بازی‌ های فن بیان کودکان | 32 بازی کودکان 2 تا 12 سال

سرفصل های مهم این مقاله

فن بیان به‌طورکلی به معنای توانایی سخن گفتن است. فن بیان به کودکان کمک می‌کند که بتوانند در جمع‌ها و در حضور دیگران به‌راحتی سخن بگویند و خجول و گوشه‌گیر نباشند. فن بیان در نوجوانان و جوانان نیز اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا این افراد قرار است وارد جامعه شوند، کار کنند و با دیگران تعامل کنند بنابراین باید بتوانند به‌خوبی سخن بگویند و از کلمات و لحن مناسبی برای انتقال پیام خود استفاده کنند تا به هدف خود از ارتباط برقرار کردن برسند. حال آموزش فن بیان در هر سنی به شیوه‌ای خاص انجام می‌شود اما به‌طورکلی می‌توان گفت آموزش فن بیان کودکان با تدریس و فشار ممکن نیست. بهترین راه برای آموزش فن بیان کودکان استفاده از بازی‌ های فن بیان کودکان است. ما در این مقاله آموزش فن بیان از تولد تا جوانی کودک شمارا در نظر گرفته‌ایم. پس با ما همراه باشید.

 

 

بازی‌ های فن بیان کودکان

با کودکان زیر 2 سال خود فن بیان تمرین کنید

در سنین مختلف از روش‌های مختلفی برای آموزش فن بیان کودکان می‌توان استفاده کرد که در این بخش به بررسی برخی از این تمرین‌ها و بازی‌ها می‌پردازیم:

 

 

 

بازی های فن بیان کودکان از تولد تا 2 سالگی

با انجام تمرینات ساده با کودکان زیر 2 سال خود آموزش‌های لازم فن بیان را بدهیم مثلاً:

  • صداهایی مانند «ما» «با» «دا» ایجاد کنید تا با تکرار شما کم‌کم کودکتان نیز شروع به بیان کند.
  • وقتی کودکتان از خودش صداهایی درمی‌آورد به او نگاه کنید و با بیان حروف مشابه تظاهر به حرف زدن با او کنید.
  • به اعمال کودکتان عکس‌العمل نشان دهید؛ وقتی به شما نگاه می‌کند نگاهش کنید و وقتی می‌خندد بخندید.
  • هنگام انجام کارهای روزمره نوزاد مانند شیر دادن، پوشک عوض کردن و حمام دادن با او صحبت کنید؛ کاری که می‌کنید را برایش تعریف کنید، برایش شعر بخوانید، قصه بگویید و… . از درد و دل کردن با کودکان خود جدا بپرهیزید. درست است که آن‌ها معنای کلمات شمارا نمی‌دانند اما لحن و احساس پشت کلماتتان را به‌خوبی درک می‌کنند و در ذهنشان ثبت می‌کنند و در روحیه و خلقشان مؤثر است.
  • هنگام صحبت کردن در مورد رنگ‌ها و اشیا به آن‌ها اشاره‌کنید. اگر در مورد تعداد صحبت می‌کنید اعداد را بشمارید.
  • در مورد صدای حیوانات صحبت کنید تا بتوانند در ذهن خود اسم و صدای حیوانات را به هم متصل کنند و بشناسند؛ مانند سگ میگه هاپ هاپ
  • برای فرزندانتان کتاب بخوانید؛ نیازی نیست تک‌تک کلمات را بخوانید بلکه می‌توانید فقط رنگ‌ها یا فقط حیوانات را برای آن‌ها بخوانید و از آن‌ها بخواهید کم‌کم به آن‌ها اشاره کنند.
  • به کلمات کودکتان، کلمه اضافه کنید. مثلاً وقتی کودک می‌گوید غذا، بگویید غذا میخوای؟ غذا الآن حاضر میشه. الآن مامان غذا میاره.

بازی های فن بیان کودکان از 2 تا 4 سالگی

دایره لغات کودکان را افزایش دهید

  • بعد از دوسالگی اغلب کودکان شروع به حرف زدن کرده‌اند و چند کلمه را می‌توانند به هم وصل کنند. پس وارد مرحله دوم تمرینات می‌شویم:
  • با فرزندانتان واضح صحبت کنید تا الگوی خوبی باشید.
  • حرف کودکتان را تکرار کنید تا متوجه شود شما حرفش را شنیده و درک کرده‌اید؛ سپس به آن چیزی اضافه کنید. مثلاً:

کودک: آب میخوام

مادر: آب میخوای؟ الآن برات آب میارم. آب‌میوه هم داریم. آب‌میوه میخوای؟

  • کلمات درست بزرگسالان را با کلمات خودساخته بچه ها ترکیب کنید. مثلاً: وقت به‌به رسیده، بیایین شام بخوریم.
  • تصویر اشیا یا خوراکی‌های آشنا برای کودک را نصف کنید. بالای هر تصویر را به پایین تصویر دیگری بچسبانید تا تصویر احمقانه‌ای درست شود. حال با کمک کودک در مورد تصاویر اشتباه و نحوه درست کردن آن‌ها حرف بزنید.
  • بازی «بله» «نه» انجام دهید و از کودکتان سؤال بپرسید و به او آموزش دهید سؤالات مشابه بسازد. مثلاً: آیا گاو شیر دارد؟ آیا خورشید قرمز است؟
  • به کودکانتان کلمات جدید و کاربردشان را آموزش دهید. مثلاً: من بینی دارم، با بینی گل‌ها و غذاها را بو می‌کنم.
  • شعرهای ساده ریتم دار برای فرزندانتان بخوانید تا با ریتم گفتار آشنا شوند.
  • چند مورد از اشیا آشنا کودک را در جعبه‌ای قرار داده و از او بخواهید شانسی یک مورد را بیرون آورده و درباره نام، رنگ، شکل و نحوه استفاده آن توضیح دهد. مثلاً: این توپ قرمز منه که باهاش بازی می‌کنم.
  • تصاویر افراد یا مکان‌های آشنا را به فرزندتان نشان دهید و از او بخواهید داستان تصویر را بازگو کند.

بازی های فن بیان کودکان از 4 تا 6 سالگی

کودکتان را آماده معاشرت در مدرسه کنید

در این سن قدرت جمله‌سازی و حرف زدن کودکان بیشتر شده است. پس تمرینات هم تغییر می‌کند:

  • موقع صحبت کردن کودکتان به او توجه کنید و هنگامی که می‌خواهید با او صحبت کنید، توجهش را جلب کنید.
  • بعد از صحبت کردن کمی مکث کنید تا کودکتان بتواند فکر کند و پاسخ دهد.
  • کلمات جدید را به دایره لغات کودکان اضافه کنید. می‌توانید مستقیم کلمه جدید و معنایش را بگویید یا در جمله به کار ببرید. مثلاً به کار بردن جمله خودرو به‌جای ماشین: امروز با خودرو به محل کارم می‌روم.
  • با گفتن کلمات «اول» «وسط» «آخر» یا «راست» و «چپ» محل قرارگیری اشیا و افراد را توضیح دهید.
  • کلمات متضاد را با کودکان کار کنید: مانند «بالا» «پایین» یا «روز» «شب»
  • با استفاده از راهنمایی‌هایی کلمه‌ای را توضیح دهید و از کودکتان بخواهید آن را حدس بزند مثلاً: چوبیه، چهارتا پایه داره، روش میشینیم. جواب: صندلی
  • کارت‌های دسته‌ای مرتبط باهم درست کنید. مثلاً دسته خوراکی‌ها، دسته وسایل نقلیه و… سپس کارت‌ها را باهم قاطی کنید و از کودک بخواهید با بیان علت، آن‌ها را جدا و دوباره دسته‌بندی کند.
  • از کودکان خود بخواهید دستورالعمل‌های چندمرحله‌ای را انجام دهند مانند: «برو اتاق‌خواب من، کتابم رو بیار، بعد به تماشای تلویزیون بشین»
  • از کودکانتان بخواهید دستورالعمل و یا روش انجام بازی‌هایشان را به شما توضیح و آموزش دهند.
  • با فرزندانتان به تماشای کارتون بنشینید و از آن‌ها بخواهید در مورد شخصیت‌ها، احساسات آن‌ها، داستان کارتون و اینکه قرار است چه اتفاقی بیفتد توضیح دهند.
  • زمانی که باهم به خرید می‌روید در مورد اقلام مختلفی که می‌خرید با آن‌ها صحبت کنید. رنگ، شکل، طعم و کاربرد آن‌ها را برایشان توضیح دهید و به سؤالات آن‌ها پاسخ دهید.

 

 

 بازی‌ های فن بیان کودکان پیش‌دبستان

بازی بیشتر برابر با فن بیان بهتر

کودکان دوره پیش‌دبستانی به‌تازگی قرار است وارد مدرسه شوند، هنوز تجربه و سواد زیادی ندارند و بازی‌ها را با توجه به سن و درک آن‌ها پیش ببرید.

1_ اشتباه تصویر را پیدا کنید

یک تصویر احمقانه پیدا کنید؛ مانند یک گاو پرنده یا خرگوش در اقیانوس. سپس تصویر را به کودکتان نشان دهید و از او بخواهید با تماشای تصویر به شما بگوید چه چیزی درمورد تصویر اشتباه است.

2_ کلمه اصلی را حدس بزنید

یک شی یا حیوان یا هر چیز آشنا دیگر برای کودک را توصیف کنید و از او بخواهید تا کلمه موردنظر شما را حدس بزند. مثلاً: چهارتا چرخ داره، حرکت میکنه، ما آدم ها رو جابه‌جا میکنه. چهارتا چراغ داره. کلمه: ماشین

3_من را به مقصد برسانید

یک نقشه یا ماز را چاپ یا ترسیم کنید. می‌توانید از نقشه‌های کودکانه با رنگ‌ها و حیوانات مختلف استفاده کنید تا جذاب‌تر باشد. سپس از کودکتان بخواهید از نقطه‌ای در نقشه به نقطه دیگر برود و در طی مسیر با انگشت مسیر را دنبال کند و مسیر را برایتان توضیح دهد.

4_ انتخاب کنید و توضیح بدهید

چند دسته دوتایی از کارت‌ها را درست کنید. مثلاً دسته اول: برنج یا پیتزا دسته دوم: خرگوش یا سنجاب و… . سپس از کودک بخواهید یک دسته را بردارد و از میان دو کارت موجود در آن‌یکی را انتخاب کند و دلیل انتخابش را برای شما توضیح دهد. سعی کنید از او بخواهید تا حد امکان در مورد انتخابش توضیح دهد و آن را توصیف کند.

5_ به راننده آدرس بدهید

به کودک خود بگویید فرض کند شما راننده تاکسی هستید و او مسافر شماست. باهم به آشپزخانه بروید و نقطه حرکتتان ازآنجا باشد. سپس از فرزندتان بخواهید با گفتن کلماتی مانند چپ، راست، عقب، جلو، سریع، یواش، بچرخ و… به شما آدرس دهد تا به مقصد خود مانند درب خروج یا اتاق‌خواب برسید.

بازی‌ های فن بیان کودکان دبستان

کودک با معرفی خود علاوه بر فنان بیان، به خودشناسی میرسد

در این دوره کودکان سواد خواندن و نوشتن دارند و قدرت مکالمه و فن بیانشان در مدرسه و تمرین‌ها بیشتر شده است. پس سطح بازی‌ها کمی بالاتر می‌روند.

6_ خود را معرفی کنید

از کودکتان بخواهید خود را با گفتن نام، فامیلی، سن، کلاس چندم بودن، معدل، رنگ موردعلاقه، غذای موردعلاقه و… معرفی کند.

7_ انشا بگویید

موضوعاتی را پیدا کنید و هرروز یک مورد از آن‌ها را به کودک بگویید و از او بخواهید انشایی در مورد آن بگوید. مثلاً:

اگر یک روز ناپدید می‌شدم، …………….

اگر به آسمان پرواز می‌کردم، ……………

اگر با حیوانات صحبت می‌کردم، ………….

و…

8_ شیء را توصیف کنید

از فرزندتان بخواهید یک شی مبهم را در نظر بگیرد. تا جایی که می‌تواند یک شی سخت و مبهم را در نظر بگیرد که حدس زدن آن دشوارتر باشد. سپس با توصیف آن شی سعی کند شما را به نام آن برساند.

9_ نفرات تأثیرگذار زندگی را نام ببرید

می‌توانید هر شب این تمرین را با فرزندان خود انجام دهید. فرمت سؤالات این‌گونه است: دو نفر امروز مرا ……………………. زیرا……………………….

مثال: دو نفر امروز مرا خنداندند. اولی جوک خنده‌داری گفت، سپس به تعریف جک می‌پردازد

نفر دوم خاطره‌ای از دوران کودکی و سفرشان برایم تعریف کرد که، سپس به تعریف خاطره می‌پردازد.

10_ حیوان خیالی بکشید

در خانواده یا جمع دوستان فرزندتان می‌توانید این بازی را انجام دهید. یک نفر حیوان خیالی را توصیف می‌کند و دیگران باید آن حیوان را بکشند. سپس نوبت تعویض می‌شود و فرد دیگری توصیف می‌کند. این بازی مهارت فن بیان و مهارت شنیداری کودکان را افزایش می‌دهد.

11_ تاس گفتگو بسازید

یک مکعب به شکل تاس درست کنید و بر روی هر وجه آن موضوعی را یادداشت کنید. هر عضو از خانواده و یا گروه دوستانه فرزندتان یک‌بار تاس بریزد و در مورد موضوع نوشته‌شده بر روی تاس صحبت کند. برای هیجان‌انگیز کردن این بازی می‌توانید به آن تایم و امتیاز اختصاص دهید.

 

 

12_ تخلیه ذهنی کنید

آخر شب هر فرد از خانواده ازجمله فرزند خانواده، باید ذهن خود را تخلیه کند و سه مورد را بیان کند:

  • بدترین چیزی که امروز تجربه کردی چی بود؟
  • بهترین چیزی که امروز تجربه کردی چی بود؟
  • انتظارت از فردا چیه؟

13_ بازی انتقال پیام

این تمرین را در مدرسه یا میان تعداد زیادی از کودکان انجام دهید. یک جمله ساده و متناسب با سن کودکان را روی کاغذی نوشته و یا در گوش نفر اول بیان کنید. سپس نفر اول باید همان جمله و کلمات را با همان لحن به نفر دوم بگوید و همین ترتیب پیش می‌رود تا به نفر آخر برسیم. در طول این بازی هر کس فقط یک‌بار جمله را به نفر بعد بیان می‌کند، تکرار جمله و یا سؤال کردن مجاز نیست. اگر همه افراد بتوانند به‌خوبی گوش دهند و عیناً همان پیام و کلمات را با همان لحن منتقل کنند یعنی گروه از توانایی بالایی در فن بیان برخوردار است؛ اما در اغلب موارد خواهید دید که به نفر آخر تنها یک یا دو کلمه ازجمله اصلی منتقل‌شده است و جمله در طول مسیر از بین رفته است.

14_ دوبله کنید

صدای یک کارتون را قطع کنید و از فرزند خود بخواهید به‌جای شخصیت‌های کارتون صحبت کند. اگر در ابتدا صحبت کردن به‌جای چند شخصیت برایش دشوار بود، شخصیت محبوب خودش را دوبله کند و به‌تدریج می‌تواند جملاتی از شخصیت‌های دیگر را نیز اضافه کند تا درنهایت با تمرین بتواند به‌جای تمام شخصیت‌ها صحبت کند.

15_ گزارش دهید

یک شانه به فرزند خود بدهید تا به‌عنوان میکروفون استفاده کند. سپس از او بخواهید مانند یک گزارشگر هواشناسی و یا گوینده خبر برایتان اخبار یا شرایط آب و هوایی را توضیح دهد.

بازی‌ های فن بیان کودکان دوره راهنمایی یا متوسطه اول

نوجوان خود را درگیر فن بیان کنید

در این مرحله فرزندان شما از کودکی خارج‌شده و در مرحله نوجوانی به سر می‌برند. پس این تمرینات برای سنین بالاتر کودکان طراحی‌شده است.

16_ بدون دست بند کفش ببندید

از فرزند خود بخواهید فرایند بستن کفش را بدون استفاده از دست، فقط با استفاده از کلمات و گفتار برای شما توضیح دهد و شما نیز سعی کنید با دستورالعمل او پیش بروید. مطمئن باشید تمرین فن بیان شاد و پر خنده‌ای را تجربه خواهید کرد. همچنین می‌توانید با ذهن خلاق خود تمرین‌های دیگری را نیز جایگزین بند کفش بستن کنید و هر بار یک موضوع را امتحان کنید.

17_ برای لحن خود قرعه‌کشی کنید

جملات و لحن‌های مختلف را روی کاغذهای جداگانه بنویسید، تا کنید و جملات را درون یک ظرف و لحن‌ها را درون ظرفی دیگر بریزد. هر فرد یک جمله و یک لحن را از ظرف‌ها برمی‌دارد و باید آن جمله را با همان لحن انتخاب‌شده بگوید. می‌توانید یک نفر را به‌عنوان داور تعیین کنید یا همگی باهم داوری کنید و به بیان درست و لحن هر فرد امتیاز دهید.

18_ جمله را طولانی‌تر کنید

نفر اول گروه یا خانواده یک جمله ساده و کوتاه را بیان می‌کند و نفر بعدی باید همان جمله را بگوید و به آن چیز جدیدی اضافه کند. می‌توانید برای شروع کار قرعه‌کشی کنید تا نفر اول مشخص شود. برای مثال:

نفر اول می‌گوید: من به مدرسه رفتم

نفر دوم ادامه می‌دهد: من به مدرسه رفتم و به بچه‌ها سلام دادم.

19_ نمایشنامه اجرا کنید

یک داستان یا نمایشنامه را در نظر بگیرید و هر فرد دیالوگ‌های نقش خود را با لحن و حجم صدای مناسب ادا کند و ایفای نقش کند.

20_ بهانه بسازید

در این بازی یک موضوع انتخاب کنید و هر فرد باید بهانه‌ای برای آن ایجاد کند. مثلاً: دیر رفتن به مهمانی

بهانه: ترافیک بود.

البته به فرزندان خود یادآوری کنید که این فقط یک بازی است و آن‌ها اجازه ندارند برای هر کاری بهانه‌تراشی کنند.

21_ سخنرانی کنید

این بازی را می‌توانید در مدرسه یا محلی که تعداد اعضا بیشتر است انجام دهید. به تعداد افراد متنی متناسب با بازه سنی آنها در نظر بگیرید. هر متن را به فردی داده و از او بخواهید روخوانی کند. هر فردی که کلمات و لحن‌ها را درست‌تر بیان کند و کمتر میان متن مکث و «ام» «ام» کند امتیاز بیشتری دریافت می‌کند.

22_ عکس را توصیف کنید تا یارتان بکشد

اگر دو فرزند دارید این بازی را میان آن دو انجام دهید در غیر این صورت می‌توانید خودتان یار فرزندتان شوید یا در گروه دوستانه کودکتان این بازی را راه بیندازید.

یک تصویر متناسب با سن و توانایی‌های کودکان این سن در نظر بگیرید و به یار اول دهید. یار اول باید بدون اشاره مستقیم به چیزی یا کسی یا موقعیتی، تصویر را برای یارش توصیف کند تا او نقاشی همان عکس را بکشد.

بازی‌ های فن بیان کودکان دبیرستان یا متوسطه دوم

در حضور جمع سخنرانی کنید

در این سن دیگر کودکان شما به سن جوانی رسیده‌اند و اگر تمرینات لازم را تا این سن انجام داده باشید کودکانتان از فن بیان خوبی برخوردارند. در این مرحله هم می‌توانید تمریناتی در حوزه فن بیان با کودکانتان انجام دهید.

23_ داستان را نمایش دهید

چند داستان معروف را روی کاغذ بنویسید و در ظرفی بیندازید. هر فرد باید کاغذی را بردارد و 30 ثانیه فرصت دارد تا آن‌ را اجرا کند به‌گونه‌ای که سایر افراد بتوانند آن را حدس بزنند. می‌توانید برای هیجان‌انگیزتر کردن این بازی به دو گروه تقسیم شوید و به هر حدس درست امتیازی اختصاص دهید.

24_ وسایل جعبه را بفروشید

یک جعبه بردارید و انواع مختلفی از وسایل خانه مانند منگنه، خودکار، قاشق، باطری و… را درون آن قرار دهید. سپس روی آن پارچه‌ای بیندازید تا اشیاء داخل آن دیده نشود. هر شخص باید به‌صورت تصادفی وسیله‌ای را بردارد و با سناریو فوری و لحن کلام و جذابیت‌های خاص خود آن وسیله را به دیگران بفروشد تا در نهایت فردی که فن بیان قوی‌تری دارد با فروش محصول خود برنده بازی شود.

25- حقیقت را بیابید

در این بازی از فرزند خود بخواهید در مورد اتفاقی در مدرسه، کتابی که به‌تازگی مطالعه کرده یا حتی اتفاقی که برای خودش افتاده است چند جمله بسازد. از میان این جملات، یک جمله دروغ و سایر جملات حقیقت باشد. سپس همه آن جملات را برای شما بیان کند و سعی کند لحن و زبان بدن خود را به‌گونه‌ای کنترل کند تا حدس زدن جمله دروغ برای شما دشوار باشد.

26_ قانع نشدید، بیرون کنید

فقط برنده در کشتی می‌ماند

در جمعی از افراد، به هر شخص نام یک فرد مشهور که همه بشناسند را اختصاص دهید. فرض کنید تمام این افراد مشهور در کشتی قرار دارند که در طوفان دریا گرفتارشده‌اند. ناخدا می‌گوید باید بار کشتی را سبک کنیم. حال هر فرد 15 ثانیه زمان دارد تا از خود دفاع کند و دیگران را قانع کند که چرا لیاقت ماندن در کشتی را دارد. اگر اکثریت افراد قانع نشدند میتوانند فرد را از کشتی بازی بیرون بیندازند. بازی را ادامه دهید تا همه اعضا به‌جز یک نفر از کشتی بیرون انداخته شوند. حال می‌توانید آن نفر آخر را به‌عنوان استاد فن بیان گروه معرفی کنید؛ زیرا توانست اکثریت افراد را برای باقی ماندن خود قانع کند و این یعنی توانایی انتخاب کلمات، استفاده از لحن درست و کاربرد زبان بدن را به‌خوبی آموخته است. برای یادگیری صفرتا صد فن بیان در دوره فن بیان بیشتر از یک شرکت کنید.

27_ داستان‌سرایی کنید

چندین کارت با موضوعات مختلف و ترجیحاً نیازمند توضیح و تفسیر بیشتر درست کنید. حال هر فرد باید کارتی را انتخاب کند و در مورد آن موضوع داستانی از خودش درست کرده و به دیگران بگوید. هر چه داستان جذاب‌تر و خلاقانه‌تر باشد امتیاز بیشتری دارد.

28_ بازی پیچش زبان

قطعاً همگی ما حداقل یک‌بار در زندگی خود این بازی را انجام داده‌ایم و لحظات شادی را برای خود رقم‌زده‌ایم، حال با انجام هدفمندتر این بازی با کودکان خود می‌توانید علاوه بر شادی و خنده، به آن‌ها توانایی کنترل زبان و ادای درست کلمات و لحن را نیز بیاموزید.

عبارات مختلفی که با کلمات مشابه هم تشکیل‌شده‌اند را پیداکرده و چند بار پشت‌هم بیان کنید. این جملات مانند:

  • چیپس، چسب، سس
  • کشتم شپش شپش‌کش شش پا را
  • سه سیر سرشیر سه شیشه شیر
  • کانال کولر، تالار تونل
  • غولارو با قند، گول می‌زنیم.
  • قوری گل قرمزی

29_ کلمه مخفی را پیدا کنید

در این بازی یک موضوع برای سخنرانی به فرزند خود بدهید و در کنار آن نیز یک کلمه نامربوط به موضوع سخنرانی را نیز به او بگویید و از او بخواهید کلمه نامربوط را طوری در سخنرانی خود مخفی کند که دیگران متوجه حضور آن کلمه مخفی در متن نشوند. سپس فرزندتان باید متنی که آماده کرده است را در جمعی ارائه کند.

30_ هیچ‌وقت‌هایتان را بیان کنید

حتماً این بازی را در فضاهای مجازی دیده‌اید که تبدیل به چالش شد. این بازی هم فن بیان و هم حافظه افراد را تحریک می‌کند. در یک جمع خودمانی که همگی باهم راحت هستید و میدانید که می‌توانید رازدار هم باشید این بازی را انجام دهید.

هر فرد 5 یا 10 انگشت خود را بالا می‌آورد (با توجه به تعداد اعضا و زمانی که برای بازی دارید تعداد انگشتان را تعیین کنید) از نفر اول شروع می‌شود و هر کس یک کاری که تابه‌حال انجام نداده است را با این فرمت بیان می‌کند: من هیچ‌وقت نمراتم را به‌جای والدینم امضا نزدم.

سپس هر شخصی که قبلاً این کار را انجام داده است یکی از انگشتان خود را پایین می‌آورد و این روال تا نفر آخر پیش می‌رود و درنهایت برنده کسی است که تعداد انگشتان بالا مانده او بیشتر باشد.

برای مطالعه بیشتر در مورد فن بیان کودکان و نوجوانانتان لینک‌های زیر را حتماً بررسی کنید:

 

 

کلام آخر

ما در این مقاله سعی کردیم گوشه‌ای از راه‌های موجود برای آموزش فن بیان کودکان را به شما نشان دهیم و برخی تمرینات و بازی‌های عمومی را معرفی کنیم تا اگر ذهنیتی از بازی‌ های فن بیان کودکان ندارید با این مقاله شروع کنید و سپس با توجه به نیاز و خلاقیت خود این بازی‌ها را بسط دهید. درنهایت ذکر این نکته ضروری است که والدین الگوهای زنده و دائمی کودکان هستند و کودکان خواه‌ناخواه شبیه آن‌ها می‌شوند، پس اگر فکر می‌کنید خودتان هم فن بیان خوبی ندارید، هنوز هم دیر نشده و شما می‌توانید با کلیک بر روی این لینک‌ها از آموزش فن بیان به‌صورت مجازی و تمرین فن بیان در خانه برخوردار شوید.

منابع

mamaduck

gunnison.extension.colostate

eslactivity

theclassroom

teachingexpertise

learn.podium.school

fluentu

nowsparkcreativity

پیام

اگه می‌خوای از کسب‌و‌کار خودت به درآمد برسی، ارتش تک نفره خودت رو بساز!

Picture of فریما سیار

فریما سیار

عضو تیم نویسندگان هلدینگ بیشتر از یک
امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۴۲ دیدگاه دربارهٔ «بازی‌ های فن بیان کودکان | 32 بازی کودکان 2 تا 12 سال»

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  1. امروزه که کودکان اغلب مشغول بازی با تبلت و گوشی هستن
    خانواده ها باید با همچین بازی های هدفمند کودکان رو جذب کنند

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  2. سلام و عرض ادب
    خیلی مقالتون مفید بود
    من دو تا دختر ۵ و ۸ ساله دارم و حتما بازی های ذکر شده رو انجام میدیم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز اهل آموزش؛ خوشحالیم که همراه بیشتر ازیک هستید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  3. مورد چهاردهم دبستانی‌ها رو خیلی انجام میدم با دخترم. خداییش تا حالا پستی درمورد تقویت مهارتهای کلامی نخونده بودم که انقدر کاربردی باشه

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز اهل آموزش؛ خوشحالیم که همراه بیشتر ازیک هستید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز اهل آموزش؛ خوشحالیم که همراه بیشتر ازیک هستید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز اهل آموزش؛ خوشحالیم که همراه بیشتر ازیک هستید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه مقاله هستید؛ امیدواریم در مقالات بعدی نیز مطالبی مفید و کاربردی در اختیارتون قرار دهیم.
      بیشتر ازیک نفر

        1. پشتیبانی بیشتر از یک.

          سلام همراه عزیز بیشتر ازیکی
          خوشحالیم که همراهمون هستید و دغدغه یادگیری دارید؛ رضایت شما باعث افتخار ماست.
          بیشتر ازیک نفر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا