راهکارهای ارتباط برقرار کردن با مخاطبان-بیشتر از یک نفر
ورود ثبت نام
تماس با ما
بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات
0
  • ورود
  • ثبت نام
  • تماس با ما
  • بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات
سبد خرید
0
  • صفحه اصلی
  • پروفایل من
  • محصولات
    • دوره های آنلاین
    • غیر حضوری
    • کتاب
  • مقالات
    • فن بیان و سخنرانی
      • فن بیان و هوش کلامی
      • صحبت در جمع
      • سخنرانی حرفه ایی
      • ارائه
    • مهارت های ارتباطی
      • خانواده
      • همسر و شریک عاطفی
      • دوستی
      • محیط کار و جامعه
    • کسب و کار
      • بازاریابی و فروش
      • نیروی انسانی
      • استراتژی
      • هوش مالی
      • هوش تجاری
    • توسعه فردی
      • سبک زندگی
      • آموزش و یادگیری
      • مهارت های لازم برای آینده
      • هوش هیجانی
  • ماجراهای شما
  • سوال های شما
  • گزارش
  • درباره ما

صبر کنید...

  1. خانه
  2. ماجراهای-شما
  3. راهکارهای ارتباط برقرار کردن با مخاطبان

راهکارهای ارتباط برقرار کردن با مخاطبان

4   گزارش تخلف
شیخ حسن کهزادی شیخ حسن کهزادی 01 فروردین 98 346 0 6 دقیقه


آیا مخاطبین هدف خود را می شناسید؟ پاسخ اکثر صاحبان کسب و کارها به این پرسش مثبت است. شناخت مشتریان هدفی که محصولات را خریداری می کنند یا از خدمات استفاده می کنند، بخش مهمی از راه اندازی و اداره یک کسب و کار موفق و پرسود است.

اکثر افراد در ابتدای راه، برداشت روشن و واضحی از مشتریانی دارند که قرار است از محصولات شان استفاده کنند. کارشناسان به کارآفرینانی که می خواهند کسب و کاری را راه اندازی کنند، توصیه می کنند که مخاطبین هدف خود را از همان ابتدا تعیین کنند. هرچه راهبردتان در تعیین مشتریان هدف خاص تر و مشخص تر باشد، راحت تر و با صرف هزینه کمتر می توانید با مشتریان هدف ارتباط برقرار کنید؛ همچنین مخاطبین جدیدی را پیدا می کنید که راه رشد و توسعه کسب و کارتان را هموار می کند.

ارتباط با مشتریان هدف
بعد از آن که مخاطبین هدف را شناختید، باید راهبرد بازاریابی مناسبی را برای ارتباط برقرار کردن با آنها تهیه کنید. تمام صاحبان کسب و کار، صرف نظر از بزرگی یا نوع صنعت، باید هفت گام زیر را برای تهیه طرح بازاریابی موثر برای ارتباط برقرار کردن با مشتریان هدف رعایت کنند.

1ـ داشتن یک طرح مشخص
برای برقرار کردن ارتباط موثر با مشتریان هدف لازم است که ابتدا طرح بازاریابی مشخصی را تهیه کنید. هرچه این طرح خاص تر و تعریف شده تر باشد، هزینه کمتری را برای نرخ تبدیل کاربر به مشتری پرداخت خواهید کرد.

به پروفایل مشتریان هدف مراجعه کنید و ببینید که ایشان اطلاعات شان را از چه منبعی به دست می آورند، چه علائقی دارند، از کدام شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، در کدام منطقه جغرافیایی زندگی می کنند و در یک کلام اطلاعات جمعیت شناختی تان را کامل کنید. داشتن یک طرح بازاریابی مشخص نه تنها به تکمیل اطلاعات جمعیت شناختی مشتریان هدف کمک می کند، بلکه باعث می شود که حتی الامکان در برقراری ارتباط با مشتریان هدف صرفه جویی کنید. هرچه راهبرد بازاریابی دقیق تر باشد، راحت تر و با صرف هزینه کمتر می توانید با مشتریان هدف ارتباط برقرار کنید. به این ترتیب لازم نیست پیام تان را به گوش 10 نفری برسانید که از میان آنها فقط سه نفر از شما خرید خواهند کرد.

2ـ تعریف معیار
علاوه بر تهیه یک طرح دقیق لازم است که معیارهایی را برای پیگیری و ارزیابی عملکردتان تعریف کنید. با اهداف تان شروع کنید؛ ضروری است که به هدف تعیین شده برسید و در این راه باید معیارهایی برای ارزیابی عملکردتان داشته باشید.

معیارهایی را تعیین کنید که نشان دهد طرح بازاریابی تان چقدر در تبدیل سرنخ ها یا مشتریان احتمالی به مشتریان واقعی موفق عمل کرده، چه مبلغی را برای این طرح هزینه کرده اید و در مقابل چه مقدار درآمد داشته اید. حتماً هم نتایج کلی بازاریابی و هم راهبردهای خاص تبدیل کاربر به مشتری را ارزیابی کنید. برای مثال اگر می خواهید تبلیغی را منتشر کنید، کد تخفیفی را در آن به مشتریان عرضه کنید که بتوانند زمان سفارش از آن استفاده کنند. در غیر این صورت متوجه نمی شوید که مشتریان شرکت تان را از طریق آگهی پیدا کرده اند یا اطلاعات را از منبع دیگری کسب کرد ه اند.

مشخص کنید که سرنخ های فروش از چه طریقی با شرکت تان آشنا شده اند، تا به این ترتیب متوجه شوید که کدام راهبرد بازاریابی موثر و کدام یک بی فایده است و بتوانید بودجه را به روش عاقلانه تری برای بازاریابی هزینه کنید. اگر بخشی از طرح بازاریابی نتیجه بخش نباشد، می توانید آن را جایگزین کنید.

3ـ واضح بودن پیام
انتقال پیام مفهوم اصلی بازاریابی است، اما یکی از رایج ترین اشتباه های صاحبان کسب و کار این است که پیام واضحی ندارند. بسیاری از آنها توانایی بالایی در تولید پیام ندارند و عمده تمرکز و سرمایه خود را روی کسب و کارشان گذاشته اند. حال آن که بسیار مهم است که بتوانید در یک جمله یا کمتر به مخاطبین تان توضیح دهید که چه چیزی می فروشید و چرا فکر می کنید این فروش برای مشتریان تان جذاب خواهد بود.

ارائه دلیل جذاب بودن کالاها یا خدمات برای مشتریان بخش مهمی از ایجاد یک طرح بازاریابی موثر برای ارتباط برقرار کردن با مشتریان هدف است. پروفایل مشتریان هدف را بررسی کنید و حساسیت های آنها را تشخیص دهید؛ سپس پیام واضح و دقیقی را بر مبنای این اطلاعات ایجاد کنید که نشان دهد کسب و کارتان چگونه مشکلاتی را که برای آنها مهم است، حل خواهد کرد.

4ـ کمک گرفتن از افراد بی طرف
چون کارآفرینان سرمایه گذاری شخصی هنگفتی را انجام داده اند و اطلاعات کامل درباره محصولات خود دارند، درخواست کردن از یک فرد بی طرف برای بررسی طرح بازاریابی، نقش مهمی در اطمینان حاصل کردن از تاثیرگذار بودن این طرح روی مشتریان هدف دارد.

مسلم است که تمام کارها را نمی توانید خودتان به تنهایی انجام دهید. از یک مشاور بازاریابی بخواهید که در تهیه طرح راهبردی با شما همکاری کند یا حداقل با یک کارشناس درباره ایجاد راهبرد مناسب مشورت کنید. اگر توانایی پرداخت حق الزحمه مشاور بازاریابی را ندارید، از یک دوست خواهش کنید و نهایت استفاده را از نظرات ارزشمند این اشخاص بی طرف ببرید.

با صحبت کردن با فردی که دخالتی در کسب و کارتان ندارد، بهتر متوجه می شوید که چقدر احتمال دارد که مشتریان هدف واکنش دلخواه تان را به طرح بازاریابی تان نشان دهند.

5ـ بهره گیری از شراکت راهبردی
همانطور که گفتیم انتظار می رود که با مراجعه به پروفایل مشتریان هدف متوجه شوید که در چه محل و موقعیتی می توانید آنها را پیدا کنید؛ برای مثال متوجه می شوید که از چه رسانه هایی استفاده می کنند، به چه فعالیت هایی علاقه دارند و از چه مکان هایی بازدید می کنند. به این ترتیب می توانید طرح بازاریابی را در مکان هایی انجام دهید که دیده شدن آن توسط مشتریان هدف تضمین شده است.

سودمندی شراکت راهبردی را بررسی کنید. بهترین نقطه برای شروع بازاریابی مکانی است که مشتریان هدف تان در حال حاضر در آنجا جمع می شوند. برای تعریف شراکت راهبردی به این موضوع فکر کنید که کدام کسب و کارها یا شبکه های مجازی توانسته اند مشتریان تان را جذب کنند. در جست وجوی کسب و کارهایی باشید که رقیب شما نیستند، اما خدماتی را به مشتریان هدف تان ارائه داده اند. سپس پیشنهاد شراکتی، مانند شراکت در تبلیغات، تخفیف یا پروموشن مشترک را به آنها بدهید که برای هر دو طرف سودمند باشد.

6ـ داشتن زمان بندی واقع بینانه
هرچند عجله دارید که هرچه سریع تر فروش را شروع کنید، باید بدانید که صبور بودن نقش مهمی در ارتباط برقرار کردن با مشتریان هدف دارد. باید صبر داشته باشید تا میوه طرح بازاریابی به ثمر بنشیند. بزرگترین اشتباه کارآفرینان عجول بودن آنها برای سریع به نتیجه رسیدن است. بازاریابی مانند استخدام کردن مربی شخصی است، یک شبه نمی توانید به نتیجه برسید.

برای اینکه ارتباط موثری را با مخاطبین هدف برقرار کنید، طرح بازاریابی تان باید زمان بندی داشته باشد. به هر راهبردی زمان کافی برای موفقیت یا شکست را بدهید و طرح جایگزین را در صورت لزوم پس از سپری شدن زمان مشخص تعیین کنید. درباره تاثیر مواقع خاص سال و تغییرات فصلی بر روی علائق و نیازهای مشتریان واقع بین باشید.

اگر متوجه شدید که بخشی از برنامه به شدت مشکل دارد، اشکالی ندارد که آن را حذف کنید و پول تان را روی بخش دیگری سرمایه گذاری کنید. اما باید بدانید اینطور نیست که مشتری یک بار چیزی را بخواند و در لحظه خرید کند، باید مدتی به روش های مختلف روی مشتری تاثیر بگذارید، تا در نهایت برای خرید اقدام کند.

7ـ متمرکز شدن بر روی روابط
بهترین روش بازاریابی موثر در بسیاری از موارد این است که بیشتر از بازاریابی به روابط فکر کنید. به جای این که فکر کنید چطور می توانید محصولی را به مخاطبین هدف بفروشید، طرحی را ایجاد کنید که اعتماد آنها را به کسب و کارتان جلب کند و به آنها نشان دهد که چقدر درک شان می کنید.

این فرآیند زمانبر است، به همین دلیل توصیه کردیم که زمان معینی را برای برآورد شکست یا موفقیت هر راهبرد در نظر بگیرید. به علاوه برای برقراری ارتباط نیاز به اجتماعی دارید که شامل شراکت های راهبردی می شود.

نفس اصلی بازاریابی ایجاد رابطه است، رابطه ای که در آن فقط گیرنده نیستید، بلکه مزیتی را به طرف مقابل پیشنهاد می دهید. موفق ترین شرکت ها آنهایی هستند که روی سرمایه گذاری بر روی جامعه اطراف شان، از مشتریان گرفته تا همکاران متمرکز می شوند.

به خاطر داشته باشید که هرگز هیچ فردی به تنهایی موفق نشده است. اگر مراسم اسکار را نگاه کرده باشید، حتماً دید ه اید که برندگان از ده ها نفر تشکر می کنند. از یاد نبرید که بخشندگان برنده اند.

4
https://www.bishtarazyek.com/33c8wq
کپی شد

kohzadi بیشتر از یک ماه است که ماجرا ننوشته است، او را تشویق کنید تا ماجرای جدید بنویسد

شیخ حسن کهزادی
11

دنبال کننده

92

دنبال شونده

21

ماجرا

شیخ حسن کهزادی

دارای مدرک لیسانس روابط عمومی،کارشناس روابط عمومی آدرس وبلاگ: http://shkohzadi.blogfa.com

دارای مدرک لیسانس روابط عمومی،کارشناس روابط عمومی آدرس وبلاگ: http://shkohzadi.blogfa.com

شیخ حسن کهزادی کیست؟

بیوگرافی ماجراها

اخرین ماجراهای نویسنده


7 رفتار اشتباه افراد ناموفق را بشناسید
بسیاری از افراد ناموفق معتقدند که در زندگی چوب بدشانسی‌ه...
ادامه...
kohzadi
25 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی
چگونه عزت نفس کودکان را تقویت کنیم؟
عزت نفس یکی از مهم‌ترین خصیصه‌های شخصیتی اس...
ادامه...
kohzadi
22 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی
شاد بودن در روزهای سخت
همه ما روزهای سخت و آسان بسیاری در زندگی خو...
ادامه...
kohzadi
19 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی
روانشناسی رنگ‌ها در طراحی لوگو
رنگ لوگو در همان نگاه اول می‌تواند بسیاری از پیام‌ها درباره ...
ادامه...
kohzadi
09 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی
با تغییرات مدیریتی در محیط کاری چگونه کنار بیاییم؟
انسان ها در مقابل تغییر مقاومت می کنند و احساس ناخوشایندی ب...
ادامه...
kohzadi
08 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی
تشابه اسمی
بسمه تعالیپدرم 91 سال سن دارد و ساکن باقر آباد قرچک ورامین م...
ادامه...
kohzadi
07 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی
6 نکته مهم که در مورد موضوع ایمیل باید بدانید
هر روز چند ایمیل دریافت می‌کنید؟ از چه اکانت هایی برای شما ا...
ادامه...
kohzadi
06 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی
آینده نگری؛ کلید تصمیمات بزرگ
"تدبیر و آینده نگری" از ویژگی‌های انسان‌های م...
ادامه...
kohzadi
04 فروردین 98 شیخ حسن کهزادی

لطفا نظرات را برایمان بنویسید

  • ثبت نظر با زدن دکمه Enter

با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود

با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود

    محصولات رایگان
    غیر حضوری

    رژیم کاهش فقر، آموزش راهبردی مدیریت هزینه ها

    اطلاعات بیشتر
    حضوری

    وبینار رایگان معارفه اعتماد به نفس سانس پنجم

    ثبت نام
    حضوری

    وبینار رایگان معارفه شهامت سانس یازدهم

    ثبت نام
    غیر حضوری

    دوره رایگان صحبت در جمع، سخنوری و فن بیان

    اطلاعات بیشتر

    آخرین ماجراها


    6 درس بزرگ از ثروتمندان (2)
    درس چهارم: افراد معمولی پس‌انداز میکنند؛ افراد ثروتمند سرمای...
    ادامه...
    user956807911
    30 دی 99 حیدر موحدی
    گزیده تک بیتی های گردآوری شده از اشعار رهی معیری_بخش سوم
    ***تا دامن از من کشیدی ای سر و سیمین تن منهر شب ز خونابه دل ...
    ادامه...
    ak520
    30 دی 99 وبلاگ شخصی ابوالقاسم کریمی
    برای بیشتر از یک بودن چه کار کنیم؟
    فقط کافیه کمی «بیشتر از یک» باشیم. اگر فقط رو...
    ادامه...
    vnbahoosh
    29 دی 99 وحید نوعی باهوش
    از سری ماجراهای هدی و هدهدا(بطری2)
    سلام،در ادامه ماجرای بطری1برای 40 روز داشتیم کشتیی به دریا م...
    ادامه...
    28865388264
    29 دی 99 هدی رحیمی
    برچسب قیمت خودرو به همراه مکانیک بازگشت
    درحالی‌که بنا به تصمیم‌گیری وزارت صمت و دستور...
    ادامه...
    Sara.Amini
    29 دی 99 سارا امینی
    فاشیسم و سخنرانی برتولت برشت
    سال 1935 برتولت برشت یک سخنرانی عالی در اولین کنگره جهانی نو...
    ادامه...
    SaraFar
    29 دی 99 سارا فرهادیان
    تو نیز اگر می خفتی ...
    یاد دارم که در ایام کودکی، اهل عبادت بودم و شب ها بر می خاست...
    ادامه...
    Kiya
    29 دی 99 باران
    در بیابان،گر به شوق کعبه خواهی زد قدم...
    وقتی پای علاقه درمیون باشه،سختی های راه هم واست جزوی از مراح...
    ادامه...
    arefehfathiii
    29 دی 99 عارفِ فتحی
    از آخرین اخبار و تخفیف های بیشتر از یک نفر آگاه شوید!

    بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات

    استفاده از سایت مشروط بر قبول توافقنامه کاربری و حفظ حریم شخصی می باشد. تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه بیشتر از یک نفر است.

    آدرس: تهران - سعادت آباد- بلوار دریا- خیابان صرافهای جنوبی- خیابان ۲۵ غربی (قره تپه ای)- نبش کوچه شادی ۱ - پلاک ۱- طبقه ۵
    تلفن : 02191090908
    logo-samandehi

    پرداخت کارت به کارت

    پرداخت از خارج ایران

    گارانتی بازگشت وجه

    تسهیل در خرید

    راهنمای سایت

    درخواست همکاری

    دوره رایگان فن بیان

    دعوت از اساتید سخنرانی

    نیلوفر مرداب

    خرید کتاب

    تماس با ما-درباره ما

    خرید اقساطی از