تندخوانی چیست؟ 6 دلیل مهم برای یادگیری تندخوانی

سرفصل های مهم این مقاله

قبل از شروع مقاله تندخوانی چیست؟ این را بگویم که یکی از عادت‌های رایج من هنگام مطالعه در این چند سال، این بود که سعی می‌کردم برای بهتر فهمیدن بخش‌هایی از کتاب یا جزوه، آن را با دقت زیاد، تمرکز و سرعت پایین مطالعه کنم. اما بعد از اینکه به کلاس‌های آموزش تندخوانی رفتم، متوجه شدم این یکی از مهم‌ترین دلایلی بود که سرعت مطالعه من را کاهش می‌داد. البته همین یکی نبود! در واقع در آموزش های تندخوانی متوجه شدم چقدر رفتارهای اشتباهی داشتم که باعث می‌شد در این چند سال با سرعت پایین مطالعه کنم و همینطور متوجه شدم چقدر این اشتباهات فراگیر بوده و توسط بقیه تکرار می‌شود!

با توجه به همین، در این مقاله می‌خواهم به شما توضیح بدهم که تندخوانی چیست؟ به چه دردی می‌خورد و چه ویژگی‌هایی دارد که باعث می‌شود سرعت مطالعه ما افزایش پیدا کند.

تندخوانی چیست؟ چرا تندخوان شویم؟

 تندخوانی چیست؟

 تاریخچه تندخوانی چیست؟

  چند آمار جالب در مورد تندخوانی

 چه چیزی باعث می‌شود ما تندخوان‌تر شویم؟

 آیا تندخوانی باعث کاهش بازخورد یادگیری می‌شود؟

 اثر افزایش توان ذهنی در یادگیری

  سرعت من بعد از یادگیری تندخوانی چقدر است؟

 عوامل تاثیرگذار در سرعت مطالعه بعد از یادگیریِ تندخوانی

 چرا باید تندخوانی یاد بگیریم؟ 6 دلیل مهم

 چطور آموزش تندخوانی ببینیم؟

 کتاب تندخوانی ؛ مشهورترین کتاب‌های تندخوانی

 کلام آخرِ مقاله تندخوانی چیست؟

تندخوانی چیست؟

تندخوانی یک روش مطالعه است که بر سرعت بیشتر و یادگیری بهتر تمرکز دارد. در واقع تندخوانی با انجام یک سری تمرین‌ها و به کار بردن چندین تکنیک اجرا می‌شود.

این یعنی شما بعد از گذراندن یک دوره تمرینی نسبت به قبل تندخوان‌تر شده و همینطور با رعایت نکات و تکنیک‌ها، به سرعت بهتری در مطالعه می‌رسید. اگر در مورد مدت زمان اجرای تمرین‌ها سوال دارید، اصولا بعد از یک ماه تمرین (روزانه نهایتا 10 تا 20 دقیقه) به سرعت خوبی می‌رسید اما هر چه تمرین بیشتری بکنید، در تندخوانی پیشرفت بیشتری خواهید داشت.

تاریخچه تندخوانی چیست؟

راستش در مورد این اطلاعاتی به دست نداریم که در گذشته‌های دور روش‌هایی برای تندخوانی وجود داشته یا نه. اما در مورد تندخوانی که امروز از آن صحبت می‌کنیم:

اِوِلین وود (Evelyn Wood) که یک معلم در دهه 1950 بود، به عنوان بنیانگذار تندخوانی شناخته می‌شود. در مورد اختراع این روش اینطور گفته‌اند که برای وود سوال شده بود چرا بعضی از افراد نسبت به دیگران سرعت مطالعه بیشتری دارند؟ بعد از آن سعی کرد با تلاش بیشتر سرعت مطالعه‌اش را بالا ببرد اما فعالیت‌هایش نتیجه خاصی نداشت.

در ادامه ولی در سال 1958 به طور اتفاقی فهمید زمانی که حین مطالعه انگشتش را زیر خطوط گذاشته و متن را می‌خواند، خواندنش سرعت بیشتری پیدا می‌کند. اصطلاحا به این روش امروز “خط‌بری” گفته می‌شود که یکی از  تکنیک های مهم در تندخوانی است.

بعد از این، وود تحقیقات بیشتری در مورد روش‌های تندخوانی کرد، به نتایج بهتری رسید و در نهایت مهارت و تکنیک های به دست آمده را در سال 1960 میلادی به نام خودش ثبت کرد.

تندخوانی چیست؟ اولین مخترع تندخوانی

چند آمار جالب در مورد تندخوانی

 نرخ متوسط تندخوانی در ایران بین 150 تا 200 کلمه در دقیقه است. این در حالی است که نرخ متوسط تندخوانی در آمریکا بین 650 تا 800 کلمه است.

 نرخ تندخوانی در کشور ژاپن به طور متوسط بین 1000 تا 1200 کلمه است. ژاپنی‌ها تندخوان‌ترین مردم دنیا هستند!

رکورد تندخوانی در دنیا در دستان مردی است به نام سین آدام آمریکایی! او می‌تواند در یک دقیقه، 3850 کلمه بخواند! آن هم با درک مطلب!

آموزش تندخوانی می‌تواند باعث شود شما از 200 کلمه در دقیقه، تا 800 کلمه در دقیقه ارتقا پیدا کنید!

چه چیزی باعث می‌شود ما تندخوان‌تر شویم؟

برای اینکه بهتر درک کنیم تندخوانی چیست و آن را یاد بگیریم، باید بفهمیم که دقیقا چه چیزی باعث تندخوانی می‌شود. در ادامه به مهم‌ترین موضوعات اشاره می‌کنم:

1_ جلوگیری از سرگردانی چشم

زمانی که قصد مطالعه داریم، چشم‌های ما به طور خودکار یک سرگردانی خفیف روی کلمات کتاب دارند. یکی از اهداف تکنیک های تندخوانی، دقیقا از بین برد همین سرگردانی چشم است. اینکه بتوانیم با تمرکز بیشتر روی خط مورد نظر جلو رفته و صرفا کلمات موجود در آن را بخوانیم. این هدف به کمک تمرین‌های تقویت کننده عضلات چشم و… محقق می‌شود.

2_ کاهش وقفه‌ها

دیدید افرادی که حاضر جواب هستند، در حرف‌هایشان وقفه کم می‌افتد؟ تندخوانی هم وقفه‌های خواندن را کم و کمتر می کند.

در ابتدای مقاله گفتم که همیشه در حین مطالعه وقفه‌هایی داشتم و سعی می‌کردم روی بعضی از نکات، تمرکز و توجه زیادی خرج کنم. خب در اصل این مشکلی است که خیلی از دانشجویان و افراد علاقه‌مند به مطالعه با آن روبرو هستند. مشکل هم از آنجایی است که فکر می‌کنیم با انجام این کار، در حال دریافت مطالب بیشتر بوده و مطالعه پربارتری داریم.

اما در مقابل، این وقفه‌ها نتیجه‌ای جز کاهش سرعت مطالعه یا به قول فعالان حوزه آکادمیک، کندخوانی ندارد! بنابراین هدف دیگر در تمرین های تندخوانی کاهش همین وقفه‌هاست. البته دقت کنید که این مکث‌های بیهوده دلایل دیگری هم دارند که در کلاس های تندخوانی و تدریس آن به آنها اشاره شده و نحوه رفعش گفته می‌شود.

3_ هماهنگی چشم و انگشت

همانطور که گفتم خط‌بری یکی از پایه‌ای‌ترین تکنیک‌ها در تندخوانی است. اما صرفا اینکه انگشت یا یک قلم را زیر خط‌ها گذاشته و سعی کنیم با چشم آن را دنبال کنیم، کافی نیست. در واقع اگر قصد یادگیری تندخوانی را داشته باشید، باید بتوانید هماهنگی چشم و انگشت را بالا برده و در ادامه، سرعت این فعالیت را افزایش بدهید. به این ترتیب چشم می‌تواند در لحظه، کلمات بیشتری را خوانده و انگشت هم با سرعت سریع‌تری حرکت کند.

4_ افزایش سرعت یادگیری

دیده‌اید وقتی وارد یک جمع غریبه می‌شویم، حتی اگر همه اعضای آن جمع آدم‌های خاکی باشند، ما کمی غریبی می‌کنیم و در برقراری ارتباط به مشکل می‌خوریم؟ خب در مورد مطالعه هم شرایط به همین شکل است. اینکه بی‌مقدمه به سراغ یک کتاب رفته و شروع کنیم به خواندن متن، کمی ذهنمان را در شرایط سخت قرار داده و زمان کمی برای آشنایی آن با مفاهیم در اختیارش قرار می‌دهد.

با توجه به این مثال، یک سری از فعالیت‌های تندخوانی دقیقا به همین آشنایی قبلی سریع با مفاهیم مورد نظر اشاره دارد تا بتوانیم حین مطالعه، بهترین دریافت را داشته باشیم.

تندخوانی چیست؟ عوامل تندخوان‌تر شدن

آیا تندخوانی باعث کاهش بازخورد یادگیری می‌شود؟

اما این یکی از رایج‌ترین سوالات در مورد تکنیک های تندخوانی است که خب ذهن هر مخاطبی را هم به خودش درگیر می‌کند. اینکه چطور ممکن است در زمان کمتر مطالعه کنیم ولی دریافت ذهنی بیشتری داشته باشیم؟

ببینید در مورد این سوال 2 جواب دارم. جواب اول از خودم و جواب دوم از استاد تندخوانی عزیزم خانم سعیده قواسی.

جواب خودم: ببینید بخش زیادی از تکنیک های تندخوانی به روش‌هایی اشاره دارد که باعث افزایش سرعت خواندن کلمات می‌شود. این یعنی فارغ از مبحث یادگیری، با یاد گرفتن این تکنیک ها می‌توانید کلمات را در یک زمان استاندارد مطالعه کنید. در واقع سرعت مطالعه عادی یک فرد پایین است و این تکنیک‌ها باعث به تعادل رساندن این سرعت می‌شود.

اما در ادامه اشاره می‌کنم به جواب خانم قواسی:

تندخوانی نه به معنی گذر سریع از مطالب یک متن، بلکه به معنی وقت تلف نکردن روی موضوعات عادی آن است.

اگر شما هم مثل گذشته من روی بعضی از موضوعات کتاب تمرکز زیادی می‌کنید، احتمالا می‌دانید که بعضی مواقع جمله مورد نظری که زمان زیادی از ما گرفته، اصلا موضوع مهمی نبوده! بنابراین به کمک تندخوانی از این مکث‌ها و وقفه‌های بیهوده جلوگیری می‌کنید.

علاوه بر این، با افزایش سرعت مطالعه، ما زمان و توان کمتری برای توجه به دنیای پیرامون خودمان، از مورچه سیاه روی کاغذ گرفته تا صدای بوق زدن ماشین همسایه داریم و این موضوع باز به افزایش تندخوانی کمک می‌کند.

مقاله کامل زیر در مورد رابطه درک مطلب و تندخوانی را حتما بخوانید:

آیا تندخوانی درک مطلب را کاهش میدهد؟

اثر افزایش توان ذهنی در یادگیری

اصول تندخوانی همان چیزی است که تا اینجا در موردش صحبت کردم. اما در بعضی کلاس های آموزش تندخوانی پیشرفته مثل دوره آموزشی سایت بیشتر از یک نفر، علاوه بر خود موضوع تندخوانی، یک سری مباحث پیرامون آن را هم به مخاطبان آموزش می‌دهند. مسائلی مثل تقویت حافظه، تقویت ذهن و یادگیری، روش‌های نت برداری و…

چرا؟ در واقع اینها مکمل‌هایی هستند که به مخاطب کمک می‌کنند نه تنها در مطالعه متن و کتاب بلکه در “کل فرآیند یادگیری” هر مطلب، دوره و… ای، بهترین بازخورد را داشته و تا جای ممکن از محتوا استفاده کند.

 سرعت من بعد از یادگیری تندخوانی چقدر است؟

یک سوال رایج دیگر که فکر می‌کنم جواب آن را جای دیگری پیدا نکنید. (حداقل در مقالات وب فارسی و انگلیسی که نبود…) همین است که «سرعت من بعد از یادگیری تندخوانی چقدر است؟»

جواب این سوال که سرعت شما بعد از شرکت در یک دوره تندخوانی و یادگیری این تکنیک چقدر بالا می‌رود، بستگی به موضوعات مختلفی دارد. اما قبل از توضیح این موضوعات، بگذارید اول از همه با WPM آشنایتان کنم:

WPM چیست؟

WPM به معنی سرعت مطالعه هر فرد در یک دقیقه، بر حسب کلمه. (word per minute) در حالت عادی WPM افراد عادی چیزی در حدود 200 تا 400 کلمه است. (برای اینکه بهتر متوجه شوید، کتاب‌های عادی در هر صفحه از خودشان یک متن 250 کلمه‌ای دارند.) در ادامه فرد بعد از یادگیری تندخوانی می‌تواند سرعت مطالعه خودش را به چیزی بین 800 تا 1700 هم برساند!

تندخوانی چیست؟ لذت یادگیری بیشتر با تندخوانی

اما حالا برویم سراغ: 

عوامل تاثیرگذار در سرعت مطالعه بعد از یادگیریِ تندخوانی

1_ موضوع متن

مطمئنا زمانی که می‌خواهید کتاب شهرزاد قصه‌گو را بخوانید، نیاز به تمرکز حواس کمتری نسبت به زمانی دارید که قصد مطالعه مطلبی در مورد فیزیک کوانتوم را داشته باشید. در واقع موضوع متن و کتاب مورد نظر نقش پراهمیتی در این دارد که سرعت مطالعه شما چقدر باشد. اصولا هم کتاب‌های داستانی، مجلات ساده و… با سرعت بیشتری خوانده می‌شوند.

2_ آشنایی قبلی با مفهوم

تصور کنید من و شما با یک توان ذهنی مشابه به کلاس تندخوانی رفته‌ایم. بعد از کلاس کتاب “بازاریابی محتوا” در اختیار هر 2 ما قرار می‌گیرد تا متوجه شویم که سرعت مطالعه متن‌مان چقدر است؟

خب زمانی که شما ورق‌های این کتاب حجیم را برگ زده و چشمتان به کلماتی مثل “ممیزی محتوا، کانتنت مارکتینگ، SEO، SEM و… می‌خورد، کمی جا می‌خورید. در ادامه این آشنا نبودنتان با مفاهیم کتاب روی سرعت‌ مطالعه‌تان هم تاثیر منفی می‌گذارد. اما در مقابل من با توجه به آشنایی 4 ساله‌ام با این حوزه و مطالعات قبلی که در این زمینه داشته‌ام، سریعا کلمات تخصصی‌اش را خوانده، درک می‌کنم و به جلو می‌روم. بنابراین یکی مهم‌ترین موضوعات تاثیرگذار در تندخوانی، آشنایی قبلی با مفهوم متن و محتواست.

3_ میزان مهارت و تمرین

و در آخر به همان مَثل همیشگی می‌رسیم: هرچقدر پول بدهی آش می‌خوری… حالا شما تصور کنید جای پول دادن قرار است تمرین کنید! در واقع هرچقدر که شما زمان و تمرکز بیشتری برای انجام تمرین های تندخوانی بگذارید، می‌توانید در آن مهارت بیشتری پیدا کنید. همانطور که گفتم اصولا بعد از یک ماه تمرین 20 دقیقه‌ای می‌توانید با سرعت خوبی کتاب‌ها را بخوانید اما خب ممکن است شما دوست داشته باشید به جای دقیقه‌ای 1000 کلمه، به سرعت بیشتری برسید و خب برای رسیدن به این هدف هم تمرین بیشتری بکنید.

چرا باید تندخوانی یاد بگیریم؟ 6 دلیل مهم

بعد از اینکه یاد گرفتیم تندخوانی چیست؟ ببینیم چرا باید تندخوانی را یاد بگیریم.

خودتان در مورد این سوال جواب‌هایی دارید، اما من می‌خواهم در ادامه و با بررسی جواب‌های عمیق‌تر، یک چرایی قوی برای یادگیری این مهارت سرنوشت‌ساز و تاثیرگذار به شما بدهم:

بیشتر کتاب می‌خوانیم!

وقتی مهارت تندخوانی داشته باشیم، یاد می‌گیریم که چطور هر روز و هر ماه و هرسال بیشتر کتاب بخوانیم. وقتی بیشتر بخوانیم، دانش‌مان زیادتر می‌شود. واقعیت این است که شبکه‌های اجتماعی و دنیای امروز، باعث شده سطحی باشیم و عمیق فکر نکنیم. باید بازگردیم به دورانی که کتاب، تنها همدم و یارمان بود. احتمالاً این می‌تواند مهم‌ترین دلیل یادگیری تندخوانی باشد. اینکه بیشتر و بیشتر می‌خوانیم و از بقیه جلو می‌زنیم…

این ویدئو را ببینید:

لذت مطالعه چند برابر می‌شود

همه ما، حتی آنهایی که از مطالعه متنفرند هم می‌دانیم که کتاب خواندن باعث رشد انسان می‌شود. اما با توجه به اینکه گاهی مواقع این کار کمی حوصله سربر است، ترجیح می‌دهیم بی خیالش بشویم. حالا زمانی که بتوانیم با روش های تندخوانی و تمرین های افزایش تمرکز به سراغ کتاب خواندن برویم، از این کار نه تنها خسته نمی‌شویم که لذت هم می‌بریم. همین لذت بردن علاوه بر ایجاد یک تفریح کوچک، باعث می‌شود برای دوباره خواندن و یادگیری انگیزه پیدا کرده و رشد کنیم.

قدرت حافظه و ذهنمان زیادتر می‌شود

چند بار تا الان از دست ذهن فراموشکارتان خسته شده‌اید؟ چند بار به خاطر اشتباهات ذهن، ضرر مالی کرده یا اصلا در روابط با مشکل روبرو شده‌اید؟ تازه قسمت وحشتناک ماجرا اینجاست که قرار است در چند سال آینده و در سنین میانسالی و پیری، با مشکلات بیشتری روبرو شوید… برای تقویت حافظه چه کرده اید؟

اگر می‌خواهید هم در زمان حال و هم در آینده از شر این مشکلات ذهنی راحت شوید، باید به سراغ تکنیک های تندخوانی و تقویت حافظه رفته و آنها را یاد بگیرید.

اعتماد به نفس‌مان افزایش می‌یابد

مهارت‌های بیشتر، دانسته‌های زیاد، علم بالا و درک بهتر، اینها چند موضوعی هستند که از مطالعه به دست می‌آیند و در ادامه روی افزایش اعتماد به نفس ما به عنوان یک انسان ارزشمند، تاثیر به شدت زیادی دارند. با توجه به همین، یادگیری تندخوانی و علاقه‌مند شدن به مطالعه، به نظر ایده خوب و پرسودی می‌آید.

