میلیاردر نشدن خر است!-بیشتر از یک نفر
ورود ثبت نام ورود یا ثبت نام با گوگل
میتوانم شکست را بپذیرم اما تلاش نکردن را هرگز!
تماس با ما
logo
0
  • ورود
  • ثبت نام
  • ورود یا ثبت نام با گوگل
  • تماس با ما
  • logo
سبد خرید
0
  • صفحه اصلی
  • پروفایل من
  • محصولات
    • حضوری
    • غیر حضوری
    • کتاب
  • مقالات
    • فن بیان و سخنرانی
      • فن بیان و هوش کلامی
      • صحبت در جمع
      • سخنرانی حرفه ایی
      • ارائه
    • مهارت های ارتباطی
      • خانواده
      • همسر و شریک عاطفی
      • دوستی
      • محیط کار و جامعه
    • کسب و کار
      • بازاریابی و فروش
      • نیروی انسانی
      • استراتژی
      • هوش مالی
      • هوش تجاری
    • توسعه فردی
      • سبک زندگی
      • آموزش و یادگیری
      • مهارت های لازم برای آینده
      • هوش هیجانی
  • ماجراهای شما
  • پرسش و پاسخ
  • گزارش
  • درباره ما

صبر کنید...

  1. خانه
  2. ماجراهای-شما
  3. میلیاردر نشدن خر است!

میلیاردر نشدن خر است!

3

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در توییتر
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
ماجراهای دیگر نویسنده
نویسنده: میلاد ادیبی 04 مرداد 97 209 5 4 دقیقه

به نام خدای من و خدای شما 

سلام 😊👋.ادیبی هستم . میلاد ادیبی. خیلی خوشحالم که وقت گذاشتی و میذاری که این پست رو بخونی👍 .

دقیقاً یادم نمی آید. خیلی وقت پیش بود که مصاحبه ای از رضا رشیدپور با شهرام جزایری ( همان کسی که به برخی از خدمت گزاران انقلاب رشوه داده بود ) دیدم. در این مصاحبه شهرام جزایری از ثروت و دانش خود صحبت می کرد. او تاریخ زندگی اش را تعریف کرد و به برخی سؤالات حاشیه ای مجری برنامه جواب داد . در تمام نا تمام صحبت هایش یک جمله برای من بسیار جذاب بود. او گفت : من 9 سال در زندان بودم . آن ها تمامی ثروت مرا ضبط کردند. اما هیچ اشکالی ندارد . هر چقدر هم که باز هم ثروت مرا از من بگیرند باز هم می توانم چندین برابر آن را در مدت زمان کوتاهی بدست آورم . یادم است که در آن زمان نوجوانی در فکر جویای نامی بیش نبودم. با خود فکر کردم این بشر چگونه این قدر با قدرت صحبت می کند؟ چگونه این قدر به خودش اطمینان دارد ؟ چگونه این قدر از شکست های بزرگش هراسی ندارد؟ اگر بلند شدن پس از شکست این قدر راحت است که شهرام جزایری این قدر با اطمینان از بدست آوردن و پول درآوردن سخن می گوید ، پس چرا این همه انسان های فقیر در ایران وجود دارد؟ چرا این همه انسان هایی وجود دارند که از سرنوشتشان می نالند ؟ چقدر انسان هایی وجود دارند که حتی بدون شکست های سنگین مانند شهرام جزایری ، باز هم این قدر نا امید هستند؟ من چگونه می توانم این قدر به خود اطمینان داشته باشم؟ 

زمانی که بزرگ تر شدم و وارد دانشگاه شدم ، خدا این شانس را به من داد تا با افراد فرهیخته ای آشنا شوم و با آن ها مصاحبه و هم نشینی کنم . از آن ها در مورد آینده پرسیدم . از افرادی پرسیدم که خود استاد در دانشگاه بودند. از افرادی سؤال کردم که خود دانشجوی دکتری بودند . استاد هایی با من سخن گفتند که خیلی از دانشجو ها آرزوی نشستن در کلاسشان را دارند. آن ها از زندگی شخصی خود با من گفتند . خیلی از آن ها به من گفتند که خیلی اتفاقی در این مسیر قرار گرفتند. خیلی از آن ها گفتند ، ممکن است که دانشجویان دوست داشته باشند که در جایگاه ما قرار گیرند، اما آرزوی جوانی ما چیز دیگری بود. یکی از آن ها به من گفت : زمانی که در خیابان آمادگاه حرکت می کنم ( خیابانی در اصفهان که مختص مطب دکتر های بزرگ در اصفهان است ) حسرت می خورم. من می خواستم پزشک شوم. دانشجو های مقطع دکتری زیادی را ملاقات کردم و اکثر آن ها می گفتند که هیچ برنامه ای برای آینده خود ندارند. هیچ تمهیداتی برای دانشجو های دکتری در نظر گرفته نشده است. با خود می پرسیدم که مگر پدر و مادر من به من نگفته بودند که برو دانشگاه تا موفق شوی . خب این دانشجو های دکتری که ته داستان را در آورده اند. هم درسشان بهتر از من بوده است و هم جایگاهشان بالاتر است . آن ها در این جایگاه از خود راضی نیستند و هیچ برنامه ای برای آینده خود ندارند. مگر مسیر موفقیت از دانشگاه رد نمی شد؟

بعد از صحبت با این افراد ادراک من و نوع دیدگاه من به دانشگاه و مسیر موفقیت تغییر کرد. متوجه شدم که موفقیت یک مسیر نیست. موفقیت چیزی نیست که باید به سمت آن حرکت کنی. فهمیدم این من هستم که می توانم موفقیت را جذب کنم . موفقیت را باید جذب کرد نه این که به دنبال آن بروی . تو، یعنی من باید تغییر کنم. دنیا عاشق این است که به افرادی که خودشان را در جهت مثبت تغییر دادند، پاداش دهد. پس می بایست روی خودم کار کنم ، نه روی شغلم ، دانشگاهم و محیطم. 


من به همه ی افرادی که با آن ها معاشرت می کنم می گویم تو باید میلیاردر شوی، اگر نمی خواهی میلیاردر شوی پس از سر راهم کنار برو :/

یکی از شرایطی که در مدرسه استادی حائز اهمیت بود این بود که نباید پول دار شدن هدف شماره یک شما باشد. استاد بهرام پور گفتند که ثروت مند شدن هدف دوم برای من بود. من زیاد با این موضوع موافق نیستم. 

من به همه ی افرادی که با آن ها معاشرت می کنم می گویم تو باید میلیاردر شوی، اگر نمی خواهی میلیاردر شوی پس از سر راهم کنار برو. خیلی از آدم ها بخاطر این که در لجن زار تنبلی و اهمال کاری گرفتار شده اند به خود و به من می گویند که ما نمی خواهیم ثروت مند شویم. آن ها به وضع موجود عادت کردند. و از این وحشتناک تر این است که آن را به دین و دیانت وصل می کنند و می گویند : خدا گفته است قناعت کن! آدم باید پایش را اندازه گلیمش دراز کند!

من به همه ی افراد می گویم که تو باید میلیاردر شوی! نه بخاطر پول یا نه به قول استاد بهرام پور از بین رفتن دغدغه مالی . چیزی که در راه میلیاردر شدن کم ترین ارزش را دارد پول دار بودن و از بین رفتن دغدغه های مالی است. چیزی که بیشترین ارزش را دارد این است که تو در این مسیر به شخص دیگری تبدیل می شوی . به چیزی تبدیل می شوی که خدایت تو را برای آن خلق کرد. تو نمی‌توانی با این چیزی که هستی میلیاردر شوی. تو باید تغییر کنی. تو باید عادت های بدت را ترک کنی. تو باید از دیدگاه دیگری به دنیا و آدم‌هایش نگاه کنی . چیزی که در راه میلیاردر شدن ارزشمند است این است که تو به آدم قوی تر ، مثبت تر و مؤثر تری تبدیل خواهی شد . آن موقع اگر از بیرون به خودت بنگری ، خودت را نخواهی شناخت. از خودت می پرسی آیا این من هستم؟ من که این طور نبودم!

حالا می فهمم که شهرام جزایری چرا این قدر به خود اطمینان داشت. او تبدیل به آدم دیگری شده بود. او می دانست که اگر هزار بار هم ثروتش را از او بگیرند ، باز هم می تواند این ثروت را بدست آورد . به خاطر این که او میلیاردر شدنش را مدیون شانس نیست. بلکه مدیون کسی است که اکنون شده است. فقط چیزی که در این جا وجود دارد این است که تو نباید روحت، اصولت و ارزش هایت را بفروشی.

میلیاردر نشدن خر است. بخاطر این که افرادی که به دنبالش نیستند، اصلاً انسان های جذابی نه برای من و نه برای خدایشان نیستند!

پیروز و موفق باشید...

بر اساس رای 4 نفر از بازدیدکنندگان

100 امتیاز از 100


از نظر شما این مطلب مفید بود؟
نویسنده
>میلاد ادیبی

میلاد ادیبی

من میلاد ادیبی هستم . متولد فروردین 75. مثلا دانشگاه رفتم مهندسی مواد بخونم اما به مباحث مدیریت کسب و کار و MBA علاقه مند تر هستم . و خب طبیعتا تخصصم هم در این زمینه است.

ماجراهای پیشنهادی


دو پسر بچه ساکت...
ادامه...
Sahelmath
29 آذر 97 1 ساحل آشنا
بالاترین درجه موفقیت...
ادامه...
kurosh.mj
26 آبان 97 3 محمد محبتی جهرمی
راه...
ادامه...
SAHA
16 تیر 97 0 سیدامیرحسین احمدی
ریسک خیلی خوبه ولی.......
ادامه...
pointtopoint
12 تیر 97 0 علی مداحی
تلاش بیشتر برای بهتر شدن...
ادامه...
vnbahoosh
28 اردیبهشت 97 0 وحید نوعی باهوش
اولین کارگاهک روزخندگی...
ادامه...
Danial.Nezami
06 مرداد 97 6 دانیال نظامی
نا امیدی...
ادامه...
alibahrampour
10 آبان 97 1 علی بهرام پور
هضم تجربه ای که زندگیمو نجات داد!...
ادامه...
09038340043
26 تیر 97 1 اذر رحمانی
--------->دعای عهد را بشنوید و زمزمه کنید <--------------...
ادامه...
jafarlakzaei
16 مهر 97 0 جعفر لک زائی
معرفی کتاب...
ادامه...
alibahrampour
30 آبان 97 0 علی بهرام پور
معنی عبارت:موضوع رو در این زمان نمیشه جمع کرد...
ادامه...
payam
20 بهمن 96 0 محمد پیام بهرام پور
معرفی کتاب...
ادامه...
user3388679
01 آذر 97 0 فاطمه سادات فاضلی
درس سمینار :...
ادامه...
user725378166730
17 آذر 97 3 محمد ص
قانون 5 ثانیه مل رابینز و چالش ایران گردی...
ادامه...
bkh8878
26 آذر 97 2 بهروز خلیلی
دوره بلند مدت استادی منم شروع شد......
ادامه...
mojtabamostafaee
29 مرداد 97 2 مجتبی مصطفایی
ماجرای باحال آشناییم با دوره استادی...
ادامه...
kurosh.mj
07 خرداد 97 1 محمد محبتی جهرمی

آخرین ماجراها

نمایش همه

بازاریابی عصبی در فروش بیمه عمر...
ادامه...
sajadzamani
01 اسفند 97 0 سجاد زمانی
اسباب بازی و کودک...
ادامه...
mortezabagherizadeh
01 اسفند 97 0 مرتضی باقری زاده
پوران خانم ...
ادامه...
jafari
01 اسفند 97 0 فرزانه جعفری
هیچوقت بخاطر حرف مردم...
ادامه...
rezvani
01 اسفند 97 5 بهاره رضوانی
کریس گاردنر...
ادامه...
Sahelmath
01 اسفند 97 2 ساحل آشنا
در دروازه رو میشه بست،اما......
ادامه...
neda
01 اسفند 97 3 ندا سعادتی
آیا دوره ی مؤثر وجود دارد؟...
ادامه...
vnbahoosh
01 اسفند 97 8 وحید نوعی باهوش
جاده خاکی های دوره استادی - 7...
ادامه...
khatereh
01 اسفند 97 2 محمد منشی زاده
تایپ ده انگشتی - چالش روز دوم مقابله با اهمال کاری...
ادامه...
AliTM1986
01 اسفند 97 1 علی طاعتی مرفه
فردا شروع مدرسه استادی 5...
ادامه...
hamed.movahedi
01 اسفند 97 3 حامد موحدی پویا
سخن بزرگان برای موفقیت ( 30 روزه : روز اول )...
ادامه...
farhadmoshayedi
01 اسفند 97 0 فرهاد مشیدی
چالش احمال کاری روز دوم...
ادامه...
farhadmoshayedi
01 اسفند 97 0 فرهاد مشیدی
قانون 30 روز...
ادامه...
user86977277638
01 اسفند 97 1 علیرضا اشرفی
قانون بالن...
ادامه...
jafari
01 اسفند 97 2 فرزانه جعفری
شم اقتصادی ...
ادامه...
jafari
01 اسفند 97 3 فرزانه جعفری
یادگیری...
ادامه...
SAHA
30 بهمن 97 2 سیدامیرحسین احمدی

لطفا نظرات را برایمان بنویسید

  • ارسال نظر با زدن دکمه Enter

با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود


با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود

    پرداخت کارت به کارت

    پرداخت از خارج ایران

    گارانتی بازگشت وجه

    تسهیل در خرید

    دوره رایگان فن بیان

    دعوت از اساتید سخنرانی

    نیلوفر مرداب

    تماس با ما-درباره ما


    بیشتر از یک نفر

    استفاده از سایت مشروط بر قبول توافقنامه کاربری و حفظ حریم شخصی می باشد. تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه بیشتر از یک نفر است.

    آدرس : تهران- سعادت اباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران نبش کوچه موج‌ پلاک ۱۱
    تلفن : 02188561224
    logo-samandehi

    از آخرین اخبار و تخفیف های بیشتر از یک نفر آگاه شوید!