گزارش جلسه هفدهم مدرسه استادی 5؛ مدیریت محتوا- آداب معاشرت
جلسه هفدهم مدرسه استادی 5 در تاریخ بیست و یکم شهریورماه 1398 در دانشگاه روانشناسی برگزار شد.
لینک های 16 جلسه گذشته مدرسه استادی 5 را برای شما دوستان عزیز قرار می دهیم تا در جریان کم و کیف جلسات گذشته هم در صورت نیاز قرار بگیرید:
گزارش جلسه شانزدهم مدرسه استادی 5؛ چطور ویدئو ضبط کنیم؟
جلسه پانزدهم مدرسه استادی 5 ؛ کوچینگ، طنازی و استراتژی قیمت گذاری
گزارش جلسه چهاردهم مدرسه استادی 5 ؛ چطور داستان گویی و روایتگری کنیم؟
گزارش جلسه سیزدهم مدرسه استادی 5؛ چطور محصول صوتی درست کنیم؟
گزارش جلسه دوازدهم مدرسه استادی 5؛ چطور سمینار برگزار کنیم؟
گزارش جلسه یازدهم مدرسه استادی 5؛ اخلاق در کسب و کار و ادامه کتاب نویسی
گزارش جلسه دهم مدرسه استادی 5؛ چطور تصمیمات فوق العاده بگیریم؟
گزارش جلسه نهم مدرسه استادی 5؛ چطور کتاب بنویسیم؟
گزارش جلسه هشتم مدرسه استادی 5 ؛ چند مبحث پراهمیت
گزارش جلسه هفتم مدرسه استادی 5؛ ماموریت های ممکن؛ کتاب، تفکر سیستمی و لحن سخنرانی
گزارش جلسه ششم مدرسه استادی 5؛ تندخوانی و تقویت حافظه
گزارش جلسه پنجم مدرسه استادی 5 ؛ مقاله نویسی و ادامه ماجرا…
گزارش جلسه چهارم مدرسه استادی 5 ؛ فلسفه زندگی ما
گزارش جلسه سوم مدرسه استادی 5؛ سال جدید، حال جدید!
گزارش جلسه دوم مدرسه استادی 5 ؛ آماده برای یک مسیر سخت و پرتلاش
گزارش جلسه اول مدرسه استادی 5 ؛ شروع یک ماجراجویی
همراه من «سعید عباسی» باشید تا گزارشی کوتاه از آنچه در جلسه هفدهم مدرسه استادی 5 گذشت بخوانیم.
مقدمات کار، صبحانه، آماده سازی و حضور دوستان
در روزهای آخر تابستان به سر میبریم و قرار است جلسه هفدهم مدرسه استادی 5 برگزار شود. اینجا دانشکده روانشناسی و ساعت حدود 8 صبح.
تیم بیشتر از یک نفر مثل همیشه سرشار از انرژی و خستگی ناپذیر به نظر میرسند و در حال آماده سازی مقدمات برپایی مدرسه استادی هستند تا مثل همیشه به بهترین شکل برگزار شود.
اعضای پرتلاش تیم بیشتر از یک از ساعتی پیش از آغاز جلسه 17 مدرسه استادی 5 در محل برگزاری در سالن دانشگاه روانشناسی حاضر شدند و مشغول آماده سازی سالن برای برگزاری هرچه بهتر جلسه آموزشی امروز شدند.
آنها صبحانه، صندلیها، کارتهای حضور و غیاب و تمام تجهیزات لازم برای برگزاری بی نقص هفدهمین جلسه استادی 5 را به دقت آماده کرده بودند و همه چیز برای برگزاری پرشور جلسهای دیگر از مدرسه استادی فراهم شده بود.
دوستان عزیز بعد از صرف صبحانه و گفتگو و تبادل نظر، به داخل سالن رفتند تا تمرینات سخنرانی سایر همکلاسیهایشان را تماشا کنند.
موضوع جلسه هفدهم مدرسه استادی 5 چه بود؟
هر دو جلسه مدرسه استادی این هفته، یعنی روزهای 21 و 22 شهریورماه 1398 قرار بود به صورت ترکیبی توسط دو استاد کارکشته و باتجربه (و البته جوان) برگزار شود.
علی حاجی محمدی، یکی از جوانان پرشور، کارآفرین و شناخته شده ایرانی که بنیانگذار دو وب سایت پرطرفدار همیارودپرس و ژاکت است و در زمینه آموزشهای اینترنتی فعالیت میکند، در ادامه با او بیشتر آشنا خواهیم شد.
استاد مهدی صنم پور، مشاور و مربی بهبود فردی و یکی از مدرسین و آموزش دهندگان خوش لباس و خوش تیپ کشور!
همانطور که گفتیم، جلسات مدرسه استادی این هفته، به صورت ترکیبی برگزار شد؛ باهم گزارشی کوتاه از این جلسه آموزشی میخوانیم.
با مدرسین جلسه هفدهم مدرسه استادی 5 بیشتر آشنا شویم
استاد علی حاجی محمدی کیست؟
احتمالاً همه کسانی که به دنبال راه اندازی یک وب سایت هستند حداقل یک بار به سایت همیار وردپرس مراجعه کردهاند. جایی که راه اندازی یک وب سایت را به شما آموزش میدهد، دورههای آنلاین و حضوری برگزار میکند، افزونهها، قالبها و مطالب آموزشی مختلف را به صورت کامل و کاربردی معرفی میکند و همچنین آموزش میدهد که چگونه با ووکامرس برای خودتان یک فروشگاه اینترنتی بسازید.
علی حاجی محمدی، بنیانگذار همیار وردپرس، این همه پیشرفت و موفقیت را با دستان خالی و از یک وب سایت بسیار ساده شروع کرده و هم اکنون وب سایتش جزو 100 سایت پر بازدید ایران است و دورههای آموزشی پرمخاطبی دارد.
آقای حاجی محمدی اکنون مدیریت سه وب سایت مهم را بر عهده دارد.
استاد مهدی صنم پور کیست؟
استاد صنم پور، یک مدیر استراتژیک خلاق و کیفیت محور است.
صنم پور دارای مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی، لیسانس مدیریت و فوق لیسانس مدیریت بازاریابی بین الملل و عضو بنیاد ملی نخبگان جوان ایران است. آقای صنم پور تجربه برگزاری بیش از 250 سمینار علمی پزشکی برای پرسنل و معرفی آزمایشگاهها و آموزش بیش از 5000 نفر به صورت مستقیم را دارد.
در جلسه هفدهم مدرسه استادی 5 قرار است چه آموزشهایی داده شود؟
بخش اول: علی حاجی محمدی
صحبتهای علی حاجی محمدی قرار است به صورت کلی در مورد این موضوع باشد که آموزش دهندگان و سخنرانان چطور میتوانند برای خودشان وب سایت راه اندازی کنند، در آن محتواهای کاربردی و جذاب قرار بدهند و آن را با ابزارهای مختلف به سرعت به صفحات ابتدایی موتورهای جستجو برسانند و بتوانند سایتی پربازدید و هدفمند داشته باشند.
محور کلی بحث ها یحاجی محمدی در مورد محتوا و وب سایت بود.
علی حاجی محمدی حواسش به همه چیز هست!
آقای حاجی محمدی قبل از آغاز صحبت گفت که اغلب وب سایتهای دوستان شرکت کننده را حداقل یکبار مورد بررسی قرار داده است. این نشان میدهد ایشان به خوبی برای این سمینار آماده شدهاند. او معایب سایتهای دوستان را به طور کلی بیان کردند و از آنها خواستند به دقت آنها را یاد بگیرند.
یکی از کارهای بسیار خوبی که آقای حاجی محمدی کرده بود این بود که آموزش امروز را به وسیله ابزارها و وب سایتهایی که به درد کسب و کارها میخورد، کاربردی تر و پرو پیمان تر کرده بود.
یعنی به دنبال هر آموزش، وب سایت یا افزونهای برای ورد پرس معرفی کرده بود که کاملاً کاربردی بود و ضمناً در هر جایی هم نمیشود پیدایش کرد.
در حقیقت ایشان پکیج کامل و در عین حال سادهای آماده کرده بود که به دوستان شرکت کننده بدهد.
ادامه آموزش ها و صحبت های علی حاجی محمدی…
علی حاجی محمدی در ابتدا به شرح کاملی از رزومه خود، چگونگی آشناییاش با آقای بهرام پور، راه اندازی وب سایتهای همیار وردپرس و ژاکت و حضور در خیریهها پرداخت.
محتوایی کاربردی با ارائهای جذاب و خوانا
آقای حاجی محمدی به دوستان شرکت کننده وعده داد که اگر تمام آموزشهای او را تمرین و به دقت پیگیری کنند، وب سایتهای آنها میتواند از 10 تا 100 برابر افزایش ترافیک و بازدید داشته باشد.
او گفت برای معرفی وب سایت به گوگل و بالا رفتن رتبه آن، نیاز به افزایش میزان اعتبار دامنه سایت داریم. این افزایش اعتبار میتواند به دو روش اتفاق بیفتد. یکی پرداخت پول به گوگل و دیگری کار کردن طبیعی روی وب سایت برای بالاتر رفتن رتبه آن.
چطور رتبه سایتها را در گوگل بالا ببریم؟
علی حاجی محمدی نکات لازم برای بیشتر شدن اعتبار دامنه سایت و در نتیجه بهبود رتبه در گوگل تشریح کرد.
او عواملی از جمله بالا بودن کیفیت محتوای سایت، افزایش لینک و بک لینک، حضور فعال و مؤثر در شبکههای اجتماعی و فعالیت صحیح روی بخشهای فنی سایت را از جمله عواملی دانست که میتواند باعث ارتقای رتبه سایت شود.
مباحث استاد علی حاجی محمدی قرار شد روز جمعه ادامه پیدا کند. بعد از استراحتی کوتاه در میان وعده و یک استراحت یکساعته برای صرف ناهار، دوستان شرکت کننده مجدداً آماده بخش بعدازظهر آموزش ها میشوند.
بخش دوم: مهدی صنم پور
بخش دوم جلسه هفدهم استادی 5 قرار است به طور کلی در مورد این موضوع باشد که سخنرانان و آموزش دهندگان باید چه آدابی را بلد باشند و رعایت کنند تا به یک آموزش دهنده منحصر به فرد و ویژه تبدیل شود.
آداب معاشرت
استاد صنم پور ابتدا در مورد آداب معاشرت گفتند و اینکه چند نوع آداب معاشرت داریم. آداب معاشرت پوششی، فیزیکی، رفتاری و کلامی از انواع آداب معاشرتهایی بود که استاد صنم پور به شرکت کنندگان یاد دادند.
زبان بدن چقدر اهمیت دارد؟
استاد صنم پور ضمن انتقاداتی که به نوع آموزشهای برخی از اساتید زبان بدن داشتند، حقایقی جالب توجه از میزان ارتباطات غیرکلامی ما انسانها با هم دادند.
مثلاً شاید برای شما هم جالب باشد بدانید که طبق تحقیقاتی که در دانشگاه پنسیلوانیا انجام شده است، دو فرد میتوانند در دو ثانیه حدود 10 هزار واحد اطلاعاتی بین خود رد و بدل کنند، بدون اینکه حتی کلامی با هم حرف بزنند.
کانالهای ارتباطی غیرکلامی
ما در روابط خودمان کانالهای ارتباطی غیرکلامی زیادی دائم که اغلب به آنها توجهی نمی کنیم!
مثلاً زبان بدن، صداهای آوایی، مشخصات فیزیکی بدن، زمان و مکان و حتی مصنوعاتی که با خود حمل میکنیم و حس بویایی؛ همه و همه کانالهای ارتباطی غیرکلامی ما هستند.
اداهای ما!
در ادامه آموزشها، آقای صنم پور در مورد انواع اداها صحبت کردند. اداهای بی صدا، باصدا و اداهای با نما از جمله اداهای ما در روابط هستند.
بخش نسبتاً بزرگی از صحبتها و تدریسهای استاد صنم پور به اجزای مختلف بدن ما و تمرینهای عملی با شرکت کنندگان گذشت.
استاد صنم پور برای هر بخش از تدریسهایش، نفراتی از جمع دوستان شرکت کننده انتخاب میکرد تا به روی سن بیایند و تمرینها را اجرا کنند.
او در مورد فاصله در هنگام ارتباطات صحبت کرد و فواصل مناسب برای هرنوع رابطه را تشریح کرد. یک سخنران و آموزش دهنده باید این فواصل را به خوبی بلد باشد و رعایت کند.
چشمهای ما، ابزاری قدرتمند برای ارتباط
چشمها یکی از قویترین ابزارهای ما برای ارتباط برقرار کردن است. چهار تکنیک ویژه که به دوستان آموزش داده شد، شامل چشمان اپوکسی، چشمان کشدار، چشمان چسبنده و چشمان دوربینی بود. مثلاً، چشم اپوکسی به حالتی از چشم گفته میشود که کمی خیره، محکم و استوار و در حال زل زدن است. از دید خیلی از افراد جامعه، به این نوع نگاه، هیز (!) گفته میشود.
لبخند تو، سلاح تو
لبخند به عنوان یک سلاح قوی و جذاب معرفی شد. لبخندهای مختلف و جایگاه و روش به کاربردن هرکدام از آنها توسط مهدی صنم پور آموزش داده شد و به صورت عملی اجرایی شد. یکی از بهترین لبخندها، لبخند غرق کننده است که همانند آب دریا به اصطلاح «آروم میاد به ساحل و آروم برمیگرده به سمت دریا…». در حقیقت لبخندی است که مخاطب را در خودش غرق میکند و او را جذب میکند.
جالب است بدانید یک لبخند میتواند تا 7 برابر قدرت جذب شما را بیشتر کند…
موی صورت مردان
آقای صنم پو به مردان توصیه کرد یا ریش و سبیل نگذارند یا اگر ریش و سبیل میگذارند، در رسیدگی به آن حسابی حواسشان جمع باشد. چون برای کسانی که میخواهند دائماً در دید مردم باشند و نقش آموزش دهنده را بازی کنند، موی صورت و نوع آرایش چهره خیلی مهم است.
جمع بندی و پرسش و پاسخ با مهدی صنم پور
جلسه جالب و دوست داشتنی روز نوزدهم مدرسه استادی، به پایان خود نزدیک شد. در این بخش استاد صنم پور راههای ارتباطی خود و شرکت کنندگان را گفت و سپس برای پرسش و پاسخ ساعتی را در کنار بچهها گذراند.
جمع بندی، راههای ارتباطی و پرسش و پاسخ با علی حاجی محمدی
در بخش انتهایی صحبتهای علی حاجی محمدی، او راههای ارتباطی خود و شرکت کنندگان را گفت و سپس برای پرسش و پاسخ ساعتی را در کنار بچهها گذراند.
بحثهای پایانی و اتمام جلسه هفدهم مدرسه استادی 5
بعد از استراحتهای میان وعده، بحثهای نهایی ادامه پیدا کرد.
جلسه هفدهم مدرسه استادی 5 بعد از یک روز سخت و لذتبخش، حوالی ساعت 6 بعدازظهر پنج شنبه 21 شهریورماه 1398 به پایان رسید.
خواندن این مقاله را در انتهای این گزارش به شما توصیه می کنم:
10 مهارت حیاتی و ضروری که برای آینده نیاز داریم!