متفکرتر می شویم…

مطالعه یک تمرین فوق‌العاده برای مغز است. وقتی مغز خود را وادار به تندخوانی می کنید، اتفاق شگفت انگیزی رخ می دهد. مغز شما در مرتب سازی اطلاعات و همچنین کشف ارتباط بین اطلاعات جدید و گذشته کارآمدتر عمل خواهد کرد. هرچه سرعت مطالعه شما بیشتر باشد، این پروسه سریع تر اتفاق افتاده و به صورت  اتوماتیک توانایی شما در ایجاد ارتباط بین اطلاعات سریع تر خواهد شد. سپس خواهید دید که وقتی بازی های فکری مثل شطرنج را انجام می دهید، عملکرد خیلی بهتری خواهید داشت.

بالا رفتن انگیزه ها

مغز انسان طوری است که وقتی کاری را شروع و به خوبی به پایان می رساند، به انجام بیشتر آن کار تمایل پیدا می کند و درنتیجه تسلط کافی در آن کار پیدا کرده و این امر باعث افزایش انگیزه می شود. پس وقتی شما چندین کتاب را مطالعه و به پایان می رسانید، انگیزه شما برای مطالعه کتابی دیگر به شکل قابل توجی افزایش می یابد و این چرخه ادامه دارد. همچنین زمانی که شما در مورد موضوعات مختلف کتاب های زیادی می خوانید اطلاعات شما افزایش پیدا می کند و می توانید آنها را در اختیار دیگران قرار دهید و باز همین امر باعث افزایش انگیزه و اعتماد به نفس شما خواهد شد.

فواید تندخوانی، تندخوانی چیست؟

چطور آموزش تندخوانی ببینیم؟

محصول تازه و فوق‌العاده ما، بالاخره با بهترین کیفیت آماده شد و اکنون در دسترس شماست!

روی تصویر کلیک کنید تا اطلاعات کامل محصول تندخوانی و تقویت حافظه «نوروریدینگ» را در اختیار شما قرار دهیم.

علمی بیاموزید تا موثرتر و سریع‌تر بخوانید…!

کتاب تندخوانی ؛ مشهورترین کتاب‌های تندخوانی

با گسترس تندخوانی و کنجکاوی مردم برای اینکه بدانند تندخوانی چیست؟ ، کتاب های تندخوانی زیادی هم به چاپ رسسیده است. از جمله کتاب های چاپی تندخوانی و کتاب های pdf تندخوانی. در این قسمت از مقاله «تندخوانی چیست؟» به معرفی چند کتاب تندخوانی معروف پرداخته‌ام:

کتاب‌های تندخوانی - تندخوانی چیست؟

کتاب تندخوانی اول: قدرت تندخوانی تونی بوزان

بدون شک یکی از معروف‌ترین کتاب‌های تندخوانی که در ایران هم ترجمه شده و در دسترس است.  آقای تونی بوزان (که همین یک سال پیش به رحمت خدا رفت) مایندمپ یا نقشه ذهنی را اختراع کرد و در زمینه تندخوانی هم کارهای زیادی انجام داد. تونی بوزان در کتاب تندخوانی خودش،  علاوه بر سرعت، بر دیگر حوزه های مطالعه مثل درک مطلب و یادداشت برداری و خلاصه نویسی هم پرداخته و نکات خوب و ارزشمندی را ذکر کرده است. این کتاب همچنین به تاریخچه تندخوانی هم پرداخته. به علاوه اینکه بوزان در کتاب خود دیگر فواید تندخوانی را هم گردآوری کرده است. آقای بوزان معتقد است فرد تندخوان سریعتر و خلاقانه تر فکر می کند و قادر است مطالب را راحت‌تر فرا بگیرد.

تندخوانی پیشرفته از تونی بوزان - تندخوانی چیست؟

کتاب تندخوانی دوم: راهنمای کامل برای احمق هایی که می خواهند تندخوانی یاد بگیرند!

کتاب آقای مارکس بیل با اسم عجیب و غریبش (The Complete Idiot’s Guide to Speed Reading) البته کتابی است که هنوز به فارسی ترجمه نشده است. اما در دنیا یکی از تاب های خوب و معروف در زمینه تندخوانی است.  ابی مارکس بیل، نویسنده این کتاب که بخاطر کتاب های فوق العاده اش در زمینه یادگیری سریع مشهور است، با زبانی ساده اصلی ترین مطالب را در مورد دانش تندخوانی برای شما بیان کرده است. این کتاب تندخوانی شامل تمریناتی است که گام به گام شما را با این دانش آشنا می کند. در طول مطالعه این کتاب شما می‌توانید سرعت مطالعه خود را مرحله به مرحله اندازه گیری کنید و میزان پیشرفت خود را در طول دوران مطالعه این کتاب اندازه بگیرید. 

کتاب تندخوانی- تندخوانی چیست؟

کتاب تندخوانی سوم: راهنمای کامل تندخوانی از ناتان آرمسترانگ

این کتاب هم یک کتاب تندخوانی خیلی  خوب دیگر است که البته من در جستجوهایم، ترجمه فارسی‌ای برایش پیدا نکردم! (شاید فرصت خوبی است که آن را به فارسی برگردانید!). در این کتاب تندخوانی (The Comprehensive Guide to Speed Readingبه کمک تکنیک ها و راهکارهای جذاب، سرعت مطالعه و یادگیری شما افزایش می‌یابد. این تکنیک‌ها را کسی به شما یاد می‌دهد که خودش سالهای زیادی را صرف یاد گرفتن مهارت ها و تکنیک هایی برای مطالعه و یادگیری کرده است.

تندخوانی چیست؟ - کتاب های تندخوانی

کتاب تندخوانی چهارم: برنامه 7 روزه یادگیری تندخوانی

در بالا گفتیم که مخترع تندخوانی، خانم اولین وود است. این کتاب تندخوانی را ایشان نوشته. پس حتماً کتاب بسیار معتبری است. می‌توانید از این لینک آن را از طریق سایت گیسوم سفارش دهید. اطلاعات کتاب به گونه‌ای طراحی شده که حداقل برای افرادی که سطح خواندن آنها به کلاس چهارم می‌رسد، قابل استفاده باشد. اولین وود در این کتاب بر افزایش سرعت مطالعه، درک کامل مطالب متن و یادگیری مطالب مهم موجود در متن کتاب تاکید می کند. این کتاب تندخوانی بر این مبنا طراحی شده که طی یک برنامه 7 روزه، به شما آموزش دهد که چگونه یادگیری، سرعت و درک مطلب را با استفاده از همه تکنیک ها و استراتژی های موجود یاد گرفته و آنها را استفاده کنید. اعتبار و معروفیت این کتاب تندخوانی باعث می شود که نتیجه ای تقریبا قطعی در طول یک برنامه 7 روزه برای شما حاصل شود.

تندخوانی در هفت روز - تندخوانی چیست؟

کلام آخرِ مقاله تندخوانی چیست؟

در این مقاله سعی کردم به جای یک متن آکادمیک، به عنوان یک فرد دانش آموخته در حوزه تندخوانی جواب سوالات مختلف دانشجویان و افراد علاقه‌مند را بدهم؛ از تندخوانی چیست تا مزایا و ویژگی‌های آن. اگر هنوز سوالی در مورد این مبحث دارید، آن را در بخش نظرات  مطرح کنید تا جوابش را در اختیارتان بگذارم.
امیدوارم از مطالعه این مطلب لذت برده باشید، با آرزوی موفقیت. یادتان نرود که محصول
نوروریدینگ، اکنون با تخفیف بسیار ویژه در دسترس شماست و ممکن است تخفیف آن به پایان برسد…!

نویسنده: تیم نویسندگان بیشتر از یک

نویسنده: تیم نویسندگان بیشتر از یک

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴ دیدگاه دربارهٔ «تندخوانی چیست؟ 6 دلیل مهم برای یادگیری تندخوانی»

اسکرول به بالا