جلسه ی پنجم دوره ی مدرسه ی استادی 3 در تاریخ 29 شهریور سال 1396 برگزار شد.
جلسه را طبق روال گذشته با پرسیدن سوالات شرکت کنندگان شروع کردیم، طبق روال هر کسی در قسمتی از دوره مطلبی را متوجه نشده یا سوالی دارد در ابتدای هر جلسه سوالش را از استاد می پرسد و استاد هم پاسخ می دهند.
این جلسه از آن جلسه هایی بود که آدم احساس می کرد اگر دوره همین حالا هم به پایان برسد ارزش پولی که برای دوره پرداختیم را دارد.
به استاد بهرام پور باید گفت:
نووش جونت
تکه کلام نووش جونت از آن تکه کلام هایی است که فقط افرادی در دوره های آموزشی موسسه بیشتر از یک نفر شرکت کرده باشند آن را متوجه می شوند.اما برای شما هم توضیح می دهم که قضیه از چه قرار است.
آقای بهرام پور گفتند هر جا در دوره مطلب آموزشی را متوجه شدید که بسیار به شما و زندگی تان کمک می ند،بگویید نووش جونت بهرام پور، و این جلسه پر از نوش جونت ها بود.
در این جلسه در مورد ساده سازی محتوا صحبت کردیم،ساده سازی یکی از اصولی است که اگر در ارائه ی محتوا رعایت شود بسیار به یک سخنران کمک می کند تا مطالب خود را به بهترین وجه به مخاطب خود منتقل کند.
یکی از روش های ساده سازی محتوا بازی سازی است که در عکس می بینید که آقای بهرام پور در حال توضیح دادن بازی سازی به ما است.
فعالیت های جمعی و بالا رفتن سطح انرژی در کلاس های مدرسه ی استادی غوغا می کنه،بسیار عالی و کاربردی طوری که ما شرکت کننده ها روزشماری می کنیم جلسه بعدی زود از راه برسه و بیایم سر کلاس.
این هم یک عکس از فعالیت های گروهی ما که استاد گفته بودند هرکس همگروهی خود را به یک شکل در بیاورد.
مطالب ارائهشده به قدر کاربردی و عمیق هستند که واقعا احساس لذت می کنی وقتی سر کلاس استاد هستی مخصوصا این که استاد این مطالب عمیق و کاربردی را به طور ماهرانه ای با فعالیت های گروهی در هم می آمیزد و یک معجون عالی و لذت بخش از آموزش و فعالیت گروهی را برای شرکت کننده ها رقم میزند.
در عکس می بینید که چقدر با توجه دقیق مطالب را یادداشت می کنند.
در این قسمت در مورد ادبیات ساده سازی صحبت هایی داشتیم،این که برای ساده سازی باید یک مفهوم انتزاعی را به یک مفهوم عینی تبدیل کرد تاقابل فهم تر و ساده تر شود و مخاطب از سخنرانی ما لذت ببرد.
این هم آقای علی بهرام پور است که برادر استاد محمد پیام بهرام پور هستند، ایشان هم شرکت کننده ی مدرسه ی استادی 2 بودند و درجزو شرکتت کنندگان سخت کوش و پرتوان دوره ی مدرسه ی استادی 2.
اینجا که نشسته و منتظر است تا برای ما از تجربیاتش در راه استادی بگویید و این که چقدر سخت تلاش می کرده.
خب تا قبل از این که نوبت به سخنرانی علی آقا برسد استاد سوالات پیش آمده در طی این جلسه و آموزش هایی که دیدیک را با صبوری و خلاقیت بالا توضیح می دهد.
و موارد مبهم را برای ما شفاف سازی می کند.
در ادامه در مورد توقعاتی که از یک فرد به عنوان مدرس و سخنران می رود صحبت هایی می کنیم.
برای یاد گرفتن مهارت های فن بیان روی لینک زیر کلیک کنید
فن بیان خود را چگونه تقویت کنیم؟
مثلا استاد توضیح می دهد از یک مدرس خلاقیت مردم انتظار دارند که شخصا فرد خلاقی باشد.یا از یک مدرس فن بیان مردم انتظار دارند که خود شخص مدرس فن بیان خوبی داشته باشد.
استاد فقط به گفتن توقعات بسنده نمی کنند و به ما یاد می دهند چطور این توقعات را برآورده کنیم تا مخاطبین راضی ای داشته باشیم.11
برای این که مباحث آموزش داده را در کلاس به خاطر بسپاریم استاد از ما می خواهند که دو به دو با هم دیگر تشکیل گروه دهیم و به همگروهی خود چیزی که یاد گرفته ایم را توضیح دهیم. مشارکت فعال بچه های استادی را در این قسمت آموزشی در زیر مشاهده می کنید.
خوب حالا یه دستا در وضعیت معروف می ریم و آماده می شیم تا علی بهرام پور بیاد و از روال خودش در دوره ی استادی 2 برامون بگه.
ایشون علی بهرام پور هستند،مدرس فنون مذاکره و برادر آقای بهرام پور.
تا قبل از دوره استادی ایشون زیاد رابطه ی خوبی با کتاب نداشتند و آخرین کتابی که خونده بودند مربوط میشده به دوره ی تحصیلی راهنمایی،یعنی 13 14 سال از مطالعه دور بودند.
ایشون تصمیم می گیرند که زندگی خودشون رو تغییر دهند. در دوره ی استادی 2 شرکت با پشتکار بالا تمام تمرینات را انجام می دهند و هفته ای یک کتاب مطالعه می کنند و هر روز در وبسایت خودشان یک مطلب آموزشی می نویسند.
این هم کارنامه ی علی بهرام پور هست که بعد از چندین ترم طولانی حدودا 12 ترم فارق التحصیل در مقطع کاردانی شدند.
اما پشتکار و اراده بالا کاری کرد که او علارغم شکستن پا در کلاس ها حاضر می شد و تمریناتش را با جدیت بالایی انجام می داد و همین پشت کار بالا او را از فردی که سال ها از درس و کتاب دور بوده، تبدیل به فرد امروزی کرده است؛ مدرس مذاکره!
امروز علی بهرام پور از افراد موفقی هستند که دوره ی مدرسه استادی را گذرانده اند. او که سال ها مطالعه نکرده بود با اراده و پشت کار توانست موفق شود. بهای موفقیت را باید پرداخت کرد.
اگر شما هم می خواهید یک مدرس موفق شوید و در این دوره ی مدرسه ی استادی شرکت کنید.