معرفی 8 تفاوت اصلی درونگرا و برونگرا بودن افراد

سرفصل های مهم این مقاله

درونگرا و برونگرا؛ 8 تفاوت اصلی این دو دسته انسان!

اینکه بگوییم یک نفر 100 درصد برونگراست یا درونگرا احتمالاً حرف چندان منطقی‌ای نیست. درونگرایی و برونگرایی، یک طیف است. بسته به اینکه چه ویژگی‌هایی داشته باشیم، در این طیف متمایل به درونگرایی ا متمایل به برونگرایی قرار می‌گیریم؛ اما تفاوت درونگرا و برونگرا چیست؟ در این مقاله، قصد داریم اصلی‌ترین تفاوت‌های بین برونگرا و درونگرا را بررسی کنیم. تا انتها همراهمان باشید.

تعریف درونگرایی چیست؟

درون‌گراها همان‌طور که از نامشان برمی‌آید، افرادی هستند که بیشتر میل دارند در درون خودشان به کندوکاو مشغول باشند. آن‌ها در زمان تنهایی خود راحت‌ترین احساس را دارند و پیشرفت می‌کنند. افراد درونگرا، زمانی که تنها هستند، ممکن است به بهترین شکل همه چیز را پردازش کنند.

تنهایی به درون‌گراها زمان می‌دهد تا افکارشان را جمع کنند. آن‌ها همچنین ممکن است دوست داشته باشند کارهایی مانند دویدن، انجام وظایف یا صرف ناهار را به تنهایی انجام دهند.

افراد درونگرا، ممکن است کمتر به عنوان سخنران عمومی دیده شوند یا بعید است که در یک محیط گروهی صحبت کنند؛ اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می‌دهد ما می‌توانیم یک چیز خیلی خوب از درون‌گراها یاد بگیریم. راحتی آن‌ها با سکوت! این سکوت و خلوت بودن با خود، می‌تواند در مدیریت استرس و اضطراب واقعاً خوب باشد.

درونگرایی یک خصلت است با ویژگی‌های فراوان است. برای آشنایی بیشتر در مورد درونگرایی پیشنهاد میکنیم مقاله درونگرایی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد را مطالعه نمایید.

ویژگی‌های یک فرد درون گرا چیست؟

برخی از ویژگی‌های یک فرد درونگرا عبارت‌اند از:

  • معمولاً شنوندگان خوبی هستند
  • از زمان تنهایی لذت می‌برند
  • از درگیری‌ها و جدل‌ها اجتناب می‌کنند
  • مسائل را با دقت بیشتر و جزئیات عمیق‌تری بررسی می‌کنند
  • به نظر می‌رسد افراد خلاق‌تری نسبت به برونگراها هستند

تعریف برونگرایی چیست؟

افراد برون‌گرا تمایل دارند انرژی خود را از دنیای بیرون جذب کنند. افرادی که برون گرا در نظر گرفته می‌شوند در یک محیط گروهی احساس راحتی می‌کنند. آن‌ها دوست دارند با صدای بلند فکر کنند، با دیگران مشکل را حل کنند و حتی ممکن است در اطراف دیگران احساس انرژی بیشتری کنند.

آن‌ها از آن دسته افرادی هستند که بعد از یک روز کاری، ممکن است بخواهند با دوستان خود برای شام بیرون بروند یا بخواهند برای یک مهمانی، دور هم جمع شوند. برونگراها اغلب رهبران خوبی دیده هستند و ممکن است زمان کمتری برای تصمیم‌گیری نیاز داشته باشند.

این می‌تواند گاهی اوقات یک مزیت باشد، اما در مواقع دیگر می‌تواند به عنوان یک نقطه‌ضعف نیز دیده شود، چون ممکن است تعجیل در تصمیم‌گیری، منجر به اخذ یک تصمیم بد شود!

ویژگی‌های افراد برون گرا چیست؟

برخی از ویژگی‌های یک فرد برونگرا عبارت‌اند از:

  • از کار گروهی لذت می‌برند
  • همیشه آماده هستند تا چیزهای جدید را امتحان کنند.
  • شما می‌توانند تکانشی باشند
  • دوست دارند در مورد مشکلات صحبت کنند
  • به راحتی ارتباط برقرار کرده و دوست پیدا می‌کنند

چگونه تشخیص دهیم درونگرا هستیم یا برونگرا؟

 

چگونه تشخیص دهیم درونگرا هستیم یا برونگرا؟

وقتی به درون‌گراها در مقابل برون‌گراها فکر می‌کنیم، کاملاً واضح نیست که برون‌گرای مطلق هستیم یا درون‌گرای مطلق. ممکن است ویژگی‌های یکی را داشته باشید، اما این بدان معنا نیست که همه این ویژگی‌ها به‌طور کامل در مورد شما صدق می‌کنند.

برای مثال، ممکن است ویژگی‌های خاصی در محل کار داشته باشید که بیشتر برون‌گرا به نظر می‌رسید، مانند رهبری جلسات و صحبت کردن و در زندگی شخصی‌تان، ممکن است بیشتر درون‌گرا باشید و دوست داشته باشید زمانی را به تنهایی برای شارژ کردن و داشتن یک گروه دوستان نزدیک بگذرانید…

اگر ترکیبی از ویژگی‌ها دارید، می‌توانید یک “دو طرف‌گرا” باشید، جایی بین درون‌گرا یا برون‌گرا بودن. ممکن است در محیط‌های اجتماعی و گذراندن وقت به تنهایی عالی باشید. همچنین ممکن است مهارت‌های گوش کردن فعال خوبی داشته باشید. بنابراین، چگونه می‌توانید بفهمید که در کجای طیف شخصیتی برون گرا و درونگرا قرار می‌گیرید؟

تست‌های آنلاین زیادی وجود دارد که از یک سری سؤالات برای تعیین تیپ شخصیتی شما استفاده می‌کنند. همچنین یک راه واقعاً خوب این است که با تأمل در تجربیات خود و زمانی که راحت هستید شروع کنید. هیچ پاسخ درست یا غلطی وجود ندارد این واقعاً به ترجیحات شخصی شما مربوط می‌شود، آنچه برای شما بهتر است و اگر در پی بردن به آن مشکل دارید، می‌توانید از نزدیکان خود بخواهید که مشاهداتشان را بپرسند.

می‌توانید از آن‌ها بپرسید که آیا شما از آن دسته افرادی هستید که تمایل به صحبت کردن دارید یا خیر. بازخورد از کسی که به او اعتماد دارید و با او احساس راحتی می‌کنید، می‌تواند بینشی به شما بدهد که بفهمید بیشتر میل به درونگرایی دارید یا برونگرایی.

8 تفاوت کلیدی بین افراد درونگرا و برونگرا

 

8 تفاوت کلیدی بین افراد درونگرا و برونگرا

با هم بخشی از تفاوت‌های بین افراد برونگرا و درونگرا را در جدول ببینیم و سپس به ادامه مقاله بپردازیم:

جدول تفاوت‌های بین درونگرا و برونگرا

مبنای مقایسه درونگرا برونگرا
طبیعت خودکفا هستند اجتماعی هستند
صحبت کردن قبل از صحبت، فکر می‌کنند با بیان و صحبت، استدلال می‌کنند
میزان انرژی با تنها بودن، شارژ می‌شوند با تعاملات اجتماعی شارژ می‌شوند
زمان زمان بیشتری را با خود می‌گذرانند زمان بیشتری را با خانواده و دوستان می‌گذرانند
تمرکز متمرکز به درون متمرکز به بیرون
دوستان دایره محدود دایره وسیع
تغییر دادن تغییر را به راحتی نمی‌پذیرند تغییر را به راحتی می‌پذیرند
ارتباط در مورد خود با افرادی که می‌شناسند و به آن‌ها اعتماد دارند، آشکارا ارتباط برقرار کنند. آشکارا در مورد خود با هر کسی ارتباط برقرار کنند.
توانایی تمرکز مدت طولانی می‌تواند تمرکز عمیق کنند به راحتی حواسشان پرت می‌شود

تفاوت بین درونگرا و برونگرا را می‌توان به وضوح بر اساس دلایل زیر ترسیم کرد:

1. معاشرت با دیگران

درون‌گراها معمولاً از معاشرت با افرادی که در حلقه بسته‌ای از دوستانشان قرار دارند، لذت می‌برند. درحالی‌که افراد برون گرا، از بودن در کنار مردم و صحبت کردن با اغلب افراد لذت می‌برند. درون‌گراها ذاتاً خودکفا و محتاط هستند، درحالی‌که برونگراها دوستانه، پرحرف و صمیمی هستند.

