چگونه ظاهر جذاب داشته باشیم؟

سرفصل های مهم این مقاله

چگونه ظاهر جذاب داشته باشیم؟

ظاهر جذاب اگرچه از نظر خیلی‌ها مهم نیست، اما همه می‌دانند که از چه اهمیتی برخوردار است. از همان ابتدای ورودتان به یک اتاق یا جلسه، حضار شروع به قضاوت شما می‌کنند. در نگاه اول ترسناک به نظر می‌رسد که مردم بدون اینکه از شما شناختی داشته باشند، در موردتان شروع به قضاوت کنند؛ اما یک خبر خوب این است که روش‌هایی وجود دارد تا در همان لحظه اول نظر افراد را به خودمان جلب کنیم و ظاهر جذاب داشته باشیم.

حتماً شما هم به آن دسته از آدم‌ها برخورده‌اید که وقتی وارد اتاقی پر از غریبه شده‌اند، به چندین نفر دوست شده‌اند، قراری برای ناهار یا یک همکاری جدید را ست کرده‌اند و پیشنهادی مبنی بر همکاری دریافت کرده‌اند.

حتماً در سینما و دنیای شهرت هم ظاهر جذاب را خوب یادتان هست. جورج کلونی، لیام نیسون، دیوید بکهام و ناتالی پورتمن از جذاب‌ترین ستاره‌ها هستند.

ستارگان-جذاب

آیا باید ذاتاً جذاب باشیم یا می‌توانیم ظاهر جذاب داشته باشیم؟

اگرچه خیلی‌ها اقبال بلندی دارند و از همان اول جذاب هستند (!) اما بسیاری از ما به سختی باید کار کنیم تا جذاب‌تر به نظر برسیم. خیلی‌ها اصرار دارند باور کنیم جذابیت اجتماعی و ظاهری یک هنر است، اما واقعیت‌های علمی بخش زیادی از این ماجرا را توضیح می‌دهند.
عواملی که موفقیت ما را در ارتباط با افراد دیگر و تاثیری که بر آن‌ها می‌گذاریم تعیین می‌کنند، حتی می‌تواند پیش از دیدار ما با آنها آغاز شود!

تحقیقات نشان داده‌اند کسانی که ملاقات می‌کنیم، ما را صرفاً بر اساس نحوه نگاه خودمان قضاوت می‌کنند!  افراد می‌توانند با دیدن چهره یک نفر، در عرض تنها یک دهم ثانیه در مورد جالب بودن شخصیت، دوست داشتنی بودن، میزان قابل اعتماد بودن و شایستگی‌های او قضاوت کنند.

البته قضاوت‌ها ممکن است در خیلی از موارد اشتباه باشد. شاید درست نباشد از روی ظاهر کسی قضاوتش کنیم، اما این یک چیز ناخودآگاه و غیر ارادی است. ما عادت داریم از روی چهره، قضاوت کنیم.
جذابیت پیامدهای بسیار زیادی دارد. حتی ممکن است بر اینکه به چه کسی رأی می‌دهیم هم تاثیرگذار باشد یا بر تصمیمات مالی هم اثر بگذارد.

این راه‌ها را امتحان کنید تا ظاهر جذاب داشته باشید:

لبخندی روی صورتتان بکارید

ویژگی‌های صورت ما دست خودمان نبوده است. ما نمی‌توانیم صورتمان را تغییر دهیم اما همیشه می‌توانیم حالات چهره جذاب به خود بگیریم. مثلاً لبخند بزنیم.
جالب است بدانید مدل‌های آماری مبتنی بر داده توانسته الگوریتم‌هایی بسازد و نشان دهد دستکاری چهره‌ها می‌تواند حس اعتماد و خصوصیت‌های دیگر را کم یا زیاد کند. در واقع تغییر حالت چهره به صورت مستقیم بر ویژگی‌های باطنی اثرگذار است. مثلاً ثابت شده است که هرچه هر چه یک چهره خوشحال‌تر باشد، قابل اعتماد تر به نظر می‌رسد.

یک چیز جالب دیگر!

برای موقعیت‌هایی که اولین تأثیر ما به آن خوبی که انتظارش را داشته‌ایم نبوده، همچنان این امید وجود دارد که بتوانیم دیگران را متقاعد کنیم تا قضاوت اولیه را از یاد ببرند.

در صورتی که بتوانید کسی را با دادن اطلاعات به خودش، تحت تأثیر قرار دهید، می‌توانید آنها را قانع کنید که قضاوت اولیه منفی در مورد شما را به یک قضاوت مثبت تبدیل کنند!

جورج-کلونی

جذابیت خود را به سمت دلخواه هدایت کنید

مهارت‌های بین فردی و مهارت‌های ارتباطی روز به روز اهمیت بیشتری در محیط‌های کاری و سازمان‌هایی پیدا می‌کند که پیش از این به ساختارهای سنتی و سلسله مراتبی پایبند بودند. توانایی کار کردن در تیم‌ها، تاثیرگذاری و نفوذ به دیگران اهمیت بیشتری یافته است.

خبر خوب این است که می‌توانید تمرین کنید تا جذاب باشید. البته جذاب بودن لزوماً جلو دوربین بودن بودن و مدام عکس گرفتن و اشتراک گذاری آن نیست! مثلاً ممکن است ترجیح بدهید تنها باشید اما بلد باشید چطور جلوی دوربین، در جمع یا در میان تعداد زیادی از افراد بسیار جذاب و شگفت انگیز به نظر برسید.

ابرو بندازید، بالا بالا!

سؤال مهم این است که ما آدم‌های معمولی اگر قرار نیست جلوی دوربین برویم، پس چگونه جذاب به نظر برسیم؟ جذابیت می‌تواند با یک بالا انداختن ساده ابروها آغاز شود.
مغز ما همواره محیط را به دنبال نشانه‌های دوست و دشمن بررسی می‌کند. هنگام نزدیک شدن به دیگران می‌توانیم سه حرکت مهم انجام دهیم تا به آنها نشان دهیم تهدیدی برایشان تلقی نمی‌شویم:
اول بالا بردن سریع ابروها که باید در کسری از ثانیه انجام شود
دوم کج کردن بسیار ملایم سر
و سوم یک لبخند!

بعد از بالا انداختن ابروها، روند جذابیت آغاز شده است! فقط کاری نکنید که غیرعادی به نظر برسید.
قدم بعدی برای جذاب به نظر رسیدن این است که دیدارتان با دیگران را به ملاقاتی در مورد آنها تبدیل کنید؛ یعنی درباره خودتان حرف نزنید. این خیلی کمک می‌کند تا دیگران شما را جذاب ببینند.
جذابیت به جز ظاهری، باطنی و رفتاری هم هست. یک قاعده طلایی دوستی این است که کاری کنید دیگران احساس خوبی درباره خودشان داشته باشند. در این صورت شما را هم دوست خواهند داشت.
البته این موضوع تنها وقتی کار می‌کند که شما ذوق واقعی به حرف‌های طرف مقابل نشان دهید. برای تمرین می‌توانید روی رنگ‌های مختلف چشم افراد تمرکز کنید. این باعث می‌شود که مستقیم به چشم آنها نگاه کنید و نشان می‌دهد به چیزی که می‌گویند علاقه دارید.

اگر درباره کسی که با او حرف می‌زنید اظلاعات بیشتر و بیشتری داشته باشید، می‌توانید تاثیرگذارتر باشید. این نکته در مراسم عمومی که بیشتر به قصد آشنایی با دیگران برگزار می‌شود، خیلی مهم است.
ممکن است چیزهایی درباره طرف مقابل خود شنیده باشید که مطرح کردنش در آن موقعیت کمک بزرگی به شما بکند.
در چنین مواردی می‌توانید بگویید: «شنیده‌ام که آن فلان اتفاق برای شما افتاده است، خیلی علاقه دارم ماجرا را از زبان خودتان بشنوم.»

لیام-نیسون

با طرف مقابل به دنبال نقاط اشتراک باشید

حتی اگر با طرف مقابل خود اختلاف نظر دارید، می تاونید نقاطی مشترک بیابید. این به جذابیت ظاهری کمک می‌کند.  افراد جذاب معمولاً مهارت دارند که در ارتباط خود با دیگران نقاط مشترک پیدا کنند، حتی اگر چیز زیادی وجود نداشته باشد.
این ایده خوب همیشه جواب می‌دهد. البته باید تلاش کنید با رویدادهای روز جهان،‌ ایران یا محل کارتان هماهنگ باشید، چرا که این چیزها بیشترین موارد اشتراک میان افراد هستند.

یک پیشنهاد خوب برای یافتن نقاط مشترک صحبت در مورد شهر یا محل تولد طرف مقابلتان است. مثلاً می‌توانید بگویید: «اهل کرمان هستید؟ اتفاقاً من هم کرمانی هستم!»
اگر اهل کرمان نبودید می‌توانید بگویید: «امیدوارم تابستان آینده بتوانم به کرمان سفر کنم». یا حتی اگر هیچ کدام برای شما کار نمی‌کند می‌توانید بگویید: «یکی از دوستان نزدیک من در کرخانه مس کرمان کار می‌کند.»

جذابیت

به بدن دیگران توجه کنید

نکته کلیدی دیگر برای دوست‌داشتنی بودن آن است که حرکات بدن فرد مقابل را تکرار کنید. وقتی افرادی که در حال گفت و گو هستند حرکات بدن هم را تقلید می‌کنند، یعنی به توافق رسیده‌اند. می‌توانید از همین موضوع استفاده کنید و با تقلید حرکات بدنی دیگران به آنها نشان دهید که با آنها موافق هستید.

 این تکنیک حتی می‌تواند تستی باشد که بفهمید آیا گفتگو خوب پیش می‌رود یا نه. اگر با تغییر وضعیت بدن، طرف مقابل همان حرکت را تکرار کند احتمالاً همه چیز به خوبی پیش می‌رود. آن‌هایی که کارشان تجارت است می‌توانند از چنین لحظاتی برای شروع مذاکره و متقاعدسازی طرف مقابل استفاده کنند.

تکنیک هانسل و گرتل چیست!

اگر می‌خواهید به رابطه با دوست تازه خود دوام بیشتری دهید تکنیک «هانسل و گرتل» می‌تواند جالب باشد!
کارتون هانسل و گرتل را که یادتان نرفته است؟
در این تکنیک جذاب، اطلاعات درباره خودتان را درست مانند خرده‌نان‌های داستان «هانسل و گرتل» ذره ذره و به تدریج برای دوست تازه خود فاش می‌کنید.
واقعیت این است که اشتباه رایج خیلی از ما در دیدار با آدم‌های جدید غرق کردن بیش از حد آنها در اطلاعات در مورد خودمان است.
کاری که ممکن است حوصله‌شان را سر ببرد. با دادن ذره ذره اطلاعات مثل قلاب ماهیگیری، کنجکاوی آنها را تحریک می‌کنید و به قول معروف «روابطتان را تازه نگه می‌دارید!»

جذابیت-ظاهری

جملات تاییدی بگوئید

گفتن جمله‌هایی پیش فرض دار مثل اینکه «به نظر می‌رسد 25 الی 28 ساله باشید!» اغلب طرف مقابل را به تأیید وادار می‌کند.
در این صورت او به سرعت اطلاعات واقعی را به شما می‌دهد.
با کمی تلاش می‌توانید جذاب به نظر برسید. حتماً لازم نیست بهترین کت و شلوارهای مارک را بپوشید و صورتتان را به دست پزشک متخصص پلاستیک بسپارید.

مقالات بیشتری برای جذابیت می خواهید؟

چطور تن صدای جذاب داشته باشیم؟

چطور سنگین و با وقار باشیم؟

چگونه کاریزماتیک شویم؟


یک محصول رایگان، جدید و فوق العاده!

این محصول رایگان تقدیم به شمایی که این مقاله را مطالعه کردید. می‌توانید برای هرکسی که دوستش دارید، لینک این محصول را ارسال کنید…


بخشی از معرفی فیلم این دوره 100 درصد رایگان را در ویدئوی زیر با هم ببینیم!

پیام

اگه می‌خوای از کسب‌و‌کار خودت به درآمد برسی، ارتش تک نفره خودت رو بساز!

Picture of سعید عباسی

سعید عباسی

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا