10 ایده کسب و کار دانشجویی | مشاغل دانشجویی پول‌ساز!

سرفصل های مهم این مقاله

پیام بهرامپور

دوره رایگان گپ و گفت کسب و کاری با پیام بهرام پور

گفتگوهایی عمیق برای نجات کسب و کارتان!!

10 ایده کسب و کار دانشجویی | مشاغل دانشجویی پول‌ساز!

خیلی از ما در دوران دانشجویی به‌شدت نیاز به استقلال مالی و ایستادن روی پای خود را حس می‌کنیم. دانشجویان همواره در رابطه با راه‌های کسب درآمد سؤال می‌پرسند و دوست دارند که بتوانند کار خود را داشته باشند. در همین راستا، در این مقاله به معرفی بهترین ایده برای داشتن کسب و کار دانشجویی و افزایش درآمد در دوران دانشجویی می‌پردازیم.

چرا داشتن کار در دوران دانشجویی مهم است؟

دوران دانشجویی را می‌توان نقطه اصلی جدایی از خانواده معرفی کرد. خیلی از ما در دوران دانشجویی به شهرهای جدیدی می‌رویم و به دور از خانواده در آن شهرها زندگی‌ می‌کنیم. در این مرحله دیگر کسی نیست که کارهای ما را انجام دهد و ما باید یاد بگیریم که خودمان مسئولیت خود را به عهده بگیریم.

این انتقال مسئولیت در حوزه‌های مختلفی رخ می‌دهد اما اغلب اوقات همچنان یک مورد باقی می‌ماند که ما را شدیداً به خانواده وابسته می‌کند و آن هم نیاز مالی ما است.

این نیاز گاهی دانشجویان را با تضادی روبرو می‌کند. در واقع آنان می‌بینند که از خانواده جدا شده‌اند و خودشان دارای استقلال شده‌اند، اما از طرف دیگر همچنان خود را از نظر مالی نیازمند آنان می‌بینند.

در واقع نیازهای مالی اجازه کامل شدن پروسه انتقال مسئولیت را نمی‌دهند. از همین رو دانشجویان همواره علاقه زیادی به پیدا کردن کار مناسب خود دارند و دوست دارند که بتوانند با پیدا کردن کار مناسب نیازهایی مثل استقلال و عاملیت را در خود ارضا کنند. در ادامه ما به معرفی چند ایده برای کسب درآمد به عنوان یک دانشجو می‌پردازیم.

ایده‌های کسب و کار دانشجویی که درآمدتان را زیاد می‌کند!

با هم برخی از ایده‌های کسب و کار دانشجویی و مشاغل مناسب برای دانشجویان را بررسی می‌کنیم:

1. ادمین صفحات مجازی شوید!

 

ایده‌های کسب و کار دانشجویی که درآمدتان را زیاد می‌کند!

امروزه کسب و کارهای آنلاین به یکی از مهم‌ترین راه‌های کسب درآمد تبدیل شده‌اند و شرکت‌ها و فروشگاه‌های بسیاری تمرکز خود را بر رسانه‌های اجتماعی گذاشته‌اند و در این پلتفرم‌ها به دنبال مشتری و کسب درآمد می‌گردند. این موضوع آنان را بیش‌ازپیش به استخدام ادمین‌های حاذق علاقه‌مند کرده است.

دانشجویان با توجه به آشنایی‌شان با فضای مجازی و همچنین سواد رسانه‌ای و اجتماعی خود می‌توانند این به خوبی از پس این کار بر‌آیند. به همین دلیل می‌توان ادمینی را یک فرصت مناسب برای کسب درآمد در دوران دانشجویی معرفی کرد.

2. پشتیبانی در شرکت های مختلف!

شما به عنوان دانشجو می‌توانید نقش پشتیبان را در شرکت‌های مختلف داشته باشید. مردم همواره با سؤالات مختلف روبرو می‌شوند و به افرادی برای پاسخگویی نیاز دارند. دانشجویان با توجه به شناختی که از مسائل مختلف دارند می‌توانند به خوبی نقش پشتیبان را در شرکت‌های مختلف داشته باشند.

3. کارهای ترجمه انجام دهید

ترجمه متون تخصصی یکی از کارهای رایج بین دانشجویان است. این کار به دانش زبانی نیازمند است و اگر در هر کدام از زبان‌ها از جمله زبان انگلیسی تخصص دارید، حتماً روی آن به عنوان یک شغل دانشجویی حساب باز کنید.

4. تدریس خصوصی کنید!

 

تدریس خصوصی می‌تواند منبع درآمدی مناسب در دوران دانشجویی باشد!

