صبر کنید...
این جمله پشت جلد کتاب تیغ است که نظر من را به خودش جلب کرد.
من این کتاب را در سمینار "فن بیان و سخنوری" که در چهارم آذرماه 1397 در مشهد برگزار می شد خریداری کردم. کتاب فوق العاده ای است.
همین یک نکته بنظر من کافی است که بدانیم :
اگر کسی از ما انتقاد کرد -چه درست چه نادرست- یک معنی بسیار بزرگ دارد و آن این است که این فرد به ما توجهی داشته که بسیاری از افراد دیگر نداشته اند؛ بنابراین برای این شخص مهم بوده ایم.
باید انتقاد را به چشم هدیه ای نگاه کنیم که فرد، خواسته یا ناخواسته به ما می دهد.
قبل از خواندن این کتاب هر وقت کسی از من انتقاد می کرد ناراحت و عصبانی می شدم، یا در لاک خود فرو می رفتم و خودم را سرزنش می کردم. ولی بعد از خواندن کتاب تیغ یاد گرفتم که شنونده خوبی باشم. جواب انتقاد را با انتقاد ندهم که روش بسیار اشتباهی است. از انتقاد دیگران ناراحت نشوم. هر کسی ادراک خود را دارد و لزوماً من نباید انتقاد غیرمنطقی آنها را بپذیرم و کلی مطالب آموزشی دیگر که اجازه بدهید لو ندهم تا دوستان عزیز آن را مطالعه کنند.
و خبر خوش اینکه، قسمتی از این کتاب با عنوان مدیریت خشم، باعث شد که من کتابی با موضوع مدیریت خشم با نام "آتش نشان خشمت باش" را بنویسم.
حال دلتون عالی
anajoon.97@
دنبال کننده
دنبال شونده
ماجرا
از دوران کودکی پرجنب و جوش و پرانرژی بودم. عاشق تدریس و بهتر کردن حال اطرافیانم . اکنون در مسیر آموزش و یادگیری قرار دارم و هر آنچه آموزش می بینم را با دیگران به اشتراک می گذارم تا دنیا را جای قشنگتری برای زندگی خودم و دیگران کنم. به امید درخشش و حال خوب مردم سرزمینم.