صبر کنید...
با سلام خدمت همراهان عزیز وب سایت «بیشتر از یک»
در طی دو روز گذشته اختلالی در بخش ارسال ایمیل های سایت پیش آمده بود و ظاهراً تعدادی از کاربران ما، تعداد زیادی ایمیل تحت عنوان «خبر از این بهتر؟» از طرف ما دریافت کرده بودند.
تیم «بیشتر از یک»، مراتب عذرخواهی خود را بابت اشتباه پیش آمده اعلام می کند و از دوستانی که در این زمینه به ما اطلاع رسانی کردند، تشکر می کنیم. (از جمله خانم ملازیی عزیز @Hoda.m )
تیم فنی سایت، هم اکنون در حال کار است و این اختلال به زودی مرتفع خواهد شد. از صبوری شما سپاسگزاریم.
لطفا در ادامه به آموزش کوتاه و مرتبط با موضوع بالا توجه کنید :
آن دسته از دوستانی که تمایل به دریافت نوتیفیکیشن از طرف ما چه در قالب ایمیل، چه به صورت پیامک و سایر حالات ندارند، می توانند از قسمت «تنظیمات ارسال پیام» به آدرس «پروفایل من > تنظیمات ارسال پیام» نوع دریافت نوتیفیکشن خود را انتخاب کنند.
در دو تصویر زیر، می توانید این قابلیت ها را مشاهده کنید:
در این قسمت گزینه های متنوع و کاملی در اختیار شما قرار گرفته که به راحتی می توانید انتخاب کنید که برای چه موضوعی و چه موقعی ایمیل یا پیامک دریافت کنید.
در صورت داشتن هرگونه سوال، در قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید تا فوراً به شما پاسخ داده شود.
موفق، شاد و «بیشتر از یک نفر» باشید...
دنبال کننده
دنبال شونده
ماجرا
ما در بیشتر از یک نفر به آموزش مهارتهای ارتباطی، فن بیان، سخنرانی و هر آن چیزی میپردازیم که برای یک زندگی موثرتر و حرفهایتر نیاز است. با این آموزشها، هرکسی میتواند بیشتر و موثرتر از یک نفر باشد و دنیا را جای زیباتری برای زندگی کند.