کنفوسیوس در جایی گفته است: اگر یک سال، ثمر از کاری خواستی گندم بکار و اگر دو سال خواستی درخت بکار و اگر صد سال ثمر خواستی به مردم آموزش بده…! آموزش دادن به دیگران و مدرس شدن، یکی از پرمعناترین شغلهایی است که میتوانیم داشته باشیم. یاد دادن به دیگران، یادگیری دوباره است. ضمن اینکه ثمره کاری که میکنیم ممکن است نسل به نسل ادامه یابد و به آیندگان هم منتقل شود. همانطور که ما از آموزشهای انسانهای قبل از خودمان استفاده میکنیم.
در دوره مدرسه استادی قرار است با آموزش دادن به دیگران، هم کسب درآمد کنیم و هم دنیا را به جای امنتر و زیباتری برای زندگی تبدیل کنیم.
تابهحال بیش از 1800 نفر به ما اعتماد کرده و در دورههای اول تا ششم مدرسه استادی شرکت کردهاند. تمام تلاش ما این بوده که بهترین و باکیفیتترین آموزشها را در اختیار این افراد قرار دهیم تا مدرسین بسیار حرفهای داشته باشیم. قطعا کلی سوال دارید که مدرسه استادی چیست و قرار است در دوره مدرسه استادی 7 چه آموزشهای بینظیری ارائه شود. پس پیشنهاد میکنیم حتما تا انتهای متن با ما همراه باشید تا با جذابیتهای این دوره بینظیر آشنا شوید.
شروع قصه مدرسه استادی؛ اثرمان در این دنیا چه خواهد بود؟
بهتر است از زبان پیام بهرام پور، مدرس اصلی دوره، داستان مختصر و جالب شروع مدرسه استادی را بخوانیم:
روزی در حال پرواز با هواپیما از مسیر بندرعباس به اهواز بودم که ناگهان هواپیما تکانهای وحشتناکی خورد! بعد از اینکه دوباره آرامش خود را به دست آوردم، با خود فکر کردم: واقعا اگر همین حالا هواپیما سقوط میکرد و من دیگر نبودم ، چه اثری از خود در این دنیا به جای گذاشته بودم؟ به همین علت بعد آن اتفاق تصمیم گرفتم که یک دورهای طراحی کنم که به اندازهای تاثیرگذار باشد که همانند یک رسالت ماندگار باشد و این حادثه شروعی برای تصمیم به تشکیل دوره مدرسه استادی شد.
بماند که دغدغه تغییر سیستم آموزشی کشور که در ادامه به آن میپردازم هم مزید بر علت شد تا این دوره دوست داشتنی که مانند فرزندم دوستش دارم را طراحی و اجرا کنم که خداروشکر خیلی هم به آن افتخار میکنم.
همه ما باید اثری در این دنیا داشته باشیم. وگرنه تنها آمدهایم، کار کردهایم، خوردهایم و خوابیدهایم و رفتهایم.
چه کسانی اثر و ردپایشان در این دنیا باقی میماند؟
هرکسی که کاری متفاوت کند. آن که درختی میکارد، تا سالهای سال، دیگران از سایه، میوه و چوبش استفاده میکنند. آن که کتابی بنویسد که تا سالها جمعی از خواندنش لذت ببرند و آنکه به دیگران آموزش دهد؛ که این آموزش، میتواند سال به سال و قرن به قرن منتقل شده و به نسلها کمک کند تا رشد کنند و تکامل یابند.
شاید بد نباشد اینجا داستانی با هم مرور کنیم: در مجموعه بیشتر از یک نفر تصمیم گرفتیم کار خیر انجام دهیم. در ابتدا با بخشی از درآمد مجموعه، لوازم التحریر خریداری میکردیم و به مناطق محروم میفرستادیم، اما ناگهان به خود آمدیم و دیدیم عجب کار اشتباهی!
بقیه داستان را در این ویدئو حتما نگاه کنید:
در مراحل اولیه شروع فعالیتهای خیریه بیشتر از یک نفر، کارهای ما حول تهیه ابزارهای مختلفی مثل لوازمالتحریر، دفتر و غیره و ارسال آنها برای بچههای مناطق محروم بود.
مدتی بعد به این نتیجه رسیدیم که ای دل غافل! کاری که ما میکنیم، کار درستی نیست! چون هم باعث میشود بچههای مناطق محروم، به صبر کردن و انتظار برای دریافت کمکهای اهدایی مردم عادت کنند و در نتیجه به فکر رشد، خلاقیت و ایدهپردازی برای کسب درآمد در آینده نباشند.
ضمن اینکه با این کار، واقعاً دردی از مردم مناطق محروم که در هزینههای اولیه زندگیشان هم ماندهاند، دوا نمیشود. با برگزاری جلسات و بارش فکری، به این نتیجه رسیدیم که ما باید در حوزه آموزش کار کنیم. چرا؟ به چند دلیل:
- لوازمالتحریر و مایحتاج زندگی، یک کار زود بازده، اما نه چندان موثر است. لوازم التحریر و دفتر و مایحتاج، فقط کفاف مدت خیلی کوتاه برای بچهها یا خانوادههایشان را میدهد. اما آموزش به آنها، چیزی است که نه تنها خودشان، بلکه خانواده، دوستان، اطرافیان و حتی نسلهای آینده آنها هم میتوانند از فواید آن بهرهمند شوند.
- متاسفانه، افراد مناطق محروم، علاوه بر فقر مادی، در فقر آموزشی عمیقی به سر میبرند برای همین، سعی کردیم آموزشهایی برای آنها در نظر بگیریم که بتواند در دراز مدت، اثرات ماندگاری بر روح و روان و ذهنیت آنها داشته باشد. آموزشهایی از جنس رشد، ارتباطات سالم، ایجاد کسب و کار و درآمد، زندگی سالم، پرورش خلاقیت و تخیل و غیره.
- این بود که زیرساختهای ما، برای آموزش به افراد در مناطق محروم، مناسب است. ما هم امکانات خوبی برای آموزش داریم، هم اساتید خبرهای در زمینههای مختلف داریم و هم افرادی داری مشتاق آموزش دادن.
مجموع این عوامل ما را به این نتیجه رساند که در حوزه آموزش میتوانیم چند برابر اثرگذارتر از سایر حوزه ها باشیم.
دلیل مهم طراحی دوره مدرسه استادی؛ سیستم آموزشی ناکارآمد ما!
دلیل بسیار مهم بعدی، این بود که سیستم آموزشی ما، سالهای سال است وضعیت مناسبی ندارد. سیستم آموزشی موقعی خوب است که خروجی و بازدهی خوبی داشته باشد. اگر قرار باشد اینهمه سال به مدرسه برویم، ولی همچنان در سبک زندگیهایمان دچار مشکل باشیم، پس این آموزشها، بازدهی خوبی ندارند.
سالها این دغدغه، به اصلیترین دغدغه ما تبدیلشده بود. اینکه در کشور ما ایران، چقدر جای آموزشهایی که در مدرسه ندیدهایم، خالی است و چقدر مردم جامعه ما تشنه آموزشهایی هستند که هرگز جایی در سیستم آموزشی ما نداشتهاند.
برای همین هم تصمیم گرفتیم مدرسهای درست کنیم که اگرچه در نظام آموزشوپرورش ما ثبت نشده، اما آنقدر مؤثر است که طی کردن دوره کمتر از یکسالهاش، شاید واقعاً بیش از چند سال مدرسه رفتن برایمان ارزشمند باشد.
جایی که در آن علاوه بر مهارتهای فوقالعاده ضروری و مهمی که توسط اساتید برجسته میآموزیم، یاد میگیریم که چطور با تدریس و آموزش دادن مهارتهای مختلف، دنیا را جای زیباتری برای زندگی کنیم.
در دوره ۹ ماهه مدرسه استادی چندین مهارت مهم به جعبه ابزار مهارتهایمان اضافه میشود که از هرکدام در بخشهایی از زندگی استفاده میکنیم و در نهایت با آموزش دادن به دیگران، تلاش میکنیم زندگی خود و کسانی که همراهمان میشوند را به طرز محسوسی باکیفیتتر کنیم. علاوهبرآن، آموزشهای ما بهگونهای است که روشهای کسب درآمد را هم بهخوبی یاد میگیرید.
این شعار نیست؛ با آموزش دادن میتوانید دنیا را تغییر دهید!
هرکسی که به حیطه آموزش و تدریس علاقهمند است و میخواهد هنرها یا مهارتهایش را به دیگران آموزش دهد، جایش در مدرسه استادی است. نلسون ماندلا میگوید؛ آموزش و یادگیری نیرومندترین سلاحی است که می توان با آن جهان را دگرگون کرد….
فرض کنید شما مهارت فروش را بلدید. در مدرسه استادی یاد میگیرید که چگونه به مؤثرترین شکل ممکن، همین مهارت را به دیگران آموزش داده و از آن کسب درآمد کنید و یا مثلاً شما میخواهید یک آموزشدهنده خوب در حوزه شبکههای اجتماعی شوید.
بدون شرکت در مدرسه استادی هم شاید بتوانید مهارتتان را به دیگران یاد بدهید، اما اینکه چطور مؤثرتر آموزش دهید، چگونه کسب درآمدهای بزرگ را در برنامه خود قرار دهید و چطور با یک شبکهسازی حرفهای با اساتید دیگر، نامتان سر زبانها بیفتد را فقط در مدرسه استادی آموزش میبینید.
بخشی از نظرات شرکتکنندگان گرامی و ارزشمندمان را ببینید:
کلی استاد پرآوازه، باتجربه و مشهور به شما آموزش میدهند!
مدرس اصلی مدرسه استادی، پیام بهرامپور است. رزومه کامل ایشان را در لینک زیر بخوانید:
بااینحال، از علم و دانش اساتید سرشناس دیگر هم در این دوره استفاده میکنیم. مثلاً در دورههای قبل مثل دوره ششم استادی، اساتید زیر، به عنوان استاد مهمان در دوره شرکت کرده و مطالب و محتوای کاربردی و مفیدشان را در اختیار دوستان عزیز شرکتکننده قرار دادند که اسامی آنان به شرح زیر است:
- سعید وفایی در حیطه مهارتهای فروش و مذاکره
- احسان مهدی نژاد در زمینه برندسازی شخصی و کاری
- سمیرا ذاکرانی در زمینه مشاوره کسب و کار
- سپیده جلوخانی در زمینه شبکه سازی
- علی حاج محمدی در زمینه طراحی سایت و شبکههای اجتماعی
- محمد حافظی نژاد در زمینه روش تدریس
- علی اکبر قزوینی در زمینه توسعه و رشد فردی
- مهدی صنم پور در زمینه اتیکت و نتیکت
- علی درجزینی در زمینه مهندسی سرمایهگذاری
- امین القاسی زاده در زمینه توسعه فردی
- رضا غفارزاده در زمینه سخنرانی و فن بیان قدرتمند
- حسین یاغچی در زمینه انتشار کتاب، مقاله و…
- سروش صفدریان در زمینه سخنرانی و هوش کلامی
- پروین شیربیشه در زمینه نویسندگی کتاب
- حسین موسویان در زمینه ورزش و پیلاتس
- فرهاد لقایی در زمینه صداسازی
- حمید وجکانی در زمینه تندخوانی
- میثم مقدم در زمینه سخنرانی و فن بیان
- استاد علی صاحبی در زمینه روانشناسی
- استاد مهدی شیری در زمینه رواط و روانشناسی
- و…
همانطور که میبینید، از اساتید زیادی استفاده میکنیم تا دوستان شرکت کننده، در حیطههای تخصصی واقعا قوی شوند. انواع اساتید به نام و مشهور در انواع تخصصهایی که مشاهده میکنید.
عکس برخی از اساتید را ببینید:
و این هم عکس برخی از اساتید مطرح کشورمان که نامشان در بالا آمده است:
شرکت در دوره مدرسه استادی چه دستاوردهایی دارد؟
بخشی از دستاوردهایی که شرکت در دوره مدرسه استادی برایتان به همراه دارد:
- تولید محصولات آموزشی با کیفیت و پرفروش
- استراتژی تدوین و ساخت محصولات آموزشی
- امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای آموزش به دیگران
- چگونگی مدیریت زمان و برنامه ریزی برای آموزش به بخش بزرگی از افراد
- چگونگی به کارگیری شبکههای اجتماعی برای برندسازی و موفقیتهای بیشتر
- مدلهای مختلف درآمدی برای مدرسان و آموزشدهندگان
- درست کردن وب سایت آموزشی برای فروش محصولات و دورهها از صفر تا صد
- چگونگی تولید محصولات و دورههای با کیفیت و گرانقیمت و فروش آنها
- ایدهیابی و نگارش کتاب مخصوص خودمان و چاپ آن تا انتهای دوره!
دوره اول مدرسه استادی؛ از همان اول با صداقت و نظم!
دوره اول مدرسه استادی در سال 1394 برگزار شد. هنوز افراد خیلی زیادی نبودند که “بیشتر از یک نفر” را بشناسند. بااینحال، بیش از 70 نفر با اعتماد ارزشمندشان به آموزشهای ناب و درجه یک دریافت کردند.
تجربه ما در آن زمان کم بود، اما واقعاً باکیفیتترین آموزشها را در ایران ارائه میدادیم. نوع برگزاری کلاسهای مدرسه استادی به قدری منحصربهفرد بود که بسیاری از فعالیتهایی که انجام دادیم، تبدیل به الگویی شد که تا سالیان سال، توسط اساتید دیگر تقلید میشد.
برخی از این فعالیتهای منحصربهفرد مثل طراحی آموزشی، نوع استراحت دادن در کلاس، فعالیتهای ضد خستگی و ضد بیحالیای که در کلاس انجام میشد، نوع تدریس توسط اساتید، گروههایی که تشکیل میشد و تمرینهایی که به شرکتکنندگان داده میشد، همه و همه تازه و جذاب از کار درآمد. تمام کلاسها را رأس ساعت شروع و رأس ساعت پایان میدادیم.
از همان اول هم با مخاطبینمان صادق بودیم. گارانتی بازگشت وجه را گذاشتیم تا اگر کسی شک و تردیدی بابت آموزشهایمان داشت، به راحتی پولش را پس گرفته و راهی دیگر در پیش گیرد.
خوشبختانه، در این دوره، هیچکس از این گارانتی استفاده نکرد، چون به چشم خود میدیدند که بابت پرداخت این پول، چه دستاوردهایی داشتند. موضوعاتی که در این دوره تدریس شد، با موضوع فن بیان و سخنرانی آغاز شد و در ادامه، مطالب مهمی راجع به فروش، توسعه فردی و سبک زندگی، چابک بودن، نظم و برنامهریزی، هدفگذاری و تمام نکاتی بود که یک مدرس حرفهای باید آنها را بداند.
دوره دوم مدرسه استادی؛ هر جلسه با یک استاد!
با تجربیات بسیار خوبی که از دوره اول به دست آورده بودیم، دوره دوم مدرسه استادی را در سال 1395 برگزار کردیم. پیش از آغاز دوره، سمینار بزرگ و باشکوه مدرسه استادی 2 در روز 25 تیرماه 1395 در سالن مرکزی همایشهای برج میلاد تهران با حضور بیش از 1200 نفر برگزار شد. جالب است بدانید که بیش از نیمی از شرکتکنندگان از شهرهای دیگر به جز تهران تشریففرما شده بودند و این باعث خوشحالی ما بود که بسیاری از افراد، برای آموزش دیدن، حاضرند این همه مسیر طی کنند و به تهران بیایند.
آغاز دوره مدرسه استادی 2، در مردادماه 1395 با بیش از 200 نفر شرکت کننده بود. شروع در رأس ساعت و زمانبندی دقیق، دیگر جزو عادات مجموعه بیشتر از یک نفر تبدیلشده است و همه میدانند که اگر رأس ساعت حاضر نباشند، مطالب آغازین را از دست خواهند داد. خوشبختانه تا حد زیادی توانستهایم این موضوع را جا بیندازیم.
قبل از اینکه دوره استادی 2 به صورت رسمی شروع شود، خانم مهشید بهرام پور به عنوان مدیر مجموعه بیشتر از یک نفر به تمامی شرکتکنندگان دوره خیر مقدم گفتند و نوید دادند تا با همراهی مجموعه و تلاشهای خودمان بتوانیم این مسیر را با قدرت پیش ببریم و موفق شویم.
در این دوره، چندین قول مهم به شرکتکنندگان دادیم و تا حد بسیار زیادی در انتهای دوره به آن رسیدیم. از جمله:
- یافتن تخصص و برتری علمی از اغلب مدرسان
- یافتن مهارتهای خاص سخنرانی برای آموزش به دیگران
- شناساندن خود به دیگران و کسب درآمد
در دوره دوم مدرسه استادی، آموزشهای ناب زیادی به شرکتکنندگان داده شد. همچنین مهارتهای ویژهای هم به جعبه ابزار مهارتهای آنها اضافه شد. مثلاً شرکتکنندگان برای اولین بار در ایران، یاد گرفتند که چگونه در عرض 9 ماه، کتاب خودشان را بنویسند، ویرایش کنند و در نهایت به چاپ برسانند.
این دستاورد بسیار خوبی بود برای بسیاری از افرادی که حتی باور نداشتند میتوانند کتاب خودشان را به صورت چاپ شده در دست داشته باشند و یا مثلاً مهارت بازاریابی و فروش که بسیاری از مدرسان به آن نیازمندند، اما جایی یاد نگرفتهاند.
برای یک مدرس، لازم است این مهارت را بلد باشد تا بتواند از آموزشها و دانش خود کسب درآمد کرده و دانشش را گسترش دهد. همچنین در این دوره، بازهم از اساتید زیادی بهره گرفتیم.
اساتیدی از جمله علی حاجی محمدی که با همان سن و سال کم، توانسته بود چندین کسبوکار راهاندازی کند تا امین القاسی زاده و سعید وفایی در مبحث فروش و باورها و سایر اساتید قدرتمند ایران! تلاش کرده بودیم در هر جلسه، با یک استاد ارتباط بگیریم و از تجربیات منحصربهفردشان استفاده کنیم که خوشبختانه مورد استقبال عالی مخاطبین قرار گرفت.
دوره سوم مدرسه استادی؛ هر یک از ما، رسالتی داریم…
پیام بهرام پور که مدرس اصلی مدرسه استادی است، اکنون در مدرسه استادی 3 با تجربه گرانبهایی که از دو دوره قبلی کسب کرده بود و برطرف کردن بسیاری از نقطهضعفهای دو دوره قبلی، پا به این دوره گذاشت.
سمینار معارفه مدرسه استادی 3 با بیش از سه هزار شرکت کننده تحت عنوان “انسان بیشتر از یک نفر” برگزار شد و سپس در خردادماه سال 1396 دقیقاً روز بعد از انفجار تروریستی که در تهران رخ داد، استارت یک اتفاق عالی در کشور زده شد؛ مدرسه استادی 3!
مدرسه استادی 3 نسبت به دو دوره قبلی، تغییراتی در خود میدید و به نظر میرسید بسیاری از نقاط ضعف مجموعه، برطرف شده باشد. این بار بیش از 300 نفر همراهیمان کردند و آموزش دیدند.
این دوره با رسالت شروع شد، تلاش کردیم به شرکتکنندگان بگوییم که چطور باید رسالتشان را کشف کنند و چگونه در مسیر تعالی و رشد و بهتر کردن این جهان برای زندگی، قدم بگذارند. دوره سوم مدرسه استادی، در موضوعات زیادی عمیق شدیم از جمله موضوعاتی که به صورت کامل و جامع و همراه با تمرینات فوقالعاده به دانشجویان عزیز آموزش داده شد، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- چگونه هدفگذاری کنیم و به آن برسیم؟
- رسالت ما در این زندگی چیست و چطور رسالتمان را کشف کنیم؟
- چگونه به بهترین شکل ممکن سخنرانی کنیم و فن بیان خوبی داشته باشیم؟
- بهترین روشهای بازاریابی برای مدرسین و آموزشدهندگان چیست؟
- چطور دورههای آموزشیمان را بفروشیم؟
- چطور کتاب بنویسیم و آن را به چاپ برسانیم و سپس بفروشیم؟
- چگونه طرز فکرمان به گامبهگام در مسیر رشد و تعالی تغییر دهیم؟
دوره چهارم مدرسه استادی؛ سر هر چهارراه، یک مجموعه آموزشی!
دیگر هدفمان از برگزاری مدرسه استادی را به خوبی روشن کردهایم: اینکه همانطور که سر هر چهار راه، یک سوپری هست، سر هر چهار راه هم بتوانیم مجموعهای آموزشی راه بیندازیم و با آموزش دادن به دیگران، حال جامعهمان را بهتر کنیم! با این هدف، کارمان را در استادی 4 آغاز کردیم. کاری سخت، مسیری دشوار اما سراسر لذت و یادگیری و رشد.
بخشی از فیلم سمینار معارفه مدرسه استادی 4 که در سال 1397 برگزار شد را با هم ببینیم:
دوره پنجم مدرسه استادی؛ آموزش ناب و پر از تجربه به 360 نفر
مدرسه استادی 5، با برگزاری سمینار معارفهاش در دیماه 1397 رسماً کلید خورد. این بار هم با توجه به تجربیات فوقالعاده عالی برگزاری 4 دوره قبلی، مشتاقان و علاقهمندان بیشتری گرد هم جمع شده بودند. کسانی که حاضرند برای آموزشِ صحیح خود سرمایهگذاری کنند و البته نتایج شگفتانگیز آن را هم ببینند.
مراسم معارفه استادی 5 این بار نه فقط در تهران، بلکه در شهرهای دیگری همچون یزد و اصفهان و مشهد هم برگزار شد تا بیش از 350 نفر مشتاق دانش و یادگیری و آموزش را دورهم جمع کند.
در دوره مدرسه استادی 5، علاوه بر مطالبی که در دورههای قبلی آموزش داده شد، مطالب تازهای هم اضافه شده بود.
بخشی از مهمترین موضوعاتی که در این دوره آموزش داده شد از قرار زیر است:
- چرا طراحی آموزشی این همه مهم است و چطور این موضوع را عمیق یاد بگیریم؟
- پارتی سازی، شبکهسازی و مبحث «چارچوبها»
- باورهای فروش و بازاریابی که باید بدانیم
- چطور بر ترس از سخنرانی غلبه کنیم؟
- مدیریت محتوا و آداب معاشرت
- چطور ویدئوهای حرفهای ضبط کنیم؟
- کوچینگ، طنازی و استراتژی قیمتگذاری
- چطور داستانگویی و روایتگری کنیم؟
- چطور محصول صوتی درست کنیم؟
- چطور سمینار برگزار کنیم؟
- اخلاق در کسبوکار
- چطور تصمیمات فوقالعاده بگیریم؟
- چطور کتاب بنویسیم؟
- تندخوانی و تقویت حافظه
- مقالهنویسی و تولید محتوای حرفهای
- فلسفه زندگی ما
دوره ششم مدرسه استادی؛ هر مهارت ضروریای که فکرش را بکنید!
هر آموزشی که برای مدرسین و آموزشدهندگان لازم و ضروری بود را به افراد شرکتکننده در دوره مدرسه استادی 6 ارائه دادیم. البته، این آموزشها به آموزش در جلسات خلاصه نمیشود.
مجموعه بیشتر از یک نفر، مثل همیشه، علاوه بر خود آموزشها، آموزشهای تکمیلی و مهم دیگری را هم از راههای گوناگون مثل کانال تلگرام ویژه شرکتکنندگان و همینطور با لایوها و وبینارهای تخصصی، به ایشان ارائه میدهد.
برخی از آموزشهایی که در مدرسه استادی 6 به شرکتکنندگان ارائه کردیم:
- صفر تا صد کتابنویسی؛ چطور کتاب خودمان را بعد از پایان دوره، در دست داشته باشیم؟
- راهاندازی سایت و شبکههای اجتماعی؛ چطور دیگران را همراه خودمان کنیم؟
- شبکهسازی قدرتمند؛ چطور از پتانسیل دیگران برای رشدمان استفاده کنیم؟
- فن بیان و سخنوری قوی؛ چگونه به شکل کاریزماتیک و جذاب، دیگران را مبهوت بیان خودمان کنیم؟
- فروش و بازاریابی؛ چگونه خدمت یا محصولمان را معرفی و برای آن بازاریابی کنیم؟
- تمرکز و مدیریت زمان؛ چطور بهرهوریمان را به طرز چشمگیری بالا ببریم؟
- ساخت عادتهای قدرتمند؛ مدرسین بزرگ چه عادتهایی دارند؟
اواسط دوره ششم همزمان شده بود با شیوع گسترده ویروس کرونا. برای همین هم بخش بزرگی از دوره به ناچار به صورت آنلاین برگزار شد. تصور خود ما بر این بود که شاید آنلاین شدن ناگهانی دوره، نارضایتیهایی به همراه داشته باشد، هرچند ما فقط به خاطر سلامت شرکت کنندگان و توصیههای وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا، دوره را از جلسه چهارم به بعد، به صورت آنلاین برگزار کردیم و سریعاً مقدمات برگزاری کلاس به صورت آنلاین با اثربخشی بالا را مهیا کردیم.
بر خلاف تصور ما، شرکت کنندگان با این نوع برگزاری حسابی همراه شدند و 12 نفر از برترینهای استادی، کسانی بودند که جلسات رو به صورت آنلاین گذرانده بودند.
جوایز متفاوت نفرات اول!
ما معتقدیم نظام رتبهبندی به شکل کنونی که در آموزش و پروش انجام میشود، صحیح نیست. بااینحال، نوعی رتبهبندی ایجاد کردیم که بتوانیم انگیزه حل تمرینها و انجام عملی آموزشها را در دانش پذیران فراهم کنیم.
