جشنواره پاییزی محصولات (بعد از این زمان تمامی محصولات با قیمت اصلی به فروش میرسد)

کدتخفیف ۵۰ درصدی: fff

استفاده از کلمات باکلاس تهرانی در مکالمات روزانه

سرفصل های مهم این مقاله

حتماً شما هم تجربه کرده‌اید که یک فرد با نحوه صحبت کردن و انتخاب کلماتش همه افراد را مجذوب خود می‌کند یا با نحوه صحبت کردن خود می‌تواند افراد را متقاعد به انجام کاری کند. شاید یک‌بار کسی به شما هم گفته باشد که از فلانی یاد بگیر، ببین چه قشنگ حرف میزنه!

راز تمام این افراد در باکلاس حرف زدن و استفاده از کلمات باکلاس تهرانی است. پس برای یادگرفتن روش کار این افراد در این مقاله همراه من باشید.

باکلاس حرف زدن یعنی چه؟

باکلاس صحبت کردن یعنی رعایت برخی اصول و آداب در هنگام سخن گفتن. شما هنگامی‌که باکلاس صحبت می‌کنید شخصیت و وقار خود را در قالب کلمات به فرد مقابل منتقل می‌کنید. باکلاس حرف زدن یا اصطلاحاً استفاده از کلمات باکلاس تهرانی چندان کار دشواری نیست تنها کمی دقت و تمرین و استمرار نیاز دارد. گاهی برخی افراد معتقدند باکلاس حرف زدن یعنی با غرور و تکبر حرف زدن، از بالا به پایین نگاه کردن یا جدا کردن خود از بقیه؛ درصورتی‌که هدف باکلاس صحبت کردن دقیقاً خلاف این نکات است. به همین دلیل اگر بتوانید باکلاس صحبت کنید ارتباطتان با افراد دیگر بهتر و نزدیک‌تر نیز می‌شود.

تفاوت باکلاس حرف زدن و لفظ قلم حرف زدن

لفظ قلم حرف زدن همان‌طور که از نامش پیداست؛ به معنای «به زبان قلم حرف زدن» است؛ یعنی همان‌طور که می‌نویسیم، حرف بزنیم. طبعاً لفظ قلم حرف زدن یا همان ادبی صحبت کردن مناسب تمامی مجامع و موقعیت‌ها نیست و در شرایطی مانند جلسات رسمی محل کار کاربرد دارد و در جمع خانواده و دوستان به کار ما نمی‌آید؛ اما باکلاس صحبت کردن همان صحبت کردن همیشگی و صمیمی خودمان است منتهی با استفاده و رعایت برخی اصول. به همین دلیل در بسیاری از جمع‌ها می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

 

 

چرا باکلاس حرف زدن اهمیت دارد؟

  • هنگامی‌که ما از کلمات باکلاس در صحبت‌های خود استفاده می‌کنیم درواقع جایگاه، قدرت، ارزش، علم، شخصیت خود را با کلاممان بالا می‌بریم.
  • افراد جذب فن بیان و اعتمادبه‌نفس ما می‌شوند و به ما اعتماد می‌کنند. برای دریافت رایگان آموزش فن بیان کیک کنید.
  • تأثیر کلاممان بر افراد بیشتر می‌شود.
  • ممکن است دیگران حرف زدن ما را الگوی خود قرار دهند.
  • باکلاس حرف زدن موجب ارزش و احترام قائل شدن به فرد مقابل می‌شود و او نیز این موضوع را حس می‌کند.
  • ارتباطات ما بهتر و پایدارتر می‌شود.

 

 

آیا تنها باکلاس حرف زدن و استفاده از کلمات باکلاس تهرانی کافی است؟

پاسخ من به این سؤال یک «نه» قاطع است.

برای باکلاس بودن تنها باکلاس صحبت کردن کافی نیست بلکه باید مجموعه‌ای از عوامل را باهم رعایت کنید تا درنهایت بتوانید باکلاس باشید و این پیام را به دیگران نیز منتقل کنید. این مجموعه شامل صحبت کردن، فکر کردن، لباس پوشیدن، رفتار کردن و زبان بدن است. تصور کنید لباس نامرتبی پوشیده‌اید، زبان بدنتان نادرست است، افکارتان مخالف حرف‌هایتان است و زبان بدن آن را لو می‌دهد و در این زمان شما در حال استفاده از کلمات باکلاس تهرانی در صحبت‌هایتان هستید. حال نظر خودتان چیست؟ آیا با این مجموعه باکلاس به نظر می‌رسید؟ آیا افراد برای شما و سخنانتان ارزش قائل می‌شوند؟ طبعاً خیر

گام‌های رسیدن به هدف باکلاس حرف زدن

کلمات باکلاس تهرانی را با لحن مناسب ادا کنید.

ما برای اینکه بتوانیم باکلاس حرف زدن را عادت خود کنیم و نه اینکه ادای آن را دربیاوریم باید چند نکته را رعایت کنیم و چند پله بالاتر برویم. در این بخش به این نکات می‌پردازیم:

1_ لحن کلام

همان‌طور که می‌دانید ما از لحن‌های مختلفی هنگام صحبت کردن استفاده می‌کنیم این لحن‌ها شامل: لحن خبری، سؤالی، غم، خشم، تعجب، قدردانی، درخواست، پشیمانی و… می‌شود. سعی کنید احساس خود را با استفاده از لحن مناسب در جمله بیان کنید تا فرد مقابل منظور کلام شما را به‌درستی متوجه شود.

2_ سرعت کلام

آرام و شمرده صحبت کنید تا کلمات شما کامل ادا شود و شنونده بتواند به‌خوبی سخنان شما را شنیده و پردازش کند. تند یا کند صحبت کردن مانعی در جهت ارتباط با فرد مقابل است و او را از سخنان شما خسته و کلافه می‌کند.

3_ تن صدا

ما در مؤدبانه و باکلاس صحبت کردن نیازی به تن صدای خیلی بالا نداریم؛ زیرا تن صدای بالا در مواردی لازم می‌شود که خشمگین هستیم، کلاممان شنیده نشده و مجبور به تکرار هستیم یا فاصله دوری از شخص مقابل داریم. ما در باکلاس بودن تمام این موارد را با لحن کلام، شمرده سخن گفتن و حفظ فاصله مناسب با مخاطب رفع می‌کنیم، پس نیازی به تن صدای بالا که گاهی موجب خراب کردن ارتباطات می‌شود نداریم.

4_ ارتباط چشمی

یکی از موارد ضروری در باکلاس صحبت کردن کنار گذاشتن خجالت و گوشه‌گیری است. شما باید بتوانید در فاصله مناسبی از فرد مقابل ایستاده و با نگاه کردن به چشم‌های او ارتباطتان را برقرار کنید. ارتباط چشمی موجب اعتماد و نزدیکی بیشتر افراد می‌شود.

نکته: در نظر داشته باشید که ارتباط چشمی در برخی فرهنگ‌ها هنوز عادی نشده است و برخی افراد به دلیل آسیب‌های روانی خود قادر به برقراری ارتباطات چشمی نیستند پس این موارد را در نظر داشته باشید و با خیره شدن به چشم این افراد آن‌ها را معذب نکنید.

5_ دایره لغات

برای باکلاس حرف زدن نیاز به دایره لغات وسیعی دارید و باید مترادف کلمات مختلف را بدانید. برای گسترش دایره لغات خود می‌توانید کتاب با موضوعات مختلف بخوانید، در فضای مجازی مقالات و متن‌های علمی بخوانید، به کتاب‌های صوتی یا پادکست‌ها گوش کنید و لغات آموخته‌شده را تمرین کنید.

6_ دستور زبان فارسی

برای کنار هم گذاشتن کلمات باکلاس و ساختن جمله نیازمند یادگرفتن دستور زبان فارسی هستید تا بدانید محل قرارگیری فعل، فاعل، ضمیر، مفعول و دیگر اجزای جمله کجاست و بتوانید یک جمله باکلاس اصولی بسازید نه اینکه صرفاً چند کلمه درهم کنار یکدیگر بچینید و بیان کنید.

 

 

 

7_ هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

کلمات شیک و باکلاس، سنجیده بیان می‌شوند.

یک فرد باکلاس می‌داند کجا، چه صحبتی بکند. صحبت کردن در مورد یک موضوع غیر مرتبط با جمع و موقعیتی که افراد در آن هستند ارزش شما و کلامتان را پایین می‌آورد. پس در ابتدا موقعیت را بسنجید و سپس سخن بگویید.

8_ جملات مثبت

افراد باکلاس معمولاً از جملات منفی استفاده نمی‌کنند و بلد هستند چگونه همان جمله و همان منظور و مفهوم را با جمله‌بندی مثبت ادا کنند تا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد. پس روی جمله‌سازی مثبت کارکنید.

9_ انسجام کلام

از هر دری سخن گفتن و از موضوعی به موضوع دیگر پریدن موجب حواس‌پرتی و کلافگی مخاطب شما می‌شود و به هیچ‌کدام از موضوعات و سخنان شما توجه نمی‌کند. پس سعی کنید یک انسجامی در مورد موضوع خود داشته باشید. یک مسیری برای سخنرانی خود طراحی کنید که از یک نقطه شروع کنید، در مسیر مشخصی ادامه داده و در یک نقطه سخن را به اتمام برسانید.

10- شروع خوب

همواره باید شروع سخنان خود را جذاب و پرقدرت انتخاب کنید تا توجه مخاطب را به سخنان و کلماتتان جذب کنید. شروع خوب مخاطب را همراه شما می‌کند.

11_ پایان خوب

پایان‌بندی سخن هم مانند آغاز خوب آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در پایان سخنانتان باید بتوانید جمع‌بندی کنید و منظور کلامتان را برسانید و این کار را با کلماتی انجام دهید که تأثیرگذار باشند و در ذهن مخاطب جای‌گیر شوند.

12_ شنیدن فعال

برای اینکه بتوانیم باکلاس و مؤدبانه سخن بگوییم و با دیگران ارتباط بگیریم باید در ابتدا بتوانیم سخنان آن‌ها را خوب بشنویم تا بتوانیم جواب آن‌ها را به‌درستی انتخاب کنیم و به آن‌ها این پیام را برسانیم که من برای شما ارزش قائل هستم، سخنان شما را شنیدم، درک کردم و حالا به شما پاسخ می‌دهم.

13_ دوری از غرور و تکبر

وقتی شما باکلاس و مؤدبانه صحبت می‌کنید ارزش و شخصیت خود را نشان می‌دهید نه اینکه کار غیرممکنی را انجام دهید که بخواهید برای آن احساس غرور و تکبر کنید و این حس را در کلماتتان به مخاطب منتقل کنید. هدف از باکلاس صحبت کردن تسهیل رابطه است نه قطع آن، پس از غرور و تکبر در حرف‌ها و کلماتتان پرهیز کنید.

14- منطق سخن

سعی کنید سخنان خود را منطقی و بر اساس واقعیات و تجربیات تنظیم کنید. همچنین از تعمیم دادن فکر و احساس خود جدا خودداری کنید مثلاً به‌جای جمله «هر شخصی در این حادثه رانندگی بود قطعاً می‌ترسید»، بگویید «من در این حادثه رانندگی بسیار ترسیدم»

 

 

15_ اول تفکر بعد کلام

کلمات باکلاس امروزی را سنجیده بیان کنید.

همواره ابتدا موضوع کلام، موقعیتی که در آن هستید، افراد حاضر، شرایط و کلماتی که می‌خواهید به کار ببرید را بسنجید و اگر مطمئن شدید همه‌چیز مناسب است سخن بگویید. بدون تفکر و درنگ حرف زدن ارزش سخنان شما را پایین می‌آورد و ممکن است خطاهایی در آن داشته باشید که اگر ابتدا فکر می‌کردید این اتفاق نمی‌افتاد.

16- غیبت کردن

اگر می‌خواهید باکلاس باشید از غیبت کردن پرهیز کنید. در شأن یک فرد باکلاس نیست پشت سر شخصی حرف بزند و از ایرادات او بگوید.

17_ کم گوی و گزیده گوی

برای باکلاس حرف زدن باید فکر کنید و با چند کلمه و جمله مختصر حرف بزنید. اگر دایره لغات خوبی داشته باشید و دستور زبان را هم آموخته باشید به‌راحتی می‌توانید در چند جمله سخن خود را منتقل کنید و نیازی به پرحرفی برای رساندن منظور خود به مخاطب ندارید.

18_ حریم خصوصی

یک فرد باکلاس هنگام صحبت کردن مرز فیزیکی و مرز کلام را رعایت می‌کند. خیلی به مخاطب خود نزدیک نمی‌شود که او احساس ناامنی کند و در کلامش هم وارد مسائل شخصی و خصوصی افراد نمی‌شود.

19_ سکوت

قطعاً هیچ فردی نمی‌تواند در تمامی حوزه‌ها و موضوعات اطلاعات داشته باشد پس نیازی نیست در مورد هر موضوعی اظهارنظر بکنید و سخن بگویید. گاهی صرفاً با سکوت کردن و گوش دادن باکلاس بودن خود را نشان می‌دهید.

20_ کلمات رکیک

افراد باکلاس باید در هنگام صحبت کردن از گفتن کلمات رکیک، فحش، توهین و تمسخر دیگران اجتناب کنند. شما باید احترام دیگران را حفظ کنید تا آن‌ها هم متقابلاً احترام شما را حفظ کنند.

21_ اصطلاحات کوچه‌بازاری

اصطلاحات کوچه‌بازاری در لغت‌نامه مؤدبانه صحبت کردن جایی ندارد و ما به‌جای آن‌ها از کلمات باکلاس تهرانی استفاده می‌کنیم.

22_ عذرخواهی

اگر واقعاً کار اشتباهی انجام داده‌اید یا حرف نامناسبی زده‌اید باید عذرخواهی کنید و سعی کنید این کار را با رعایت لحن، اصول، تن صدا، زبان بدن و سایر موارد ضروری انجام دهید تا مؤثر واقع شود؛ اما توجه داشته باشید برای بیان حرف و نظر منطقی خود نیازی به عذرخواهی ندارید و نباید کلمات عذرخواهی مانند ببخشیدا، معذرت میخوام، شرمنده و… را به تکیه‌کلام خود تبدیل کنید.

23_ تعارف

تعارفات مرسوم و عامیانه مانند: اختیار دارین، هر طور صلاح میدونین، امر بفرمایید و… را کنار بگذارید و با اعتمادبه‌نفس و فکر کردن، حرف و نظر خود را بیان کنید.

 

 

24_ قطع کردن کلام

میان حرف دیگران نپریم.

هیچ‌گاه سخن کسی را قطع نکنید. برای حرف زدن صبور باشید و کامل به سخنان شخص مقابل گوش کنید، فکر کنید و سپس حرف بزنید. شاید اگر در نیمه سخنان او کلامش را قطع کنید منظور کلامش را اشتباه متوجه شوید و به‌اشتباه جوابی به او بدهید. با این کار به شخص مقابل خود بی‌احترامی کرده‌اید و ارزش و احترام خود را نیز زیر سؤال برده‌اید.

25_ عوامل اضافه

برای باکلاس بودن، هنگام صحبت کردن با دیگران تنها به او توجه کنید و سایر عوامل محرک را از مرکز توجه خارج کنید. برای مثال: گوشی در دست نگیرید، دقایقی دست از غذا خوردن بکشید، موسیقی را قطع کنید و…

برای مطالعه بیشتر کلیک کنید:

کلمات باکلاس تهرانی

در این بخش برخی کلمات باکلاس تهرانی را برای شما جمع‌آوری کرده‌ایم تا دایره لغات خود را گسترش دهید:

 

فوق‌العاده جذاب بهت‌زده سعادتمند

 

بهترین چشم‌نواز الهام متحیر طنین فرخنده
بی‌نظیر لذت‌بخش

 

سردرگم

 

سربلند

 

زیباترین درخشان جذاب بشاش فرهنگ تأسف
باشکوه افسانه‌ای

 

درخشنده

 

بی‌منت

 

آرامش‌بخش ممتاز اعلی بنیادین اندیشه ادراک

 

شگفت‌انگیز ارزشمند

 

استثنایی

 

بی‌محابا ستودنی ملحق

 

امیدوار متمدن آداب متین
هیجان‌آور مدهوش کننده بی‌بدیل پیروز بی‌مثال لاکچری بیمناک مشتاق امکان شماتت
فرخنده الهام‌بخش

 

بی‌بدیل

 

مثال‌زدنی

 

بیم مهیج تسلط نشاط نخستین

 

به‌مراتب
بهترین تمام و کمال

 

مشتاق

 

متشکرم

 

خرسند شیک تماشایی هیاهو به‌یادماندنی گران‌قیمت
مجلل مصمم

 

شیوا

 

وحشت‌زده

 

محترم

 

اشراف پدیده زمزمه نهاد

 

سعادتمند
باور

 

بی‌نظیر گیرا شادمان مسرور ملموس ناملموس فاتح شهود صاحب‌نظر
خاطره ساز خوش‌پوش درجه‌یک دل‌چرکین

 

خوش‌خوراک خارق‌العاده منحصر‌به‌فرد فرآیند خوش‌صحبت مقدم

 

اصلاح جملات

در این بخش به اصلاح جملات عامیانه و تبدیل آن‌ها به جملات باکلاس می‌پردازیم:

جملات عامیانه جملات باکلاس
یه مشکلی وجود داره یه مسئله‌ای به نظرم آمد
چه کمکی میتونم بکنم چه خدمتی از من ساخته است
ببخشید مزاحم شدم متشکرم که وقت گذاشتید
جات خالی بود جاتون سبز بود
به شما مربوط نیست خودم حلش می‌کنم
قابل شمارا نداره هدیه‌ای است برای شما
خدا بد نده خدا سلامتی بده
به کارم نمیاد مناسب من نیست
گرونه مقرون‌به‌صرفه نیست
خداحافظ/ بای/ خدافظ خدانگه‌دار
سراغتو می‌گرفتم و تو فکرم بودی جویای احوالتان بودم
درگیرم/گرفتارم نمیتونم بیام ﺩﺭ ﻓﺮﺻﺘﻰ ﻣﻨﺎﺳﺐ خدمتتون می‌رسم
ﺩﺭﻭﻍ ﻧﮕﻮ راست میگی؟
ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻡ تجربه شد برام
زشته درست نیست/ زیبا نیست
از تو بعیده شایسته تو نیست
خیلی سخته آسون نیست
متنفرم ازش سلیقه من نیست
خسته نباشی شاد و سلامت باشی
چرا اذیت می‌کنی؟ از این کار چه لذتی می‌بری؟
چرا به بقیه بیشتر از من حقوق می‌دید؟ میشه منو راهنمایی کنید که حقوق دریافتی خودم را چطوری افزایش بدم؟ و سود بیشتری به شرکت برسونم؟
چند لحظه گوشی چند لحظه گوشی رو نگه‌دارید لطفاً
ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﻢ بفرمایید
چه خدمتی از من ساخته است؟ چه کمکی میتونم بکنم؟
مرسی/ خیلی ممنون سپاسگزارم/ متشکرم
بگو بفرمایید
شب‌به‌خیر شب خوش
صاحبش قابل داره برازنده شماست
دخالت نکنید اجازه بدهید خودم انجامش بدم/ خودم از پسش برمیام
فهمیدی؟/ شیرفهم شدی؟ متوجه شدید؟
حرف‌هام تموم شد عرایض بنده تموم شد.
نمی‌دونم/ خبر ندارم اطلاعی ندارم
از شما ناراحتم/ دلخورم از شما دلگیرم/ از شما گلایه دارم
اون ایشون
خجالتم ندید شرمنده‌ام می‌کنید
آقا قربان/ جناب
به درد نمی‌خوره/ اصلاً خوب نیست می‌تونه بهتر باشه/ جای کار بیشتری داره
جونم به لبم رسید اصلاً راحت نبود
من کوچک‌تر از اونی هستم که نظر بدم تسلط شما بیشتر ازمنه
فهمیدی؟ فکر می‌کنی نیاز به توضیح بیشتر هست؟
سلام. چطوری تو؟ سلام حال شما چطوره؟
خیلی روند بی‌نظم پیش میره فکر کنم کار میتونه منظم‌تر باش
نقطه‌ضعف شما اینه که… کنار این‌همه ویژگی عالی جا داره اینم اضافه شه…
میشه چند لحظه مزاحمتون شم میتونم خواهش کنم چند دقیقه وقتتون رو به من بدین
اگه اینجوری پیش بریم به جایی نمی‌رسیم به نظرم میاد که روی تغییر رویه میشه کمی بیشتر فکر کرد
نباید این کارو می‌کردی شاید بهتر بود اقداماتمون رو دقیق‌تر بررسی می‌کردیم
ستاره سهیل شدی! نمیشه پیدات کرد خیلی خوشحالم که می‌بینمت! امیدوارم بتونم دفعه بعد زودتر ملاقاتت کنم
حرف شما غلطه من با شما اتفاق‌نظر یا توافق ندارم
تروخدا کار منو راه بندازید میتونم خواهش کنم که راهنمایی کنید الآن بهترین کاری که میتونم بکنم چیه
میشه به من مرخصی بدید می‌خواستم ببینم الآن مقدور هست من درخواست مرخصی داشته باشم؟
ببخشید آقا این چنده؟ آقا لطف می‌کنید قیمت این وسیله رو به بنده بگین؟
اعصابم خورده نیاز به آرامش بیشتری دارم
غم آخرتون باشه خدا بهتون صبر بده
خوش به حالت خوشحال شدم برات
خیلی حال داد خیلی لذت بردم
من دیگه برم با اجازه از حضورتون مرخص میشم
یه دست میندازی ممکنه به من کمک کنید
دست از سر من بردار ممکنه یکم منو تنها بذاری

 

کلام آخر

در این مقاله قدم مسیر باکلاس صحبت کردن را طی کردیم و درنهایت به مقصد یعنی کلمات باکلاس تهرانی و عبارات صحیح باکلاس به‌جای عبارات عامیانه رسیدیم. توصیه این مقاله به من و شما این است که کلمه به کلمه این مطلب را به خاطر بسپاریم و در زندگی خود جاری کنیم تا بتوانیم در روابط خود بهتر و مؤثرتر ظاهر شویم.

پیام

اگه می‌خوای از کسب‌و‌کار خودت به درآمد برسی، ارتش تک نفره خودت رو بساز!

Picture of فریما سیار

فریما سیار

عضو تیم نویسندگان هلدینگ بیشتر از یک
امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۷۹ دیدگاه دربارهٔ «استفاده از کلمات باکلاس تهرانی در مکالمات روزانه»

  1. خیلی خوب و کاربردی سعی کنید مهربون باشید مگه خیلی بد بوده باشه مثل جهنم دره اس که الان دچارشیم فوق العاده است توصیه هاتون بهتر از خوندن چندتا کتب پوچ بی محتواست البته همه بد نیستند مثل آثار هکتور مالو، سایر کتبی که خوندم آثار خوب کم نخوندم تو این جهان پارادوکسی

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که دنبال محتوای آموزشی هستید؛ تبریک به شما و سپاس بابت همراهی ارزشممندتون

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که دنبال محتوای آموزشی هستید؛ تبریک به شما و سپاس بابت همراهی ارزشممندتون

  2. سلام . رضا هستم از اصفهان
    مقاله بسیار عالی و کاربردی و زیباست
    اما عنوان مقاله جذاب نیست! کلمه های با کلاسی که مختص شهر تهران میدانید در اکثر شهرهای ایران کاربرد دارد.
    موفق باشید

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      ممنونیم که نظرتون رو باهامون به اشتراک گذاشتید؛ خیلی برامون ارزشمند هست.

  3. زهرا کوچکی تبار.

    سلام خداقوت به شما
    خیلی خوب میشه اگر بیشتر به موضوع جلوگیری از پراکنده‌گویی و داشتن انسجام تو صحبت کردن بپردازید ممنونم از شما

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که همراه ما و آموزش هستید؛ امیدواریم در این خصوص در مقالات بیشتری در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  4. دغدغه خیلی از ما این روز ها طرز صحبت هست
    دوست داریم باکلاس حرف بزنیم و جملات مناسب حین صحبت به کار ببریم
    ممنونم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که به محتوای آموزشی توجه دارید؛ همراهیتون ارزشمنده
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که همراهمون هستید و تو روزای اول سال جدید به فکر رشد فردیتون هستید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که به دنبال نکات آموزشی هستید؛ همراهیتون بسیار برامون ارزشمنده.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز مطالعه؛ خوشحالیم که کنار دغدغه های زندگیتون اهل آموزش هستید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      همراه عزیز
      خوشحالیم که به دنبال رشد فردی هستید؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز مطالعه؛ خوشحالیم که کنار دغدغه های زندگیتون اهل آموزش هستید.

  5. مهدیه صرامی.

    جدول آخرش فوق العاده کاربردی و عادی بود ممنون میشم باز هم از این نوع مقاله بیشتر توی سایت بگذارین

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز مطالعه؛ خوشحالیم که کنار دغدغه های زندگیتون اهل آموزش هستید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز مطالعه؛ خوشحالیم که کنار دغدغه های زندگیتون اهل آموزش هستید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز مطالعه؛ خوشحالیم که کنار دغدغه های زندگیتون اهل آموزش هستید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز مطالعه؛ خوشحالیم که کنار دغدغه های زندگیتون اهل آموزش هستید.

  6. علیرضا حسن پور.

    کنار این همه ویژگی عالی، اضافه کردن چندتا موقعیت کوچیک که این جملات رو داشته باشه خیلی زیباتر میشه. 🙂
    (استفاده از کلمات برای کامنت گذاشتن :)) )

  7. محمدجواد مسعودی.

    این مقاله بسیار کاربردی به نظر میرسه!
    و تلنگری است برای من و خیلی از دوستان تا با دقت به این مطالب و تمرین در شرایط واقعی بتونیم این مهارت رو در خود ایجاد کرده و روز به روز اون رو تقویت کنیم.
    سپاس بابت مطالب خوبتون.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا