پیدا کردن دوست در بزرگسالی با 7 راه ساده اما هوشمندانه | بی
ورود ثبت نام
تماس با ما
بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات
0
  • ورود
  • ثبت نام
  • تماس با ما
  • بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات
سبد خرید
0
  • صفحه اصلی
  • پروفایل من
  • محصولات
    • دوره های آنلاین
    • غیر حضوری
    • کتاب
  • مقالات
    • فن بیان و سخنرانی
      • فن بیان و هوش کلامی
      • صحبت در جمع
      • سخنرانی حرفه ایی
      • ارائه
    • مهارت های ارتباطی
      • خانواده
      • همسر و شریک عاطفی
      • دوستی
      • محیط کار و جامعه
    • کسب و کار
      • بازاریابی و فروش
      • نیروی انسانی
      • استراتژی
      • هوش مالی
      • هوش تجاری
    • توسعه فردی
      • سبک زندگی
      • آموزش و یادگیری
      • مهارت های لازم برای آینده
      • هوش هیجانی
  • ماجراهای شما
  • سوال های شما
  • گزارش
  • درباره ما

صبر کنید...

  1. خانه
  2. ماجراهای-شما
  3. پیدا کردن دوست در بزرگسالی با 7 راه ساده اما هوشمندانه

پیدا کردن دوست در بزرگسالی با 7 راه ساده اما هوشمندانه

11   گزارش تخلف
محمدحسین دلیلی 02 مهر 98 210 7 5 دقیقه

ما به اندازهٔ کافی به موضوع تنهایی نمی‌پردازیم. این در حالی است که تنهایی همه‌چیز را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. تنهایی احساس افسردگی و اضطراب را تشدید می‌کند، تمرکز روی وظایف را دشوار می‌کند و ازاین‌رو بر روی شغل‌مان اثر می‌گذارد. تنهایی سلامتی انسان را به مخاطره می‌اندازد و همان‌قدر خطر مرگ را به دنبال دارد که کشیدن 15 نخ سیگار در روز. خوشبختانه عکس این تأثیرات نیز صادق است: وقتی خودمان را در ارتباط با دیگران می‌بینیم، ازنظر فیزیولوژیکی آرمیده می‌شویم؛ مثلا ضربان قلب‌مان کاهش پیدا می‌کند. خندیدن به میزان قابل‌‌توجهی برای سلامتی خوب است، چه با همکاران و چه با دوستان. در این نوشته با 7 راهی آشنا می‌شویم که پیدا کردن دوست در بزرگسالی را ساده می‌کند. با ما همراه باشید.

اگر در طول زندگی‌تان چند بار از شهری به شهر دیگر رفته یا مهاجرت کرده‌اید، هر بار مراحل گذار را طی می‌کنید. هر بار باید خودتان را با شرایط وفق بدهید. یکی از جان‌فرساترین بخش‌های این تطبیق‌دادن یافتن دوستان تازه است. فرقی ندارد که به‌تازگی نقل‌مکان کرده‌اید یا تعدادی از دوستان‌تان ازدواج کرده‌اند یا بچه‌دار شده‌اند؛ در چنین مواردی احتمالا ناگهان احساس تنهایی بیشتری به شما دست می‌دهد. پیدا کردن دوستان جدید در بزرگسالی واقعا مهم است. شاید توصیه‌هایی که در این مقاله نوشته‌ام، بتواند در این زمینه کمک‌تان کند.

1. در دوره‌های آموزشی شرکت کنید

سال پیش، عصرهای پنج‌شنبه در کلاس بازیگری بداهه شرکت کردم. بعضی از هم‌کلاسی‌هایم برای تقویت مهارت‌های سخنرانی در جمع، آنجا بودند و برخی، ازجمله من، می‌خواستیم سرگرمی تازه‌ای داشته باشیم.

خیلی هیجان‌انگیز بود. یک بار در هفته، فرصتی برای تجربه دیوانگی و خلاقیت داشتم. در آنجا راحت می‌شد دوست پیدا کرد؛ به‌ویژه چون کارگاه هنری ماهانه نمایش برگزار می‌کرد و بعد از آن همگی به کافه می‌رفتیم. تنها با شرکت در یک کلاس، توانستم گروهی از آشنایان کاملا جدید داشته باشم.

یکی از بهترین راه‌های دوست‌یابی، شرکت در کلاس یا اجتماعات دیگری است که به‌طور مرتب برگزار می‌شوند. وقتی افرادی را چندباره می‌بینیم، پیوند عاطفی، شناختن و شناخته‌‌شدن آسان‌تر پیش می‌آید.

2. در دورهمی‌ها شرکت کنید

ایده‌ای که در پسِ مورد قبلی بود، در اینجا هم کاربرد دارد. گروه‌هایی برای کوه‌نوردها، علاقه‌مندان به مسائل فرهنگی و هنری، ریاضیات و … وجود دارند؛ در این گروه‌ها افراد علایق مشترکی را دنبال می‌کنند.

تکرار می‌کنم، وقتی قصد دارید دوست پیدا کنید، در جلساتی شرکت کنید که به‌صورت مرتب برگزار می‌شوند، مثلا گروهی که هر جمعه به کوه‌نوردی می‌روند.

3. به دیگران بگویید که دنبال دوست هستید

نترسید که دیگران بفهمند شما دنبال دوستی و حضور در جمع‌ها هستید. برای نمونه بگویید: «سلام، من تازه‌واردم و دلم می‌خواد با دیگران بجوشم و در جمع‌هاشون شرکت کنم و کاری رو به عهده بگیرم. اگر خبری شد بهم بگو.»

مردم مهربان پیدا خواهند شد و شما را به جمع‌های خود دعوت می‌کنند یا درباره جمع‌هایی که می‌توانید به آنها وارد شوید راهنمایی‌تان خواهند کرد. مثلا اگر پنج‌شنبه بعدازظهر به همکاران‌تان بگویید می‌خواهید برای آخر هفته برنامه‌ای بریزید، آنها کمک‌تان خواهند کرد و به شما کارهایی پیشنهاد می‌دهند که می‌توانید در تعطیلات انجام دهید.

4. به شبکه دوستان دوران دانشگاه وصل شوید

در اوایل دههٔ 20سالگی، سر از بارسلونا درآوردم. می‌دانستم که قصدم ماندن در آنجاست؛ این یعنی به روابطی نیاز داشتم؛ بنابراین در صفحهٔ فارغ‌التحصیلان دانشکده نوشتم: «سلام، آیا کسی در بارسلونا آشنایی دارد؟»

در عرض 6 ساعت، ارتباط ایمیلی میان من و دوستی از دوران تحصیل برقرار شد. نهایتا او به من اجازه داد در خانه‌اش بمانم و این‌گونه توانستم در هزینهٔ اقامت در مهمان‌سرا صرفه‌جویی کنم. او به من برای یافتن شغل آموزش زبان کمک کرد؛ همچنین، من را به 3 هم‌خانهٔ شوخ‌طبع ایتالیایی خود معرفی کرد.

تا امروز او یکی از نزدیک‌ترین دوستان من به حساب می‌آید.

علاوه‌براین می‌توان در شبکه‌های اجتماعی نیز جست‌وجو کرد و از دوستان قدیمی نشانه ای پیدا کرد. از اینکه این کار چقدر جواب می‌دهد غافلگیر خواهید شد.

5. گوش کنید، به‌دنبال شباهت‌ها باشید و ستایش کنید

جورشدن با دیگران خیلی کمتر راجع‌به خود شما و بیشتر درباره تمرکز روی آنهاست. سعی نکنید آدم جالبی باشید بلکه با دیگران رفتاری کنید که انگار آنها برای شما جالب هستند. بهترین راه برای این کار چیست؟ گوش‌کردن، جست‌وجوی شباهت‌ها و توجه مثبت. پژوهش‌ها نشان می‌دهند گوش‌کردن به دیگران و نشان‌دادن تمایل به بیشتر شنیدن از آنها به‌سادگی شما را محبوب می‌کند.

مطالعات فراوانی شباهت را عنصری حیاتی معرفی کرده‌اند؛ پس اگر دیگران به موضوع مشترکی اشاره کردند، آن را برجسته کنید.

نهایتا اینکه به نکات مثبت، توجه مثبت نشان بدهید. زمانی که فردی از خوبی‌های زندگی‌اش صحبت می‌کند، مشتاق و مشوق باشید. یافتهٔ غافلگیرکنندهٔ تحقیقات این است که نزدیک‌ترین و صمیمی‌ترین رابطه‌ها، که بیشترین میزان اعتماد در آنها جریان دارد، نه با واکنش فرد به ناامیدی‌ها و فقدان‌های دیگری بلکه با واکنش او به خبرهای خوب مشخص می‌شوند.

6. غریبه نباشید

اولین و مهم‌ترین نکته این است: زمان‌تان را خالی کنید. متداول‌ترین موضوع جدل میان دوستان چیست؟ تعهد زمانی. دنیل هروشکا (Daniel Hruschka) پژ‌وهش‌هایی را که دربارهٔ دلایل تعارضات میان دوستان بوده‌اند مرور کرده است. او متوجه شد که بیشترین دلیل اختلافات میان دوستان به تعهد زمانی بازمی‌گردد. گذراندن زمان با دیگری نشانهٔ قابل‌اطمینانی از ارزشی است که برای او قائلیم؛ هیچ‌کس دوست ندارد که او را کم‌ارزش بدانند.

اگر می‌خواهید با کسی دوست صمیمی باشید، باید تماس خود را با او حفظ کنید. حالا سؤال این است که هر چند وقت یک بار لازم است از هم سراغ بگیرید؟ پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حداقل هر 2 هفته 1 بار.

بنابراین حتی اگر لازم است، روی گوشی‌تان برای هر 2 هفته 1 بار زنگ یادآور تنظیم کنید. اما راه بهتری هم برای اطمینان از اینکه فراموش نمی‌کنید، وجود دارد …:

7. یک گروه بسازید

دانمارک شادترین مردم دنیا را دارد. چرا دانمارکی‌ها تا این اندازه شادند؟ یکی از دلایل این شادی عضویت 92 درصد آنها در یکی از انواع گروه‌های اجتماعی است.

روت وین‌هون (Ruut Veenhoven) جامعه‌شناس است. او و گروه همکارانش داده‌های مرتبط با خوشبختی را از 91 کشور جمع‌آوری کردند. این نمونه نماینده دوسوم از جمعیت جهان است. بر این اساس، دانمارک شادترین جمعیت جهان را دارد و با اندکی تفاوت پس از آن، سوئیس قرار می‌گیرد. جالب‌ آنکه، طی بررسی‌های جزئی‌تر پژوهش معلوم شد 92 درصد از مردم در دانمارک در گروه‌هایی از ورزش گرفته تا علایق فرهنگی عضو هستند. برای دوری از تنهایی، باید زندگی اجتماعی فعالی را برای خود تدارک ببینیم، دوستی‌هایمان را حفظ کنیم و از روابط پایدار لذت ببریم.

بهترین راه برای اطمینان از عضویت در یک گروه این است که خودتان یک گروه تشکیل بدهید. با این کار هم راحت‌تر ارتباط‌‌تان را حفظ می‌کنید هم با انرژی کمتری دوستی‌های خود را مدیریت می‌کنید.

ناهار هفتگی، هر 2 هفته 1 بار بازی فوتبال، کارهای خیریه دسته‌جمعی ماهانه، هر فصل اختصاص شبی برای فیلم‌دیدن؛ هرچه که شما ترجیح می‌دهید، می‌تواند مفید باشد. دوستان شما دوستان تازه‌ای را با خود می‌آورند؛ آنگاه ملاقات با آدم‌های جالب و جدید دیگر کار سختی نخواهد بود. همه هم بابت یافتن دوستان تازه باید از مؤسس گروه یعنی شما سپاسگزار باشند.

سعی کنید گروهی با رابطهٔ مستحکم برای همه شکل بدهید. پژوهش‌های فراوانی نشان می‌دهند که آدم‌های مسن‌تر خوشحال‌ترند. یکی از دلایل این است که آنها وصله‌های ناجور را از دایره روابط‌شان بیرون کرده‌اند. مطالعات دیگری نشان می‌دهند که انسان‌ها با بالارفتن سن به‌دنبال موقعیت‌هایی می‌روند که حال‌شان را خوب کند؛ مثلا آشنایان و دوستانی را که احتمال دارد آنها را آزرده کنند، حذف می‌کنند.

سخن آخر

زمانی که در بزرگسالی به‌دنبال دوست می‌گردید مهم‌ترین نکته این است که بدانید این کار امکان‌پذیر است و شمایی که به‌دنبال دوست هستید مشکلی ندارید. تنهایی می‌تواند خطرناک باشد و به سلامت و عزت‌نفس‌ ما آسیب بزند. به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید. آدم‌هایی آن بیرون، همین حالا، در شهری که هستید به‌دنبال دوست می‌گردند؛ آنها هم درست مانند خود شما نگران یا نامطمئن هستند. همهٔ ما در یک مسیر هستیم.

شما از تجربیات مثبت دوست‌یابی خود برای ما بگویید. آیا گروهی دارید که با دوستان‌تان فعالیت منظمی را در آن پیگیری می‌کنید؟ چه گروه‌هایی؟

دوستی سخت‌ترین مفهوم در دنیا برای شرح‌دادن است. این مفهومْ چیزی نبوده است که در مدرسه یادتان بدهند؛ اما اگر معنای دوستی را نفهمیده‌اید، در حقیقت، هیچ‌چیز را درک نکرده‌اید.

#رشد #طرز_فکر #انرژی مثبت #منافع مشترک #مهارت زندگی
11
https://www.bishtarazyek.com/skw25-
کپی شد
2

دنبال کننده

0

دنبال شونده

1

ماجرا

محمدحسین دلیلی

محمدحسین دلیلی کیست؟

بیوگرافی ماجراها

ماجرا اولی ها


برتری هنر بر ثروت
حکیم فرزانه اى پسرانش را چنین نصیحت مى کرد: عزیزان پدر! هنر ...
ادامه...
user2211048
09 شهریور 99 محمدرضا شیرازی
خودمان را خاک نکنیم ! چگونه از ویروس مقایسه در امان باشیم
کجا برم ؟انتخاب ها بخش مهمی از زندگی مان را میسازند ...
ادامه...
user1138410145
29 فروردین 99 اشکان ارشد
از بدو تولد غیرممکن های زندگیم شروع شد
سلام من نازیلا صادقی هستم از بدو تولد غیرممکن های زندگیم شرو...
ادامه...
user8146385207
07 اردیبهشت 98 نازیلا صادقی
عید 98 من
✅گر چه راهیست پر از بیم ز ما تا بر دوست رفتن آسان بودت...
ادامه...
user8677939471599
08 فروردین 98 خشایار رضاپور
درآرزوی دوره استادی
امروز بعد از هفت ماه آشنایی با سایت بیشتر از یک نفر و با یاد...
ادامه...
user99952236631
27 اسفند 97 حسین عباس زاده
خدا با منه
امروز نمیخوام ماجرای خودم رو تعریف کنم..دلم میخواد ماجرای کس...
ادامه...
mtavakolianr
22 بهمن 97 م توکلیان راد
سلام علیکم این سایت خیلی خوبه من دیروز باهاش آشناشدم،دیگه چه خبر؟؟
+ ...
ادامه...
user54888
23 مرداد 97
جلیل رسولی هستم
جلیل رسولی هستم متولد سال1351 با مدرک تحصیلی مهندسی فناوری ا...
ادامه...
rasoli
07 فروردین 97 جلیل رسولی

لطفا نظرات را برایمان بنویسید

  • ثبت نظر با زدن دکمه Enter

با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود

با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود

    محصولات رایگان
    حضوری

    وبینار رایگان تفکر نقادانه (سنجش‌گرانه اندیشیدن)

    ثبت نام
    غیر حضوری

    رژیم کاهش فقر، آموزش راهبردی مدیریت هزینه ها

    اطلاعات بیشتر
    حضوری

    وبینار رایگان معارفه اعتماد به نفس سانس پنجم

    ثبت نام
    حضوری

    وبینار رایگان معارفه شهامت سانس یازدهم

    ثبت نام

    ماجرا دومی ها


    مکانیزم 124
    همیشه وقتی کسی از من انتقاد می کند بی خودی عصبانی می شوم و ی...
    ادامه...
    ali.abedi
    03 بهمن 99 علی عابدی
    خوابم میاد خدااااایا !
    آقا من خیلی وقت بود رنگ صبح رو ندیده بودم و طعم عجیب و دلچسب...
    ادامه...
    arefehfathiii
    02 بهمن 99 عارفِ فتحی
    عشقی
    + ...
    ادامه...
    user71798108
    22 دی 99
    یک دقیقه مطالعه
    🌹🍃 💐هیچوقت ﻭﺍﺭﺩ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻫﻴﭻ ﺁﺩمی ﻧﺸﻮیم ﻭ ﺯﻳﺮ ﻭ ﺭﻭﺵ نکنیم...
    ادامه...
    Fatemeh.salmanizadeh
    20 دی 99 فاطمه سلمانی زاده
    بیایید قدردان خداوند باشیم...
    از روزی که تصمیم گرفتم هر روز یه تایمی رو بزارم برای شکر گزا...
    ادامه...
    saeedehshahmansouri
    17 دی 99 سعیده شاه منصوری
    هو هو چی چی ...!
    هوهو چی چی ! ساعت 10:30 شبه و قطار امروز، 16 دی ماه سال 99 د...
    ادامه...
    Mahrokh
    16 دی 99 مهدیه اسکندریان
    اولین تجربم ...
    من به خطابه و سخنرانی علاقه زیادی دارمدر این راستا اموزش هم ...
    ادامه...
    user60215507001
    16 دی 99 علیرضا رباطیان
    کارهای فوری و پردازش نشده در GTD
    یکی از سوالاتی که آقای بهرام پور عزیز به اون پاسخ دادن تو دو...
    ادامه...
    shayan313
    16 دی 99 شایان خسروی
    از آخرین اخبار و تخفیف های بیشتر از یک نفر آگاه شوید!

    بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات

    استفاده از سایت مشروط بر قبول توافقنامه کاربری و حفظ حریم شخصی می باشد. تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه بیشتر از یک نفر است.

    آدرس: تهران - سعادت آباد- بلوار دریا- خیابان صرافهای جنوبی- خیابان ۲۵ غربی (قره تپه ای)- نبش کوچه شادی ۱ - پلاک ۱- طبقه ۵
    تلفن : 02191090908
    logo-samandehi

    پرداخت کارت به کارت

    پرداخت از خارج ایران

    گارانتی بازگشت وجه

    تسهیل در خرید

    راهنمای سایت

    درخواست همکاری

    دوره رایگان فن بیان

    دعوت از اساتید سخنرانی

    نیلوفر مرداب

    خرید کتاب

    تماس با ما-درباره ما

    خرید اقساطی از