جناب آقای حسنی زاده، ناظر حل تمرینها و برطرفکننده مشکلات دانشجویان بود که با بررسی تمرینها و انجام عملی آموزشهای شرکتکنندگان، آنان را مورد ارزیابی قرار میداد.
جوایزی که ما برای نفرات نخست در نظر گرفته بودیم، جذاب و متفاوت بود. به نفر اول، کل هزینهای که برای ثبتنام پرداخته بود را برگرداندیم و به نفرات دوم و سوم هم به ترتیب ۵۰ درصد و ۲۵ درصد هزینههایشان را به صورت نقدی بازگرداندیم.
در دوره هفتم مدرسه استادی چه خبر است؟
قصد داریم برای نخستین بار، مدرسه استادی را این بار به شکل مجازی و آنلاین برگزار کنیم. آن هم به چند دلیل:
- بیماری کرونا! هنوز هم سایه کرونا بالای سرمان است و اگر رعایت نکنیم، این غول خفته دوباره بیدار خواهد شد و به خودمان و دیگران آسیب میزند. پس دلیل اول، جلوگیری از آسیبهای احتمالی جمع شدن کنار هم است
- مجازی بودن فرصتی طلایی است برای شرکت تمامی عزیزانی که در نقاط مختلف ایران و جهان قرار دارند
اما برای رفع نگرانیهای کسانی که فکر میکنند آموزش مجازی این دوره، اثربخشی حضوری بودنش را ندارد: مدتهاست برنامهریزی را برای برگزاری بینظیر دوره مدرسه استادی 7 انجام دادهایم و تمام زیرساختهای لازم را طراحی و اجرا کردهایم.
به شما قول میدهیم برگزاری این دوره آنچنان اثربخش خواهد بود که تفاوت چندانی با نسخه حضوری آن نداشته باشد. البته ما هرگز ادعا نمیکنیم که بدون اشکال خواهیم بود. به دلیل زیرساختهای اینترنتی کشور، ممکن است گاهی اختلالاتی هم پیش بیاید. برای همین هم فیلم تمام جلسات ضبط میشود و بعد از پایان جلسه، در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
دومین دغدغه کسانی که میخواهند حضوری در این دوره شرکت کنند، این است که پس تکلیف شبکهسازی چه میشود؟ دوستان گرامی! اکنون دیگر 10 سال پیش نیست که فقط بخواهیم حضوری شبکهسازی و ارتباط برقرار کنیم. شبکههای اجتماعی، قدرت بینظیری در اختیارمان قرار دادهاند. به شما یاد میدهیم چطور با اهرم قدرتمند شبکههای اجتماعی، با دیگران به بهترین شکل ممکن ارتباط برقرار کنید.
تفاوتهای اساسی دوره هفتم با دورههای قبلی!
برخی از مهمترین تفاوتهای این دوره را دورههای پیشین:
- آموزش در فضای آنلاین خیلی جدیتر شده، پس ما هم جدی میگیریم و آموزشهای دست اول و کاربردیای در این مورد به شما ارائه میکنیم.
- در مورد نوروساینس (علوم اعصاب) مطالب مهمی در این دوره گفته میشود که به فروش، بازاریابی و برندسازی کمک زیادی خواهد کرد
- طراحی آموزشی مفصلتر از دورههای قبل گفته میشود، چیزی که اغلب مدرسهای کشورمان از آن بیبهرهاند و منابع کافی برای یادگیری آن ندارند…!
- مبحث روش تدریس که از اساسیترین مهارتهای هر مدرس است، حسابی باز شده و در این مورد، توضیحات و اموزشهای کامل داده میشود.
- تبلیغات و بازاریابی آنلاین که پایه و اساس کسب و کارتان خواهد شد، به صورت کاملاً حرفهای به شما آموزش داده خواهد شد.
چرا مدرس شدن، یکی از بهترین شغلهای دنیاست؟
تردید نکنید که آموزش و یاد دادن به دیگران، هم شغلی دلپذیر و جذاب است و هم میتواند درآمد خوبی نصیبتان کند. بخشی از این فواید از قرار زیر است:
- از کاری که میکنید، لذت خواهید برد، چون میتوانید دهها ایدهای که در ذهن دارید را پیادهسازی کنید
- برای خودتان کار میکنید، رئیس و آقابالاسر نخواهید داشت و هرچه تلاش کنید، برای خود و کسب و کارتان تلاش کردهاید…
- درآمدتان هیچ محدودیتی نخواهد داشت. در شغل کارمندی، نهایتاً کمی افزایش حقوق سالانه دارید، اینجا اما میتوانید تا بینهایت ادامه دهید…!
- حتی وقتی خواب هستید یا در مسافرت و تفریح هستید هم درآمد دارید (چون سایت شما در حال فروش آموزش است!). درآمد شما متوقف نمیشود و سیستمی دارید که ۲۴ ساعته کار میکند!
- اعتبارتان نزد دوستان و اطرافیان حسابی بالا میرود. کسی که یک آموزش دهنده حرفهای است، فرد معتبرتری به نظر میرسد.
- کتاب چاپ شده خود را در دست دارید، این میتواند مانند شناسنامه، نمایانگر دیدگاههایتان باشد. شما یک نویسنده هستید…!
- وقتی نامتان در گوگل جستجو شود، فیلمها و آموزشهای شما، نام و تصاویر شما در گوگل پدیدار میشود و افراد زیادی شما را خواهند شناخت
- میتوانید چندین مدل درآمدی داشته باشید، فروش کتاب الکترونیکی و چاپی، فروش دورههای آنلاین، وبینارهای زنده، کارگاهها و همایشهای حضوری، فروش کتاب چاپ شده، مشاوره اختصاصی به کسب و کارها و…
سخن پایانی
در این مقاله تلاش کردیم شما را به طور خلاصه و سریع، با دوره بلندمدت مدرسه استادی آشنا کنیم. مدرسهای که اگرچه 9 ماه بیشتر طول نمیکشد، اما حقیقتاً بیش از چندین سال مدرسه رفتن ما مطالب و دستاوردهای فوقالعاده برایمان دارد. بسیاری از افرادی که در دوره استادی شرکت کردهاند، ادعا میکنند که زندگیشان به دو بخش قبل و بعد از مدرسه استادی تبدیلشده است. امیدواریم شما نیز با پیوستن به افرادی که در این دوره شرکت کردهاند، حالی دگرگون را تجربه کنید و با آموزش دادن، دنیا را به جایی زیباتر برای زندگی تبدیل کنید.
چطور در هفتمین دوره مدرسه استادی شرکت کنیم؟
قبل از اینکه تصمیم بگیرید در این دوره شرکت کنید، بهترین توصیه ما به شما خواندن اطلاعات مربوط به دوره است. علاوه بر اینکه کلی مطلب عالی یاد میگیرید، ذهنتان کاملاً شفاف شده و تردیدهایتان بابت حضور یا عدم حضور در دوره، از بین خواهد رفت.
روی تصویر زیر کلیک کنید:
۶ دیدگاه دربارهٔ «مدرسه استادی؛ 9 ماه آموزش، یک عمر اثرگذاری ماندگار»
سلام
با این وضعیت محدودیت های اینترنتی و فیلترینگ آیا نحوه برگزادی دوره استادی ۷ تغییر می کنه یا نه ؟
سلام دوست عزیز
محدودیتها و فیلترینگ اختلالی در برگزاری وبینار ها و سایت ما ایجاد نخواهد کرد. و اگر اختلالی هم باشه تیم ما راه حل های جایگزین طراحی کرده است.
برای توضیحات بیشتر و مشاوره با تیم ما میتوانید با شماره زیر در ساعات اداری تماس بگیرید.
۰۹۳۰۷۳۲۸۳۸۱
موفق و بیشتر ازیک نفر باشید…
جمله : چطور نظر همسرم رو تغییر بدم
خیلی خیلی دوست دارم توی دوره ۷ استادی شرکت کنم ولی همسرم اجازه نمیدن!!!
سلام دوست عزیز
بهتون پیشنهاد میکنیم با همسرتون ویدیو سمینار معارفه استادی ۶ رو داخل صفحه زیر مشاهده کنید.
بیشتر ازیک نفر باشید…سمینار مدرسه استادی ۷
سلام
یکی از درس هایی که از آقای بهرام پور یاد گرفتم این بود:
کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهشو پیدا می کنه
و کسی که نخواد انجام بده بهانه ش رو
بی ادبی نباشه
فقط این رو میگم
هیچ کسی بهتر از شما راه راضی کردن همسرتون رو بلد نیست
به توانایی های خودتون باور کنید
اصلا آموزش تون رو از همین جا شروع کنید
این جمله رو تو گوگل سرچ کنید و فقط سه صفحه اول رو مطالعه کنید
اما اقدام یادتون نره!
جمله :
این اشتیاقی که من می بینم واقعا می تونه سازنده باشه…