گزارش جلسه ی دوم مدرسه استادی 4

سرفصل های مهم این مقاله:

جلسه ی دوم مدرسه ی استادی چهار هم مثل جلسه ی اول پر از شور و هیجان برگزار شد

جلسه ی امروز بسیار با کیفیت و عالی برگزار شد.

وقتی وارد سالن شدیم نام و نام خانوادگی ما را پرسیدند و ثبت نام ما بررسی کردند و بعد از آن به ما جزوه های درس امروز را تحویل دادند.

امروز هم مثل دیروز وقتی وارد سالن شدیم افرادی بودند که خیلی زودتر از ما در سالن حضور داشتند و برای خودشان در ردیف های جلو سالن همایش جا رزرو کرده بودند.

 

 

برخورد افراد مجموعه بسیار عالی بود و هر سوالی داشتیم ما را راهنمایی می کردن.

استاد از یک ربع قبل از شروع کلاس در سالا حضور داشتند و به سوالات حاضرین پاسخ می دادند، این پرسش و پاسخ15 دقیقه طول کشید و بعد از آن دقیقا راس ساعت 9 کلاس شروع شد، استاد در مورد نظر سنجی ای که در پایان هر جلسه انجام می شود و نتایج نظر سجنی کمی توضیح دادند و از همه کسانی برگه ی نظر سنجی را پرکرده بودند تشکر کردند.

 

گزارش جلسه ی دوم  مدرسه ی استادی 4

 

جلسه را با ادامه ی مبحث ادراک شروع کردیم و در مورد اراک و خطاهای شناختی صحبت کردیم.

در مورد اثر هاله ای توضیح دادند، در اثر هاله ای می گوییم که اگر فردی مثلا لبخند زیبایی دارد، احتمالا این فرد اخلاق خوبی هم دارد، احتمالا درآمد بالایی هم دارد تمام مویژگی های خوبی که در نظرمان است را به او نسبت می دهیم.

اثرهاله ای کاربرد منفی هم دارد، مثلا اگر فردی لباس کهنه و کثیفی بر تن داشته باشد ممکن است پیش خودمان فکر کنیم که :

این شخص به خاطر لباس های کهنه و کثیفش احتمالا فرد فقیری است و معتاد است و احتمال دزد بودن او هم وجود دارد.

درمورد ادراک کاربرد بسیار زیادی در زندگی ما دارد.

یکی از جالب ترین کاربرد های ادراک در بحث کسب و کار است، این که با آگاهی یافتن به ادراک می توانیم متوجه شویم که مخاطب ها یا مشتریان ما به چه کالا و خدماتی نیاز دارند و می توانیم آن کالا و خدمات را تامین کنیم.

همان طور که می بینید آقای بهرام پور مشغول تدریس هستند و شرکت کنندگان هم با دقت نکات را یادداشت می کنند، هر جلسه ی استادی شرکت کنندگان تکالیفی دارند که باید انجام دهند تا بتوانند در کسب و کار استادی خود پیشرفت کنند.

 

 

در مسیر پیشرفت آقای بهرام پور توضیح دادند که نقش ژنتیک چیست و چطور می توان با تمرین و ایجاد مسیر عصبی به مهارت های دلخواهمان دست پیدا کنیم.

در مفهوم مسیر عصبی توضیح دادند که مغز انسان پیچیده ترین سیستم در کل جهان هستی است، سیتسمی با حدود 100 میلیارد سلول عصبی که این سلولهای عصبی با یکدیگر در ارتباط هستند.

توضیح دادند که هر کاری را که می خواهیم انجام دهیم، در دفعات اول به دلیل این که مسیر عصبی آن کار هنوز وجود ندارد، انجام کار بسیار سخت است و انرژی زیادی را مصرف می کند، اما بعد از چند بار انجام دادن آن کار، انجام آن راحت ترو راحت تر می شود.

یکی از کاربرد های شناختن مسیر عصبی این است که وقتی برای دفعات اول انجام کاری بسیار سخت است از زیر انجام دادن آن شانه خالی نمی کنیم بلکه تلاش می کنیم مسیر عصبی اش را بسازیم.

موانع رشد در مسیر استادی

 

گزارش جلسه ی دوم مدرسه ی استادی 4

 

یکی از موانع در مسیر های استادی این است که افراد به خودشان به دانسته هایشان اطمینان کافی ندارند، موانع اصلی شکست خوردن را توضیح دادند:

ترس از شکست بیشتر از اشتیاق به موفقیت است

نبود هدف دقیق

کامل گرایی

ندانستن روش

تردید از نتیجه

 

گزارش جلسه ی دوم مدرسه ی استادی 4

 

استاد روشی را برای بالا بردن سرعت پروژه ها معرفی کردند که با استفاده از آن می توان سرعت تست ایده ها و کارهای جدید را بسیار بالا برد، در این سیستم ابتدا ما با سرعت کار را انجام می دهیم و بعد شروع می کنیم به بازخورد گرفتن و نتیجه را مدام بهبود می بخشیم، در عکس پایین شرکت کنندگان را در حال مرور مطالب گفته شده با یکدیگر می بینید.

 

 

سپس برنامه ای برای پول درآوردن را برایمان معرفی کردند. در این برنامه باید هر طور که شده هر روز حداقل یک ریال کسب درآمد از طریق آموزش داشته باشیم. در این روش ما درآمدی را که می خواهیم در 6 ماه آینده کسب کنیم را انتخاب می کنم سپس هر شب قبل از خواب و هر صبح بعد از بیداری به آن هدف و مبلغ مورد نظرمان فکر می کنیم و رسیدن به آن را احساس می کنیم.

باید هر روز کاری کنیم که مبلغی را از راه آموزش کسب کنیم. یکی از راه هایی که استاد پیشنهاد دادند این بود که با آموزش مفهوم"ادراک" به دیگران به کسب درآمد بپردازیم.

این کار باعث می شود که شرکت کنندگان دوره ی مدرسه ی استادی در همین طول دوره به درآمد از راه آموزش برسند.

 

اگر اطلاعات بیشتر از مدرسه استادی می خواهید بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

مطالب محبوب سایت:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا