صبر کنید...
با سلام خدمت دوستان عزیز.
در دوره برنامه ریزی از محصول حرفه ای، بخشی به نام "پوشه بندی فایل ها را چطور انجام دهیم؟ " وجود دارد که به نحوه طبقه بندی اطلاعات بر روی هارد می پردازد.
در این ماجرا، روش خودم برای این کار را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.
اول لازم به ذکر است که شما هر مبنایی را برای طبقه بندی اطلاعات در نظر بگیرید در نهایت برای تخصیص دادن اطلاعات به طبقات تعریف شده تان همیشه این احتمال وجود دارد که برای برخی موارد دچار دودلی و تردید شوید که آیا آن را به این طبقه اختصاص دهید یا آن طبقه. به هر حال برای برخی موارد با قطعیت می توان گفت که متعلق به کدام طبقه است اما برای برخی دیگر به این صورت نخواهد بود.
روشی که من برای حل این مشکل به نظرم رسیده این است که لزومی به دسته بندی وجود ندارد. هر چیزی که بر روی هارد شما وجود دارد را در فولدری با اسمی مناسب برای آن قرار دهید. تنها نکته این است که یک سیستم کد گذاری مناسب را برای طبقه بندی تان تعریف کنید. همین و بس.
برای روشن تر شدن، نمونه ای از طبقه بندی من در تصویر زیر آمده است:
همان طور که ملاحظه می کنید سیستم کدگذاری من، کدهای 4 رقمی است که از 0000 شروع شده و تا 9999 ادامه خواهد داشت. در صرتی که تعداد آیتم ها بیشتر از آن شود می توان کدگذاری را به صورت A000 تا َA999 و سپس B000 تا B999 و به همین ترتیب تا Z000 تا Z999 ادامه داد. و حتی برای بیشتر از آن هم می توان به صورت AA00 و ... به کدگذاری ادامه داد.
هر کد مربوط است به یک آیتم که این آیتم می تواند یک فایل صوتی، یک دوره آموزشی، یک کتاب تک جلدی یا چند جلدی، یک نرم افزار، یک فیلم، یک آلبوم موسیقی و ... باشد.
اگر چه تعداد فولدرهای شما با این روش ممکن است خیلی زیاد شود اما در عوض جستجو در میان آنها به آسانی و سرعت از طریق جستجوی ویندوز امکان پذیر خواهد بود.
با این روش دغدغه اینکه مبنای طبقه بندی چه باید باشد به کلی از بین خواهد رفت و در این روش فقط یک سطح یا level خواهیم داشت و نه بیشتر.
نکته آخر اینکه برای مواردی که عنوان فولدر فارسی است از فینگلیس و نه فارسی استفاده کنید تا اگر زمانی مجبور به ریکاوری و مواردی از این دست شدید اسم فایل های بازیابی شده معنی دار باشند.
من با این روش مدت هاست کار می کنم و برای من بدون نقصه و خوب کار می کنه. شمام می تونید امتحان کنید.
شادکام باشید.