شما به عنوان دانشجو همچنین می‌تواند از طریق تدریس خصوصی درس‌های مختلف به کسب درآمد برسید. این تدریس می‌تواند از طریق آموزش درس‌های دوران دبیرستان به دانش‌آموزان کنکوری باشد. شما همچنین می‌توانید از طریق آموزش درس‌های خودتان به همکلاسی‌هایتان به کسب درآمد برسید.

5. اجاره کافه‌های دانشجویی!

معمولاً کافه‌های مختلفی در دانشگاه‌ها وجود دارند که دانشجویان اوقات تفریح و استراحت خود را در آن‌ها می‌گذارنند‌. معمولاً دانشجویان پرجنب‌وجوش از این فرصت بهره می‌گیرند و کافه‌های موجود در دانشگاه را اجاره می‌کنند و به کسب درآمد از طریق آن می‌پردازند.

6. مربی باشگاه شوید!

اگر به ورزش علاقه‌مند هستید، مربی‌گری یک پیشنهاد مناسب برای شما است. درصورتی‌که استعداد ورزشی دارید، می‌توانید با گذاشتن چند ماه زمان، مدارک و مهارت لازم را در جهت مربی‌گری پیدا کنید و پس از آن به مربیگری در باشگاه‌های ورزشی ِ دانشجویی بپردازید.

7. فروشندگی کتاب کنید!

 

اگر به کتاب و کتاب‌خوانی علاقه‌مند هستید و اطلاعات دقیقی در رابطه با کتاب‌های یک یا چند حوزه مختلف دارید، می‌توانید به کار در کتاب‌فروشی‌های سطح شهر بپردازید و در دوران دانشجویی کسب درآمد کنید

اگر به کتاب و کتاب‌خوانی علاقه‌مند هستید و اطلاعات دقیقی در رابطه با کتاب‌های یک یا چند حوزه مختلف دارید، می‌توانید به کار در کتاب‌فروشی‌های سطح شهر بپردازید و در دوران دانشجویی کسب درآمد کنید. البته لزومی ندارد که حتماً در یک مغازه مشغول به کار باشید و می‌توانید با شناساندن خود به دیگر دانشجویان دانشگاه، به آنان کتاب بفروشید.

8. آرایشگری کنید!

شما به عنوان یک دانشجو می‌توانید با کسب مهارت‌های لازم در آرایشگاه‌های زنانه یا مردانه مشغول به کار شوید. از آنجایی که اغلب دانشجویان در خوابگاه اقامت می‌کنند، می‌توانید با شناساندن خود به آن‌ها و گذاشتن تخفیفات دانشجویی، دانشجویان را جذب خود کنید.

ناخن کاری؛ شغل پردرآمد!

 

ناخن کاری نیز یکی از شغل‌هایی است که به‌شدت می‌تواند برای خانم‌ها کسب درآمد در دوران دانشجویی داشته باشد

ناخن کاری نیز یکی از شغل‌هایی است که به‌شدت می‌تواند برای خانم‌ها کسب درآمد در دوران دانشجویی داشته باشد. در این مورد نیز فراموش نکنید که می‌توانید با شناساندن خود به دانشجویان درآمد خود را چند برابر کنید.

9. بلاگ‌نویسی و تولید محتوا

بلاگ‌نویسی یکی دیگر از راه‌های کسب درآمد به عنوان یک دانشجو است. دانشجویان می‌توانند با مطالعه و تفکر و کار و مهارت نوشتن، صلاحیت لازم جهت بلاگ‌نویسی را کسب کنند و با نوشتن بلاگ‌های مرتبط با حوزه تحصیلشان به کسب درآمد برسند.

چگونه در دوران دانشجویی هزینه‌هایمان را کاهش دهیم؟

فقط کسب درآمد نیست؛ شما باید بتوانید در دوران دانشجویی، هززینه‌هایتان را هم مدیریت کرده و حتی کاهش دهید. در دوران دانشجویی، ممکن است بخش زیادی از درآمد شما صرف هزینه‌های تحصیلی و زندگی شود. به عنوان دانشجو، برای کاهش هزینه‌های خود و صرفه‌جویی در هزینه‌های خود، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

1- محل زندگی‌تان را می‌توانید عوض کنید؟

با توجه به شهر و دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کنید، ممکن است هزینه‌های اجاره مسکن بالا باشد. در نظر داشته باشید که بهتر است در مناطقی با هزینه‌های اجاره کمتر مسکن خود را پیدا کنید.

2- مسیر روزانه‌تان را تغییر دهید!

با استفاده از مسیر روزانه مناسب می‌توانید صرفه‌جویی در هزینه‌های خود داشته باشید. ممکن است از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید یا حتی پیاده‌روی کنید.

3- خرید ارزان‌قیمت‌تر کنید!

برای خرید مواد غذایی و لوازم شخصی، به دنبال فروشگاه‌های ارزان‌قیمت‌تر و تخفیف‌های موجود در آن‌ها باشید. همچنین، می‌توانید از کدهای تخفیف و کوپن‌هایی که در فروشگاه‌های آنلاین قابل استفاده هستند، استفاده کنید.

4- کار پاره‌وقت کنید!

کار پاره‌وقت می‌تواند به شما کمک کند تا درآمد خود را افزایش دهید و همچنین تجربه کاری کسب کنید. شغل‌هایی مانند پذیرایی در رستوران، کار در فروشگاه‌ها و توزیع بروشور و مقالات تبلیغاتی از شغل‌هایی هستند که معمولاً در دوران دانشجویی دسترسی به آن‌ها آسان است.

استفاده از نرم‌افزارهای رایگان: برای انجام کارهای خود می‌توانید از نرم‌افزارهای رایگان مانند Google Docs, LibreOffice و GIMP استفاده کنید. این نرم‌افزارها همه امکانات لازم را برای انجام کارهای روزمره به شما می‌دهند و شما نیازی به خرید نرم‌افزارهای پرهزینه نخواهید داشت.

5- خرید کتاب‌های دست دوم

به جای خرید کتاب‌های جدید و گران، می‌توانید از کتاب‌های دست دوم استفاده کنید که معمولاً در قیمت کمتری قابل تهیه هستند.

6- استفاده از سرویس‌های مشترک

برای خرید کالاهایی که از آن‌ها برای کوتاه کردن هزینه‌های خود نمی‌توانید صرفه‌جویی کنید، می‌توانید از سرویس‌های مشترک مانند خرید بیشتر با تخفیف بیشتر استفاده کنید.

7- تقسیم هزینه‌ها با دوستان

اگر شما و دوستانتان در مسیر زندگی و تحصیلی مشابه هستید، می‌توانید هزینه‌های خود را با هم تقسیم کنید. به عنوان مثال، می‌توانید خانه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و هزینه‌های اجاره و خدمات را بین شما تقسیم کنید.

8- برنامه‌ریزی هزینه‌ها

برای کاهش هزینه‌های خود باید برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید. برنامه‌ریزی هزینه‌های خود و به دنبال راه‌های صرفه‌جویی در هزینه‌های خود باشید. بهتر است برای خریدهای بزرگ خود پیش‌بینی کنید تا بتوانید برنامه‌ریزی و تنظیم هزینه‌های خود را بهتر انجام دهید.

سخن پایانی مقاله کسب و کار دانشجویی

ما در این مقاله به معرفی ده ایده کسب و کار دانشجویی پرداختیم. دانشجویان در دوره دانشجویی بسیار به مستقل و بی‌نیاز شدن از خانواده علاقه‌مند هستند. از مهم‌ترین شغل‌های دانشجویی می‌توان به ادمینی، فروشندگی، مترجمی، آرایشگری و مربی‌گری اشاره کرد. دانشجویان همچنین می‌تواند از راه‌های بلاگ‌نویسی، تدریس خصوصی و فعالیت در کافه‌های دانشجویی کسب درآمد کنند.

چگونه در 100 روز، یک کسب‌وکار موفق راه‌اندازی کنیم؟

در 100 روز کسب‌وکارتان را راه‌اندازی کرده و به سود برسانید. لطفاً وارد صفحه زیر شوید و بیشتر بخوانید:

آرمان مهراوران

آرمان مهراوران

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۹ دیدگاه دربارهٔ «10 ایده کسب و کار دانشجویی | مشاغل دانشجویی پول‌ساز!»

  1. پشتیبانی بیشتر از یک بیشتر ازیک.

    سلام همراه عزیز
    خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ امیدواریم در ادامه نیز بتوانیم با محتوایی مورد نظر شما همراهتون باشیم.
    بیشتر ازیک نفر

  2. پشتیبانی بیشتر از یک بیشتر ازیک.

    خوشحالیم که اهل محتوای آموزشی هستید؛ امیدواریم براتون کاربردی باشد.
    ممنونیم بابت همراهیتون؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  3. این ارزان خریدن خیلی خوبه وقتی حساب کتاب کنی یه ماه از مقازه بخر یه ماه از فروشگاه شاید اول بگی فرقی نداره ولی اخر ماه میبنی یه مبلغ قابل توجهی میشه ممنون از مقاله ی خوبتون

  4. پشتیبانی بیشتر از یک بیشتر ازیک.

    خوشحالیم که به دنبال نکات آموزشی هستید؛ همراهیتون بسیار برامون ارزشمنده.
    موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  5. پشتیبانی بیشتر از یک بیشتر ازیک.

    خوشحالیم که همراهمون هستید و دغدغه مطالعه و یادگیری دارید؛ تبریک به شما
    امیدواریم در مقالات بعدی نیز در خدمتتون باشیم.

اسکرول به بالا