وقتی صحبت از حرف زدن به میان می‌آید، درون‌گراها بیشتر از اینکه صحبت کنند، گوش می‌دهند و در واقع قبل از صحبت دو یا سه بار فکر می‌کنند. از سوی دیگر، برون‌گراها کاملاً متفاوت هستند، آن‌ها عقاید خود را به زبان می‌آورند، در واقع سعی می‌کنند با گفتن آن‌ها دلیل چیزی را دریابند و استدلال کنند.

2. نحوه شارژ شدن!

انرژی درون‌گراها با تنهایی شارژ می‌شود، درحالی‌که انرژی برونگراها با تعاملات اجتماعی شارژ می‌شود.

3. گذراندن وقت!

اگر در مورد گذراندن وقت صحبت کنیم، درون‌گراها زمانی که با خودشان وقت می‌گذرانند احساس بهتری دارند و بنابراین از تعامل اجتماعی تا معمولاً اجتناب می‌کنند. در مقابل، برونگراها دوست دارند با خانواده، دوستان و غیره وقت بگذرانند و دوست دارند اجتماعی به نظر برسند.

4. سکوت یا حرف زدن؟

به نظر می‌رسد درون‌گراها ساکت هستند، اما ذهن آن‌ها پر سروصدا و همچنین فعال است. برعکس، برونگراها متفکران بیرونی هستند، زیرا می‌توانند با برقراری ارتباط کلامی با دیگران، هر موقعیتی را مدیریت کنند.

5. دوست‌یابی و ارتباطات!

افراد درونگرا با افراد کمی ارتباط برقرار می‌کنند و ازاین‌رو دو یا سه دوست صمیمی را ترجیح می‌دهند. در مقابل، برونگراها افرادی فعال اجتماعی هستند که لیست دوستانشان بسیار طولانی است، زیرا هر جا که می‌روند دوست پیدا می‌کنند.

6. تغییر؛ آری یا نه؟

درون‌گراها از تغییر متنفرند، زیرا نمی‌توانند به راحتی خود را با موقعیت‌های جدید وفق دهند. برخلاف این، برونگراها به راحتی تغییر را می‌پذیرند.

7. اعتماد به دیگران؛ راحت یا سخت؟

برونگراها کسانی هستند که می‌توانند آزادانه با دیگران درباره خودشان صحبت کنند. برعکس، افراد درونگرا آشکارا درباره خود با افرادی که می‌شناسند و به آن‌ها اعتماد دارند، ارتباط برقرار می‌کنند.

8. تمرکز؛ سخت یا آسان؟

یکی از ویژگی‌های اصلی افراد درون گرا این است که می‌توانند عمیقاً روی هر چیزی تمرکز کنند، درحالی‌که برون‌گراها به راحتی حواسشان پرت می‌شود زیرا نمی‌توانند برای مدت طولانی روی چیزی تمرکز کنند.

سخن پایانی مقاله تفاوت‌های درونگرا و برونگرا

 امیدواریم از خواندن مقاله مربوط به تفاوت‌های بین افراد درونگرا و برونگرا لذت کافی برده باشید. در این مقاله تلاش ما این بود که اصلی‌ترین تفاوت‌های این دو دسته افراد را مرور کنیم. برای اینکه بفهمید بیشتر میل به درونگرایی دارید یا خیر، می‌توانید از تست‌های آنلاین معتبر استفاده کنید.

آزمون آنلاین درونگرایی و برونگرایی

در آزمون زیر شرکت کنید. این آزمون برای درون گرایی و برون گرایی و مشخص کردن این مورد طراحی شده است! کافی است روی لینک زیر کلیک کنید:

آزمون درون گرایی و برون گرایی

 

و سرانجام؛ سفر 10 روزه رایگان مهمان ما باشید!

در دوره رایگان اکسیر شرکت کنید. دوره رایگان اکسیر یک سفر 10 روزه است برای اینکه یاد بگیرید چطور با اعتماد به نفس باشید و اصولی و حرفه‌ای ارتباط برقرار کنید!

روی تصویر زیر کلیک کنید: 👇

دوره رایگان اکسیر | تفاوت های بین درونگراها و برون گراها

پیام

اگه می‌خوای از کسب‌و‌کار خودت به درآمد برسی، ارتش تک نفره خودت رو بساز!

Picture of آرمان مهراوران

آرمان مهراوران

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۴ دیدگاه دربارهٔ «معرفی 8 تفاوت اصلی درونگرا و برونگرا بودن افراد»

  1. من از نظر خانوادم ظاهرا یه ادم عجیب و غریبم یکی میگه درون گرام یکی میگه حسود یکی دیگه افسرده خودمم فک میکنم که خیلی خودخواهم اما کل زندگیم ازوقتیکه بدنیا اومدم تا الان هیچوقت تو هیچ چی انتظار نظر دادن از من نداشتن کافیه که یک بار بعد تمام دخالتهای خانواده تو امورات شخصی چیزی بگم بعد ۳۰ سال زندگی با مادرم برای اینکه خفه بشم و چیزی نگم تو سر خودش میزنه و میگه تو ارامش من گرفتی تو باعث سواستفاده پدرت ازمن میشی تو حسودی چون حرف نمیزنی چون دردت رو نمیگی چون حرف نمیزنی نمیگی مثلا کمرم درد میکنه نمیتونم جارو بزنم یا حوصله جارو ندارم اگر جارو نکردم و دلیلش رو نگفتم یعنی با خواهرمو شوهرش حسودم که برای مهمانی قرار هست بیان خونه مون اگر ساکت باشم و ی گوشه خونه زل بزنم فقط برای یک لحظه خواهرم همون لحظه ببینه منو یعنی من افسردم من دیگه خسته شدم نمیدونم چیکارکنم هیچ راه حلی نیست برام بجز اینکه لال بشم و دیگه هیچ حرفی نزنم چون باعث شر هستم باعث سواستفاده باعث خیانت پدرم باعث بدبخت بودن مادرم حسودی با خواهرم هرکار کنم به چشمشون نمیاد ولی اگه یه لباس بخرن من هیچوقت لایق نیستم ی غذا بپزه با یک حرفم من قدر نشناسم اما حرف خودشون موقع عصبانیت از چیزی بوده و هیچ منظوری نداشتن تمام عمرمو صرف رانندگی کنم براش باز هیچ کاری نکردم درکل کسی که باید تغییر پیدا کنه من هستم با وجود هزاران بار تغییر باز تغییر باید مد نظر خودش رو انجام بدم توی زمان خودش اگر امروز ارایش کردم گفت نکن نکنم فردا گفت بکن بکنم چون جامعه تغییر کرده باید طبق روال جامعه پیش برم و به هر ساز برقصم روال خودم هیچه و هیچ ارزشی نداره همیشه جای من انتخاب کرد جای من تصمیم گرفت و جای من فکر کرد حرف زد. اخرش از نظرش من دمدمی مزاجم و دیگه همه منو میشناسن در حالکیکه ب اندازه نوک سوزن هم هیچی نمیدونن ازم، باز خودشون رو چون زیر یک سقفیم خانواده میدونن بخاطرش ی روزی ارایش کردن ترک کردم یه روز دیگه کلاس نقاشی رفتن یه روز بیرون رفتن و روز دیگه حرف زدن رو دیگه نمیدونم براش چیکار نکردم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک.

      سلام دوست عزیز
      چقدر خوب که تصمیم گرفتید مطالب علمی رو دنبال کنید؛ تبریک به شما.
      باتوجه به اینکه موضوعی که مطرح کردید لازم هست ریشه یابی بشه تا بتونیم مسئلتون رو برطرف کنیم و محتوای آموزشی و یا مقاله مرتبط بهتون معرفی کنیم لازم هست بیشتر در این مورد باهاتون بررسی کنیم.
      برای ارتباط با ما جهت بررسی این موضوع در ساعات کاری ( شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۸ عصر) میتونید با ما در ارتباط باشید.
      ۰۲۱۹۱۰۹۰۹۰۸
      بیشتر ازیک نفر باشید…

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا