_ برای خرید سرمایه ارزشمند، وام بگیرید!

👈 11_ در خرید بیمه صرفه جویی مالی کنید!

👈 12_ بیشتر به خودتان اهمیت بدهید!

سخن پایانی مقاله صرفه جویی و کاهش هزینه زندگی در ایران

مقالات مرتبط و مفید دیگر:

صرفه جویی در زندگی روزمره چیست؟

صرفه جویی و کاهش هزینه زندگی در ایران

اصولا در فرهنگ ایرانی کلمه صرفه جویی معنی و مفهوم خیلی خوبی ندارد و بیشتر با کلماتی مثل خساست گره خورده. اما زمانی که صحبت از صرفه جویی مالی می‌شود، منظور این نیست که باید از فردا با یک وعده غذایی کم‌تر زندگی کنیم، وسایل ضروری کسب و کارمان را نخریم یا از خرج‌های مهم خانه صرف نظر کنیم.

در واقع صرفه جویی یعنی اولویت بندی کردن هزینه‌های جاری در زندگی، سپس کاهش عاقلانه خرج‌ها تا حد امکان. در ادامه که راهکارهای صرفه جویی در زندگی روزمره را به شما توضیح می‌دهم، بهتر متوجه معنی آنهم می‌شوید.

روش های صرفه جویی در زندگی روزمره و مالی

مدتی پیش یک جمله خارجی شنیدم که خیلی از آن خوشم آمد: ((هیچ وقت آنقدر پولدار نبوده‌ام که بخواهم جنس ارزان بخرم!))

بله؛ همین ابتدای کار باید بگویم که منظور از صرفه جویی، خرید چیزهای ارزان نیست. چرا که اجناس ارزان در درازمدت همیشه هزینه بیشتری را به شما تحمیل می‌کنند. این نکته را هم گفتم تا تیر خلاصی زده باشم به تصورات نادرست در مورد صرفه جویی کردن. حالا بیایید با این پیش‌زمینه به سراغ ادامه مقاله برویم.

1_ بودجه بندی را شروع کنید

بودجه بندی مهارتی است که به شما کمک می‌کند از خرج‌های اضافه جلوگیری کنید…

بودجه بندی یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که باید برای صرفه جویی مالی در زندگی به آن اهمیت بدهید. چرا که به شما کمک می‌کند بیشتر از چیزی که باید، هزینه نکنید. در بودجه بندی باید ابتدا هزینه‌های مهم زندگی را اولویت داده و برای‌شان پول کنار بگذارید. در ادامه باید هزینه‌های نه‌چندان مهم را جدا کرده و از آنها بگذرید.

مثلا ممکن است طی ماه شما حدود 2 میلیون تومان برای خرید اقلام غذایی خانه نیاز داشته باشید، بنابراین باید 1 میلیون تومان را از موجودی‌تان کم کرده و به یک حساب دیگر  واریز کنید. در ادامه ممکن است ببینید در چند ماه گذشته حدود 10/15 بار به رستوران رفته و نزدیک به 1 میلیون تومان هم برای آن هزینه کرده‌اید. حالا باید برای صرفه جویی کردن، این هزینه را از زندگی‌تان حذف کنید!

دقت کنید، اگر می‌خواهید در صرفه جویی موفق باشید، باید در آن بی‌رحم عمل کنید؛ چراکه گاهی مواقع ممکن است برای کاهش هزینه های زندگی مجبور شوید پا روی دل‌تان گذاشته و از خیلی چیزها بگذرید.

نکته 1: احتمالا خیلی از شما الان دقیقا نمی‌دانید که در ماه چقدر هزینه برای هر بخش از زندگی نیاز دارید. پیشنهاد می‌کنم در ابتدا با یک حساب و کتاب سرانگشتی هزینه‌ها را برآورد کرده و پیش بروید. سپس هزینه‌های هر روزتان را نوشته و در ماه آینده به شکل دقیق‌تر با توجه به هزینه‌هایی که نوشته‌اید و بازخورد ماه قبلی، بودجه بندی کنید.

نکته 2: دقت کنید، بودجه بندی صرفا برای زندگی روزمره نیست، بلکه برای یک سفر چند روزه یا حتی یک بیرون رفتن و تفریح هم باید بودجه بندی داشته باشید تا مطمئن شوید قرار نیست بیشتر از چیزی که باید، پول خرج کنید.


2_ باقی مانده‌ها را پس انداز کنید

صرفه جویی مالی و پس انداز کردن

بالاتر گفتم که ما باید در زندگی بودجه بندی داشته باشیم تا مطمئن شویم در طول ماه، بیشتر از حد نیاز هزینه نمی‌کنیم. حالا اگر به بودجه بندی پایبند بوده باشید، احتمالا در انتها مقداری هم پول اضافه دارید. اما این پول را چه کنیم؟

همانطور که در مقاله چگونه پول جمع کنیم گفتیم:

ما انسان‌ها همیشه راهی برای خرج کردن پولی که داریم، پیدا می‌کنیم! درواقع هزینه‌های زندگی ما با درآمدمان بالا می‌روند. بنابراین برای اینکه این پول باقی مانده حاصل از صرفه جویی هدر نرود، باید آن را در حساب پس انداز بگذارید.

در مورد پس انداز کردن، تکنیک‌ها و اصولش در مقاله پول جمع کردن صحبت کردم. اما به طور خلاصه پیشنهاد می‌کنم پول‌های اضافه‌ای که دارید را در یک کارت عابربانک ریخته و خود کارت را بشکنید تا نتوانید به این راحتی به آن دسترسی داشته باشید. حالا بعد از گذشت چند ماه که پول‌تان به چیزی حدود 3 الی 4 میلیون تومان رسید، بهتر است پول را برداشته و آن را به یک سرمایه گذاری با نقدشوندگی بالا مثل طلا یا دلار تبدیل کنید.

3_ چالش برنامه غذایی 30 روزه را امتحان کنید

صرفه جویی مالی و کاهش هزینه های زندگی و صرفه جویی

بالاتر هم گفتم که صرفه جویی در زندگی روزمره به معنی خساست به خرج دادن نیست، اما اگر کمی منطقی نگاه کنیم، می‌بینیم که هزینه خورد و خوراک در منزل همه ما بسیار بالاست! بنابراین یکی دیگر از راهکارهای صرفه جویی در زندگی روزمره، داشتن برنامه غذایی است.

با توجه به اینکه می‌دانم خیلی‌ها با این ایده موافق نیستند، پیشنهاد می‌کنم صرفا یک دوره 30 روزه یا حداقل 7 روزه طبق برنامه غذایی پیش بروید. این برنامه غذایی باید متنوع بوده و شامل چیزهایی مثل مرغ، گوشت، ماهی، سبزیجات، غذاهای حاضری و حتی در صورت نیاز، یکی دو وعده غذای رستورانی نه‌چندان گران باشد.

اما چرا باید برنامه غذایی داشته باشیم؟ چون اولا این برنامه ما را از سردرگمی نجات داده و باعث می‌شود کم‌تر به سراغ غذاهای آماده و پرخرج برویم. دوما با دادن شناخت کافی در مورد هزینه‌ها کمک می‌کند در آینده راحت‌تر بودجه بندی کرده و سوما مطمئن‌مان می‌کند که وعده‌های غذایی کاملی به بدن‌مان می‌رسانیم. پس همین حالا یک برنامه غذایی حداقل 1 هفته‌ای با همکاری دیگر اعضای خانواده تنظیم کنید. حتی می‌توانید برای نوشتن این برنامه به سراغ مقالات سطح وب بروید. مطمئنم نتایج مالی که از این برنامه می‌گیرید، ترغیب‌تان می‌کند در آینده هم آن را ادامه بدهید.


این مقاله را هم بخوانید، برایتان مفید واقع می‌شود:👇

چطور سبک زندگی ساده و لذت بخشی داشته باشیم؟


نکته: دوستان عزیز دقت کنید؛ چه در بودجه بندی، چه در برنامه ریزی غذایی و حتی در چیزهایی مثل برنامه ریزی زمانی، باید انعطاف‌پذیر باشیم! یعنی ممکن است همیشه یک سری چیزها طبق برنامه پیش نرفته و برنامه از پیش تعیین‌شده ما را برهم بزنند، اما این موضوع کاملا منطقی است. بنابراین در چنین شرایطی باید انعطاف‌پذیر بوده و با ایجاد تغییرات، سعی در بهبود برنامه کنید نه اینکه با مشاهده هر مشکل در آن، بخواهید کلا بیخیالش شوید.

4_ ره‌آورد هفته بخورید!

یکی دیگر از راهکارهای صرفه جویی در زندگی روزمره ، باز هم به بحث خورد و خوراک برمی‌گردد. اگر دقت کرده باشید، هر روز بخشی از وعده غذایی ما به یخچال منتقل می‌شود. اما نکته مهم اینجاست که اغلب این غذاها بعد از یک هفته نگهداری در یخچال، به سطل زباله منتقل می‌روند.

می‌دانید چرا در اغلب مواقع علاقه نداریم این غذاها را بخوریم؟ چون همیشه گزینه‌های بهتری وجود دارد. یعنی همیشه یک قابلمه جدید روی گاز است و خب زمانی که ذهن ما به مقایسه بین این غذای قبلی و غذای جدید می‌پردازد، قطعا غذای جدید را انتخاب می‌کند. بنابراین پیشنهاد می‌کنم هر 3 یا 7 روز یک بار، وعده غذایی جدیدی درست نکنید و تمام چیزی که در یخچال مانده را به عنوان یک وعده غذایی متنوع بخورید. نام این وعده را هم بگذارید ره‌آورد هفته!

نکته: با توجه به اینکه خوردن غذای مانده خیلی ایده خوبی نیست و حتی برای بدن هم ضرر دارد، بهتر است به سرعت این غذاها را مصرف کنید و اجازه ندهید مدت زیادی در یخچال باقی بمانند.

5_ در خرید، وسواسی عمل کنید

یادتان باشد هر فروشگاهی که در آن اسم ارزانی یا تخفیف وجود دارد، الزاما ارزان‌فروش نیست!

اگر بگویم برای خرید خانه به سراغ فروشگاه‌های بزرگ همیشه‌تخفیف بروید، احتمالا اغلب شما می‌گویید که خب ما خریدمان را از همین فروشگاه‌ها انجام می‌دهیم. اما نکته مهم اینجاست که: خرید کردن از خیلی از این فروشگاه‌ها به‌صرفه نیست! درواقع خیلی از فروشگاه‌هایی که با اسم همیشه تخفیف شناخته شده‌اند، اصلا تخفیف‌های به صرفه‌ای روی محصولات‌شان ارائه نمی‌کنند.

پیشنهادی که دارم این است:👈 حسابی در شهر و منطقه خودتان بگردید و فروشگاه‌هایی که واقعا تخفیف خوبی روی محصولات می‌دهند را پیدا کنید. در ادامه قبل از خرید کردن، یک لیست کامل تهیه کنید و سپس به سراغ فروشگاه بروید. چراکه اگر لیست‌تان کامل نباشد، مطمئنا تا خرید بعدی نیاز به مواد غذایی زیادی پیدا کرده و مجبور می‌شوید آنها را با قیمت بالا از فروشگاه‌های عادی بخرید.

هدیه‌ای از دوره پول 👇

در دوره جامع پول استاد بهرامپور نکته بسیار مهمی را توضیح دادند که قطعا دانستنش به شمایی که به‌دنبال صرفه جویی بیشتر هستید، کمک زیادی می‌کند.👇

خلاصه این نکته این بود: اگر می‌خواهید دارایی زیادی به دست آورده و در مقابل، هزینه‌های کمی داشته باشید، باید در خریدهای‌تان کمی متفاوت عمل کنید. راهکار این است که مثل انسان‌های پولدار، به جای صرف هزینه برای خرید چیزهایی که خودشان هزینه‌زا هستند، پول‌تان را برای خرید دارایی صرف کنید.

این یعنی به جای اینکه یک دستگاه موبایل با قیمت 8 میلیون تومان برای خودتان بخرید، با این پول سرمایه گذاری کنید، در یک تجارت شریک شده یا یک کسب و کار راه بیندازید. حالا بعد از چند ماه می‌توانید با سودی که این پول برای شما ایجاد کرده، همان موبایل را بخرید! این در حالی است که هنوز هم آن پول در حال ایجاد ارزش افزوده و سود مالی بیشتر برای شماست. اما اگر همان ابتدا به سراغ تلفن همراه بروید، باید هزینه‌هایی از جمله تعمیرات، استهلاک و… آن را هم در آینده بپردازید.

6_ به سراغ خرید عمده بروید

خرید عمده‌ای اقلام مصرفی در درازمدت سود زیادی دارد

اگر خانواده پرجمعیتی دارید، یا اگر اطراف‌تان دوستان، آشنایان و فامیلی هستند که با آنها رابطه خوبی دارید، پیشنهاد می‌کنم به‌طور شریکی با آنها عمده خرید کنید. این یعنی اگر در ماه 5 بسته دستمال کاغذی مصرف می‌کنید، می‌توانید یک کارتن 20 تایی آن را با قیمت خیلی پایین از یک فروشگاه عمده فروشی تهیه کرده و مابقی را بین بقیه فامیل که حاضرند با شما به‌طور اشتراکی خرید کنند، تقسیم کنید.

این الگوی خرید را حتی می‌توانید در خرید مواد پروتئینی مثل گوشت، مرغ و ماهی هم پیاده کنید. مثلا برای گوشت، مستقیم به سراغ گله‌دارها بروید و یک بره کامل از آنها بخرید، برای مرغ به کشتارگاه رفته یا حداقل از ماشین‌های پخش مرغ خرید کنید و… .

7_ از دست دوم خریدن نترسید!

میتوانید با خرید جنس دست دوم، بین 20 تا 50 درصد در هزینه‌ها صرفه جویی کنید

می‌دانستید خیلی از وسایل هستند که به محض استفاده شدن، حدود 30 درصد از قیمت‌شان را از دست می‌دهند؟ این یعنی اگر امروز یک بخاری با قیمت 1 میلیون تومان بخرید و چند روز از آن استفاده کنید، احتمالا در بهترین حالت بخاری شما حدود 700 هزار تومان ارزش دارد.

پس چه کنیم؟ ایده بهتر این است که خیلی از وسایل مورد نیازتان را به‌شکل دست دوم بخرید! به سراغ سایت دیوار بروید، به فروشگاه‌های سمساری مراجعه کنید یا اصلا در فامیل بگردید. قطعا خیلی از چیزهایی که باید برای خرید نو آنها هزینه زیادی بپردازید را می‌توانید با هزینه بسیار کم‌تر به‌شکل دست دوم تهیه کنید و این یعنی یک صرفه جویی بزرگ. در ضمن پیشنهاد می‌کنم پول حاصل این صرفه جویی را هم به حساب پس اندازتان واریز کنید.

نکته: برای خرید لوازم برقی دست دوم یا خودرو، بهتر است ابتدا کمی اطلاعات بیشتر به دست آورده و مطمئن شوید که می‌توانید تفاوت جنس بی‌کیفیت از باکیفیت را تشخیص بدهید.

8_ در خریدهای خودتان صرف نظر کنید

کاهش هزینه های زندگی در خرید کردن و صرفه ویی

نگاهی به اطراف و کمدهای‌تان بکنید، ببینید چقدر وسیله خریده‌اید که واقعا نیازی به خریدشان نداشته‌اید؟ مثلا خود من همین حالا فقط روی میز رایانه‌ام یک فلش 16 گیگ، 3 عدد ماژیک و یک کتاب پزشکی دارم که مدت‌ها پیش خریدم اما اصلا از آنها استفاده نکردم. قیمت همین‌ها نزدیک به 150 هزار تومان است!‌

در مقاله پول جمع کردن هم گفتم که اغلب خریدهای ما بدون پشتوانه منطقی کافی بوده و بیشترشان از سر احساس هستند. با توجه به این از امروز یک عهد با خودتان ببندید: قبل از خرید هر چیزی، 3 ساعت به خودتان زمان بدهید، بعد از 3 ساعت اگر باز هم به نظرتان خریدش منطقی بود، آن را بخرید.

9_ از لباس‌های قبلی استفاده کنید

کاهش هزینه در زندگی در ایران و صرفه جویی در زندگی روزمره

امروز داشتم ماجراهایی که همراهان بیشتر از یک نفر در سایت نوشته‌اند را می‌خواندم، در این بین نظر یکی از کاربران وفادار سایت، وحید عزیز، در مورد صرفه جویی نظرم را بسیار به خودش جلب کرد. خودتان نظر این دوست را بخوانید:

صرفه جویی در زندگی روزمره و کاهش هزینه های زندگی و صرفه جویی

مطمئنم هم من و هم شما کمد یا یک جاکفشی داریم که پر شده از لباس‌ها و کفش‌هایی که هنوز هم به خوبی قابل استفاده هستند. بنابراین اگر می‌خواهید یک صرفه جویی کلان داشته باشید، به سراغ کمدها رفته و آن دسته از وسایلی که هنوز قابل استفاده هستند را دم دست بگذارید. حتی آنهایی که نیاز است را برای ترمیم و تعمیر کنار بگذارید!

به طور کلی هم یادتان باشد که ما آدم‌ها هزینه‌های بی‌مورد زیادی را صرف خرید لباس می‌کنیم. این بخش از بودجه مالی ما دقیقا همانی است که می‌تواند در بودجه بندی به پس اندازمان تبدیل شود.

10_ برای خرید سرمایه ارزشمند، وام بگیرید!

صرفه جویی در زندگی روزمره و کاهش هزینه های زندگی و صرفه جویی

در بخش کوتاهی از دوره جامع پول، استاد بهرامپور با یک حساب و کتاب سرانگشتی نشان‌مان دادند که حداقل در ایران، وام گرفتن بسیار به‌صرفه است! به‌طور خلاصه استاد گفتند:

در این چند سال گذشته تورم ایران چیزی بین 20 تا 50 درصد بوده، حالا زمانی که بانک‌ها بین 18 تا 24 درصد به ازای پولی که به ما می‌دهند سود می‌گیرند، این یعنی وام گرفتن در ایران نه تنها به صرفه است، بلکه می‌تواند به‌نوعی باعث ایجاد سود مالی برای‌تان شود.

البته دقت کنید، منظور استاد این نبود که وام بگیرید و پول آن را نگاه دارید یا اینکه وام گرفته و پولش را برای خرید اقلام مصرفی هزینه کنید. بلکه گرفتن وام برای راه اندازی کسب و کار، خرید دارایی یا سرمایه‌گذاری را پیشنهاد کردند.


در جلسه صفرم دوره جامع پول تنها با 9 هزار تومان شرکت کنید!! بدون تردید نگاهتان به پول تغییر خواهد کرد…!👇

در جلسه صفرم پول ثبت نام می‌کنم!


11_ در خرید بیمه صرفه جویی مالی کنید!

صرفه جویی مالی و کاهش هزینه های زندگی در ایران

دقت کرده‌اید که در ماه چقدر باید هزینه‌های بیمه بدهیم؟ بیمه ثالث ماشین، بیمه بدنه ماشین، بیمه بازنشستگی، بیمه درمانی و… . خب اگر بتوانیم در اینها صرفه جویی کنیم، چقدر به دارایی و حساب پس اندازمان اضافه می‌شود؟ قطعا مبلغ کمی نیست.

بنابراین پیشنهاد می‌کنم کمی در مورد شرکت‌های بیمه خودتان تحقیق کرده و ببینید که چطور می‌توانید از آنها تخفیف گرفته یا هزینه‌های‌شان را کم کنید؟ در سطح وب خیلی از سایت ها هستند که برای بیمه به شما تخفیف‌ها و شرایط خوبی می‌دهند، پس حتما بعد از این مقاله برای پیدا کردن‌شان زمان بگذارید.

12_ بیشتر به خودتان اهمیت بدهید!

صرفه جویی مالی و کاهش هزینه های زندگی در ایران

راستش نمی‌خواهم در مورد اصول اعتماد به نفس صحبت کرده و بگویم که باید به خودتان اهمیت بیشتری بدهید. اما با هر منطقی که به قضیه نگاه کنید، رسیدگی بیشتر به سلامت‌تان، یک صرفه جویی بزرگ است. چرا؟ این صحبتم را زمانی درک می‌کنید که:

  • برای یک دندان پر کردن نزدیک به 1 میلیون تومان بدهید،
  • برای یک ویزیت دکتر و خرید داروها 500 هزار تومان بپردازید،
  • برای درمان یک سرماخوردگی ساده 3 روز سر کار نروید،
  • و… .

بنابراین اهمیت دادن به سلامتی، یکی از مهم‌ترین راهکارهای صرفه جویی است که باید مدنظر داشته باشیمش.

سخن پایانی مقاله صرفه جویی در زندگی روزمره

به عنوان کلام آخر مقاله صرفه جویی در زندگی روزمره ؛ دوستان عزیز بعضی از صرفه جویی‌ها هستند که با نام صرفه جویی احمقانه شناخته می‌شوند و هیچ عقل هوشمند و هیچ دوره آموزشی و هیچ مکتبی در دنیا پیشنهاد نمی‌کند برای صرفه جویی کردن به سراغ آنها بروید. از جمله آنها عبارتند از:

  • صرفه جویی در خرید اقلام خوراکی باکیفیت،
  • صرفه جویی در بیمه، (نخریدن بیمه)
  • صرفه جویی در درمان،
  • و هر نوع صرفه جویی که در درازمدت اثر عکس داشته باشد!

بنابراین قبل از صرفه جویی کردن، کمی بیشتر در مورد آن و اثراتش فکر کرده و مطمئن شوید که بین صرفه جویی‌های احمقانه دسته‌بندی نمی‌شود.

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله با هم 11 تکنیک صرفه جویی در زندگی روزمره و کاهش هزینه های زندگی در ایران را بررسی کردیم. راستی اگر شما هم ایده‌ای برای صرفه جویی کردن دارید، آن را در بخش نظرات بنویسید تا در آینده با نام خودتان به مقاله اضافه‌شان کنم. با آرزوی موفقیت.

منابع:

 


مقالات مرتبط و مفید دیگر:

👈 افزایش درآمد با 15 تکنیک اقتصادی و عملی

👈 راز ثروت یهودیان | 4 راز مهم طبق تحقیقات معتبر

👈 باورهای انسانهای ثروتمند | 10 باور ذهن ثروتمندترین انسان!

تیم فنی بیشتر از یک نفر

تیم فنی بیشتر از یک نفر

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۵ دیدگاه دربارهٔ «11 تکنیک واقعی برای صرفه جویی در زندگی روزمره ایران و کاهش هزینه های زندگی»

  1. احمد سرعتی احمد سرایی

    خیلی عالی بود خدا این حرف یاد شما داد روانی بازنشسته با روزی دو دلار چگونه می تواند دکتر برود خوارک بخرید مگر گوشت گران نشده میوه همه چیز حکومت فاسد است باید عوض شود حکومت اداره کشور ندارد باید عوض شود تا چند روز دیگر صدا دزدی بزرگی ۲۳هزار میلیارد تومان از بانکی که معلوم نفر معلوم رمز ارز نتر خرید داره؟ از کشور رفت یا در حال رفتن ّخامنه‌ای توان نگاهداری از کشور ندارد با کشتن جوانان رشید دیگر جایی ندارد هر سال مردم می کشند عاقبت ملت روشن است رفاه حق هر انسان هست دیگر آخوند قاتل توان نگاهداری از کشور ندارد باید عوض شود

  2. سلام بنظرم بیمه هایی که در زمینه های مختلف فعالیت دارند و مثلا اگر در بیمه کردن موتور سیکلت از یک شرکت با سابقه کم یا خصوصی استفاده کنیم در زمان پرداخت خسارت و میزان رسیدگی آن شرکت با مشکل روبه رو میشویم…
    صرفه جویی در بعضی چیزها کاملا برعکس عمل میکند و باعث پشیمانی و هزینه دوباره خواهد شد،هرچیزی جای خود را دارد.

  3. به نظر من توی ایران مردم از سرفه کویی گذشته از اصل نیاز های خودشون میزنن ولی نمیرسن هزینه. تحصیل بچه ها رو وسایل مورد نیازشون دو یه سرویس تغزیه. سالم برای خونه و مدرسه تموم میشه پدر مادر نه تفریح نه خرید نه تنوع ندارند اگه تو خونه لیوان مورد نیاز بشه با برنامه ریزی از فروشگاه ایرانیش رو میخریم شما حرف پس انداز میزنید و تو ایران هستید یه بازنشسته. قبض هاشو پرداخت کنه یه. کیسه برنج دو کیلو گوشت. د. کیلو مرغ و بخره نصف حقوقش بیشتر میره حالا نون هست لبنیات تره بار هزینه درمان اگه بچه هاشون دیدنشون بیان هفته. یک روز ما داریم تو فقر زندگی میکنیم هممون

اسکرول به بالا