گزارش جلسه چهاردهم مدرسه استادی 6؛ نوبت به ساخت محصول صوتی رسید
جلسه چهاردهم مدرسه استادی 6 در روز جمعه راس ساعت 8:30 به صورت همزمان حضوری در دانشگاه الزهرا و مجازی در وبینار کلیک میتینگ برگزار شد. مدرس جلسه چهاردهم آقای پیام بهرامپور بودند. وبینار با یک سری تذکر و یادآوری شروع شد. همچنین یک سری نکات خوب در خصوص شبکه سازی آموزش داده شد. سپس جلسه چهاردهم مدرسه استادی 6 با اولین مبحث آموزشی شروع شد.
متقاعد سازی
دوستان مدرسه استادی وارد مبحث آموزشی متقاعدسازی شدند. آقای پیام بهرامپور یک تصویر از سایت ایسمینار به دوستان نشان دادند و سوال کردند که اگر قرار بود در یکی از این وبینارها شرکت کنیم، کدام را انتخاب میکردیم؟ با این تصور دوستان مدرسه استادی 6 دید خیلی بهتری پیدا کردند.
ساختار متقاعد سازی
با ارائه یک محتوا درجه یک به راحتی میتوانیم اعتماد ایجاد کنیم. باید برای مخاطب داستان خوبی برای گفتن داشته باشیم. به مخاطب باید نشان داده شود که حرفهای هستیم. یک مورد بسیار مهم دیگر هم صداقت داشتن است. صداقت باید حس اعتماد و اعتبار میشود. ارزشها و آیینهای خود را داشته باشیم و طبق آنها عمل کنیم.
نکته بعدی با یک سوال توسط آقای پیام بهرامپور گفته شد. چرا اغلب افراد برای خورشیدگرفتگی انقدر مشتاق هستیم؟
به دلیل اینکه خورشیدگرفتگی کمیاب است. افراد برای هر چیزی که کمیاب باشد بیشتر مشتاق هستند. باید برای فروش و متقاعدسازی هم این اصل را در نظر داشته باشیم. البته ضمن اینکه در فاز نادر بودن نرویم.
باید بتوانیم یک مقایسه انجام بدهیم. مثلا قیمت این کتاب از یک پیتزا ارزانتر است.
گارانتی داشته باشیم و گاهی یک پیشنهاد رد نشدنی در آستین داشته باشیم.
نهایتا از دوستان مدرسه استادی 6 خواسته شد تا مهندسی معکوس سمینارهای معارفه را انجام بدهند. حداقل 7 مورد را در حوزه خود پیاده سازی کنند. نکته اصلی این است که هر مورد را برای خود باید تست و بررسی کنیم شاید برای ما جواب ندهد. باید برویم در دل تجربه.
از این جلسه به بعد دوستان مدرسه استادی 6 وارد یک بخش عملی دیگر میشوند یعنی ساخت محصول صوتی اما قبل از آن اجازه بدهید اندکی از حواشی دوره بگوییم.
☺️ در تایم استراحت دوستان حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی مشغول پذیرایی میشوند. عدهای هم مشغول تمرین سخنرانی و عکاسی هستند. گروهی دیگر از فعالیتها و تکالیف دوره با یکدیگر صحبت میکنند از برگزاری وبینار گرفته تا نگارش کتاب الکترونیک و کتاب چاپی. عده دیگر هم کتاب و فایل آموزشی که لازم دارند را خریداری میکنند. ☺️
فعلا کافی است انتهای این گزارش یک حواشی دوره جذاب داریم با ما تا انتهای گزارش همراه باشید. فعلا برویم سراغ مبحث آموزش بعدی جلسه چهاردهم مدرسه استادی 6.
محصول صوتی
حالا تمریناتی که دوستان در طی نیمهی اول دوره استادی 6 انجام دادند یعنی ضبط فایل سه دقیقهای الان به کارشان میآید. آقای پیام بهرامپور مثل همیشه آموزش را با یک مثال متناسب و جذاب ارائه کردند. تولید محصول صوتی را به خیاطی تشبیه کردند.
یک خیاط ایده را از درخواست مشتری، کارهای قبلی خودش، استقبال بازار و غیره پیدا میکند ما هم از همین طریق باید ایده فایل صوتی خود را پیدا کنیم. اینکه فایل صوتی تعدادش چقدر باشد و هر کدام چقدر زمان داشته باشد دقیقا مثل این است که یک خیاط بپرسد چقدر باید پارچه مصرف کنم و چند تا برش بزنم؟
یادتان است در جلسهای که دوستان وارد فضای کتاب نویسی شدند سر همان جلسه استارت خورد و جلسه بعدی هم تایم صبح را به نوشتن اختصاص دادند؟ در این جلسه هم دوستان مدرسه استادی 6 سر همان جلسه و همان لحظه استارت را زدند. استارت این بود که شروع به نوشتن ایدههای خود برای ضبط فایل صوتی کردند. قرار شد فقط در ابتدا ایده بنویسیم و بعد فیلتر کنیم. شاید در برخی ایدهها تخصص لازم را نداشتیم. ممکن است ایدهای تکراری باشد. شاید ایدهای خیلی مفصل باشد و برای اولین محصول صوتی مناسب نباشد.
آقای پیام بهرامپور هم واندرلیست خود را در لپ تاپ باز کردند و به صورت عملی با دوستان 15 مورد ایده برای ضبط فایل صوتی در مورد موضوع خوش مشرب بودن کردند.
نکات محصول صوتی
هر محصولی برای کاری ساخته شده است باید بتوانیم نیاز را تشخیص بدهیم و محصول ضروری را بسازیم. برای محصول صوتی یک ساختار و موضوع مشخص در نظر بگیریم. یک نکته خیلی مهم را توجه داشته باشیم: محصول ما قرار است چه شکافی را پر کند؟ شکاف دانشی؟ شکاف مهارتی؟ شکاف انگیزشی؟ شکاف محیطی؟
در اولین فایل صوتی گاو بنفش جایی ندارد چون اولین تجربه است و قرار است رشد کنیم. برای اولین محصول صوتی قرار است یک محتوای خوب و کاربردی برای مخاطبین بسازیم که با داستان آن را چاشنیدار و جذاب کنیم. قرار است محصول باکیفیتی باشد.
هر فایل صوتی شامل همان اتصال، چی، چرا، چطور و خب است. آقای پیام بهرامپور همان موضوع خوش مشرب بودن را برای دوستان با اتصال، چی، چرا، چطور و خب شفافتر کردند.
نکته مهم: در انتهای فایل صوتی یک قسمت مروری داشته باشیم. برای مخاطب بگوییم که در ابتدا کجا بودیم و چه مواردی را یاد گرفتیم و به کجا رسیدیم. از مخاطب برنامه تمرینی بخواهیم تا در زندگی روزمره پیادهسازی کند.
وسایل مورد نیاز
در جلسه چهاردهم مدرسه استادی 6 وسایل مورد نیاز برای ضبط فایل صوتی به طور مفصل توسط آقای پیام بهرامپور توضیح داده شد. هر موردی که گفته شد نقاط قوت و ضعف آن هم اشاره شد. به لحاظ هزینهای و کاربردی دوستان با تجهیزات اولیه ضبط فایل صوتی آَشنا شدند.
یکی از گزینههای مناسب ضبط صوت Sony Tx650 است. حتی در خصوص اجاره استودیو صوت هم توضیحات لازم داده شد. در کل بهانهای برای انجام ندادن محصول صوتی توسط دوستان مدرسه استادی دوره 6 نماند.
نرمافزارهای تدوین
دو نرمافزار تدوین فایل صوتی به دوستان معرفی شد. یکی نرمافزار رایگان audacity و دیگری نرمافزار حرفهایتر Adobe Audition. در آخر هم با استراتژی قیمتگذاری و اینکه کجا محصول صوتی خود را بفروشند آشنا شدند.
یک خوش خبری هم دوستان مدرسه استادی 6 در بخش پایانی آموزش محصول صوتی داشتند، اگر دوستان مدرسه استادی 6، یک محصول خوب داشته باشند، محصولات خوب و باکیفیت بعدی خود را میتوانند در سایت بیشتر از یک نفر قرار دهند.
پیشنهاد میکنیم مقاله جامع و کاربردی آقای سعید عباسی را از دست ندهید:
همه چیز در مورد پادکست + معرفی بهترین سایت و اپلیکیشن ها
رزومه سازی
آخرین مبحث آموزشی جلسه چهاردهم مدرسه استادی6 در مورد رزومه نویسی بود. آقای پیام بهرامپور ویدیو معرفی ابتدایی سمینارهای خود را به دوستان نشان دادند و با اینکه شاید قبلا حتی چندین بار دیده بودند، این بار به گونه متفاوت دیدند.
همچنین ویدیو معرفی یکی از دوستان شرکتکننده در دورههای قبلی مدرسه استادی، آقای دانیال نظامی هم نشان داده شد.
اینکه صدایی درونی به ما میگه نمیشه، ولش کن مهم نیست، مهم این است که ما به آن صدا چه واکنشی نشان میدهیم. ناامید شدن بخشی از مسیر است؛ اشکال کار جایی است که دست بکشیم و دیگر اقدامی نکنیم.
نمونههایی از سابقه در رزومه
سپس نمونههایی از سابقه در روزمه اشاره شد:
* راه اندازی باشگاهها، انجمنها و کانونها
* کتابهای چاپی و کتابهای الکترونیکی
* وب سایت شما و مقالات آن
* سمتها و جایگاهها
* دورههای حضوری و غیره
* خدماتی که ارائه میکنیم
* ارتباطات با رسانهها
* و گزینههای بسیار دیگر
بیشتر بخوانیم:
اصول رزومه نویسی حرفه ای ؛ قسمت دوم از فرمول استخدام شدن
بخش پایانی جلسه چهاردهم مدرسه استادی6
خب خب حالا نوبت رسید به بخش پایانی و حاشیههای پایانی جلسه چهاردهم مدرسه استادی6.
در جلسه چهاردهم تولد یکی از دوستان مدرسه استادی 6 بود؛ به خاطر شرایط موجود فقط برای متولد دست زدیم و شعر تولد مبارک خواندیم. این یکی و دیگری هم مربوط میشود به یکی از دوستان مدرسه استادی 6 یعنی آقای دکتر سید حمزه حسینی مطلق که برای آقای پیام بهرامپور و تیم بیشتر از یک شعر سرودند.
با هم بخشی از این شعر خلاقانه را بخوانیم:
با نوروساینس؛ اومدی درست کنی حال خرابمو!
اومدی تغییر بدی نظام آموزشی رو!
اونی که اومدی تو استادی
میخوای چیزای خوب یاد بدی
بگو تو با شور و شعف
با ضرب دست با سوت و کف
استاد برتر؛ پیام (اینجا دوستان حضوری مدرسه استادی 6 هم همخوانی داشتند و یک صدا میگفتند پیام)
از یکی بیشتر؛ پیام
عشق سید حمزه؛ پیام
فرزی و چالاک؛ پیام
حرفهای و جذاب؛ پیام
وبینارات ناب؛ پیام
بی تو استادی صفا نداره
بی تو حسنیزاده بیقراره
هرکی اومده مدرسه استادی
میگه اینجا هیچی کم نداره!
لینک گزارش جلسات اول تا سیزدهم مدرسه استادی 6 در سایت بیشتر از یک نفر
گزارش جلسه سیزدهم مدرسه استادی 6؛ فولآپشن آموزشی از سخنرانی تا مدل کسب وکار و برندسازی
گزارش جلسه دوازدهم مدرسه استادی 6؛ سوت پایانی نیمه اول دوره
گزارش جلسه یازدهم مدرسه استادی 6؛ از پرده آخر کتاب نویسی تا …
گزارش جلسه دهم مدرسه استادی 6؛ نویسندگان بیشتر از یک نفری
گزارش جلسه نهم مدرسه استادی 6؛ همراه و همیار شدن با قلم و کا…
گزارش جلسه هشتم مدرسه استادی 6؛ خداحافظ کامل گرایی، سلام اجا…
گزارش جلسه هفتم مدرسه استادی 6؛ از پشت ماسک یا از پشت کامپیو…
گزارش جلسه ششم مدرسه استادی 6؛ از ضبط تا نقد
گزارش جلسه پنجم مدرسه استادی 6؛ همچنان پر انرژی ادامه میدهیم…
گزارش جلسه چهارم مدرسه استادی 6؛ غیرحضوری، اما موثر…!
گزارش جلسه سوم مدرسه استادی 6؛ وقتی همه «آنلاین» بودند!
گزارش جلسه دوم مدرسه استادی 6 ؛ تازه داره جون میگیره…!
گزارش جلسه اول مدرسه استادی 6 ؛ پیش به سوی رشد و یادگیری و تکامل…