پنجشنبه 19 مهر ماه 1397 در شهر تاریخی و زیبای دزفول یک کارگاه ویژه برگزار شد. چرا ویژه؟ چون افرادی خاص در این کارگاه شرکت داشتند. این کارگاه توسط رضا غفارزاده مدرس دوره جامع سخنرانی و فن بیان برگزار شد.
معاونین و کارشناسان طرح اکرام و محسنین کمیته امداد امام خمینی استان خوزستان. افرادی صبور، متعهد و دوست داشتنی که همه فعالیتشان جمع آوری کمک خیرین محترم برای فرزندان نیازمند است. طرح خوبی که چندین سال قبل به همت کمیته امداد آغاز شده و در حال حاضر هزاران فرزند رو زیر پوشش پدر و مادرهای معنوی قرار داده.
معاونین و کارشناسان محترم با وجود تعطیلی روزهای پنجشنبه شان و با فاصله مکانی حتی 4 ساعته با محل برگزاری، ساعت 9 صبح روز پنجشنبه از سراسر استان خوزستان خودشون رو به شهر دزفول رساندند. هدف از برگزاری این کارگاه ارتقای مهارت شرکت کنندگان در برقراری ارتباط با خیرین (حامی های محترم بود).
کارگاه در چهار جلسه یک ساعت و بیست دقیقه ای و در دو جلسه صبح و بعد از ظهر (9 الی 17) برنامه ریزی شده بود.
کلاس به معرفی طرفین و تشویق حضار به سلام و احوالپرسی گرم با حداقل 5 نفر آغاز شد و به تدریج جو رسمی اولیه جای خودش را به مشارکت شاد و فعال اکثر حاضران داد
بارش فکری در رابطه با دلایل کمک از سوی مردم، مزیت سازمان ما در مقایسه با دیگران در جذب کمک ها و… باعث هم فکری و همراهی بیشتر شرکت کنندگان گردید. یک مسابقه نیز طراحی شد که فرصت انجام آن تا ساعت 16 همان روز بود. موضوعی مرتبط با مسائل کاری شرکت کنندگان که می بایست به صورت کار گروهی انجام میشد.
در این کارگاه ابتدا و بر اساس مطالعات انجام شده، به اهمیت نقش تک تک افراد اشاره شد. در طی سه جلسه مجزای کارگاه، در مورد با رابطه فرد با خودش و شغلش، رابطه با فرزندان معنوی و سپس رابطه با حامی صحبت شد. در انتها نیز نحوه ارتباط با حامی که در اکثر موارد به صورت تلفنی انجام میشود به طور دقیق و گام به گام تحلیل و برنامه ریزی شد. بر این اساس کارشناسان محترم از این پس برای قبل، حین و بعد از تماس تلفنی خود برنامه ریزی و نقشه راه دارند.
کارگاه با تعدادی تمرین های صداسازی دسته جمعی ادامه یافت که شوخی و خنده حضار را به همراه داشت.

در پایان هم مطالب تهیه شده گروه های کاری برای مسابقه کارگاه برگزار و بر اساس رای گیری از حضار، بهترین پیشنهاد به عنوان برنده انتخاب گردید و از سوی موسسه بیشتر از یک نفر جوایزی به تک تک حاضرین داده شد. عکس دسته جمعی در پایان کارگاه آخرین بخش از این کارگاه یک روزه بود. عکسی که بندگان خوب خدا در آن فراوانند. بندگانی که کارشان خیر و کمک رسانی به ایتام است. آرزویمان سلامت، شادی و موفقیت تک تک این عزیزان است.
برای اطلاع از دوره جامع سخنرانی و فن بیان کلیک کنید