گزارش جلسه نوزدهم مدرسه استادی 5 ؛ باورهای فروش و مبحث پارتی سازی
جلسات آموزشی مدرسه استادی دوره پنجم، به روز بیستم خود نزدیک میشود.
اگرچه به اواخر جلسات مدرسه استادی نزدیک میشویم، اما این پایان، آغازی بهتر در پی خواهد داشت. دوستان شرکت کننده در دوره مدرسه استادی کسانی هستند که تلاش میکنند در فضای ناکارآمد آموزشی کشور تغییرات اساسی ایجاد کنند و نسلهای تازهای از افراد با دیدگاههای صحیح پرورش دهند.
همه ما میدانیم سیستم آموزشی کشورمان دچار مشکلات زیادی است. کسانی که به مدرسه استادی میآیند، میدانند که در اینجا قرار است یاد بگیرند چطور آموزش دهندههای خوبی شوند و چطور به دیگران به روش صحیح آموزش دهند.
مثل همیشه از ساعات اولیه صبح، تیم بیشتر از یک نفر، سرحال و آماده برای برگزاری یک جلسه آموزشی طولانی مدت دیگر هستند. آنها همه چیز را از قبل آماده کردهاند و منتظر ورود دوستان شرکتکننده هستند.
دوستان شرکت کننده بعد از حضور و غیاب و صرف صبحانهای مقوی وارد سالن شدند و آماده آموزش…
قبل از اینکه گزارش جلسه نوزدهم مدرسه استادی 5 را بخونید، بیایید نگاهی به گزارش روزهای قبل بیندازیم و ببینیم در جلسات قبل چه گذشت. روی هر جلسهای که میخواهید، کلیک کنید!
گزارش جلسه هجدهم مدرسه استادی 5؛ چطور بر ترس از سخنرانی غلبه کنیم؟
گزارش جلسه هفدهم مدرسه استادی 5؛ مدیریت محتوا- آداب معاشرت
گزارش جلسه شانزدهم مدرسه استادی 5؛ چطور ویدئو ضبط کنیم؟
جلسه پانزدهم مدرسه استادی 5 ؛ کوچینگ، طنازی و استراتژی قیمت گذاری
گزارش جلسه چهاردهم مدرسه استادی 5 ؛ چطور داستان گویی و روایتگری کنیم؟
گزارش جلسه سیزدهم مدرسه استادی 5؛ چطور محصول صوتی درست کنیم؟
گزارش جلسه دوازدهم مدرسه استادی 5؛ چطور سمینار برگزار کنیم؟
گزارش جلسه یازدهم مدرسه استادی 5؛ اخلاق در کسب و کار و ادامه کتاب نویسی
گزارش جلسه دهم مدرسه استادی 5؛ چطور تصمیمات فوق العاده بگیریم؟
گزارش جلسه نهم مدرسه استادی 5؛ چطور کتاب بنویسیم؟
گزارش جلسه هشتم مدرسه استادی 5 ؛ چند مبحث پراهمیت
گزارش جلسه هفتم مدرسه استادی 5؛ ماموریت های ممکن؛ کتاب، تفکر سیستمی و لحن سخنرانی
گزارش جلسه ششم مدرسه استادی 5؛ تندخوانی و تقویت حافظه
گزارش جلسه پنجم مدرسه استادی 5 ؛ مقاله نویسی و ادامه ماجرا…
گزارش جلسه چهارم مدرسه استادی 5 ؛ فلسفه زندگی ما
گزارش جلسه سوم مدرسه استادی 5؛ سال جدید، حال جدید!
گزارش جلسه دوم مدرسه استادی 5 ؛ آماده برای یک مسیر سخت و پرتلاش
گزارش جلسه اول مدرسه استادی 5 ؛ شروع یک ماجراجویی
همراه من «سعید عباسی» باشید تا گزارشی کوتاه از آنچه در جلسه 19 مدرسه استادی 5 گذشت بخوانیم.
و اما جلسه 19 مدرسه استادی 5…
روزهای آغازین پاییز زیباست و هوا در بهترین وضعیت خودش قرار دارد… جلسه نوزدهم مدرسه استادی 5 در تاریخ یازدهم مهرماه 1398 در دانشگاه روانشناسی برگزار شد. در این جلسه دو مدرس، مدیریت جلسه را بر عهده داشتند.
در جلسه نوزدهم مدرسه استادی 5 چه کسانی سخنرانی کردند؟
بخش اول آموزشهای امروز بر عهده خانم سپیده جلوخانی بود.
خانم جلوخانی مدرس شبکه سازی انسانی به سبک کارآفرینان است.
استاد امین القاسیزاده، مربی و مدرس مهارتهای زندگی و توسعه فردی، سخنران بعدی مراسم امروز است. او مستر «ان آل پی» در ایران است و دورههای بزرگ و سمینارهای ویژهای در سراسر کشور برگزار کرده است.
آیا پارتی سازی چیز بدی است؟
همانطور که گفتیم، خانم جلوخانی مدرس شبکه سازی انسانی به سبک کارآفرینان است.
او ابتدا کمی از خودش گفت، از اینکه قبلاً تا به اینجا رسیده، چه مسیری را طی کرده است، در چه جاهایی مشغول فعالیت بوده و خلاصهای از زندگینامه خود گفت.
خانم جلوخانی، در طول سخنرانیشان، از کتابها و فیلمهای زیادی نام بردند. در این گزارش این کتابها و فیلمها هم معرفی میشوند تا در صورت تمایل، آنها را مطالعه و تماشا کنید.
موضوع بخش اول آموزش روز نوزدهم مدرسه استادی 5، به زبان ساده در مورد «پارتی سازی» بود. شاید از شنیدن این عنوان تعجب کرده باشید و بگویید: «مگر پارتی سازی و پارتی بازی چیز خوبی است؟ مگر به اسم بند پ شناخته نمیشود؟ پس چرا باید آموزش داده شود؟»
شاید شرکت کنندگان هم در ابتدا همین فکر را میکردند. اما وقتی آموزش امروز تکمیل شد و به پایان رسید، حضار تازه به این موضوع واقف شدند که منظور استاد جلوخانی از «پارتی سازی» در حقیقت برقراری و پیگیری روابط با افراد مهم و کسانی است که ما را به روشهای اصولی و صد البته سالم، به اهدافمان میرساند.
در ادامه….
خود خانم جلوخانی در صفحه اینستاگرام خود در مورد این جلسه به این شکل توضیح میدهد:
«روزی که مبحث پارتی سازی رو به دوره جامع شبکه سازی اضافه کردم؛ بازخوردها بیشتر بازدارنده بود. میگفتن این اصطلاح برای کشور ما تابو هست، میگفتن گارد ایجاد میکنه، میگفتن اعتباری که تا الان ساختی خرابش میکنی، اینا یه طرف، از اون ورم منبعی برای محتوام نداشتم! نیاز به یه کار تحقیقی و فرسایشی بود، تحقیق و پرس و جو از متخصصین و مردم عادی، ساعتها مشاوره دادن و فهمیدن اشکالات کار، برگزاری سیزده باره کلاس و رسیدن به یک استاندارد قابل قبول برای ارائه! خلاصه اینکه ساخت محتوا دو ماهی طول کشید، قلق گیری اون سه ماه، جمع بندی یک ماه و نیم، بعدش رسیدیم به برگزاری دوره و کادو دادیم، جایزه دادیم، شاگردهای قدیمی رو دعوت کردیم، در ازاش خواستیم بدون نظر دادن و پیشنهاد از در بیرون نرن بالاخره آخرای تابستون بود که سرمون رو گرفتیم بالا و گفتیم آخی آماده شد..! مفید و کاربردی…!»
چرا موفق نمیشویم؟
خانم جلوخانی قبل از شروع آموزشهای اصلیشان، به این موضوع پرداختند که چرا بعضیها با وجود تلاش زیاد، موفق نمیشوند؟ او دلایلی از جمله باورهای منفی نسبت به پارتی و اشتباهات رایج در این زمینه بیان کرد.
خانم جلوخانی گفت که پارتی با معرف فرق دارد و برای اینکه در دام همان اشتباهات رایج نیفتیم، تفاوتهای این دو را به طور کامل و تشریحی بیان کرد.
پارتی سازی به چه معناست؟
خانم جلوخانی با بیان دقیق خود، در مورد این صحبت کرد که یک متخصص برای یافتن قله نشین ها و پرزنت کردن خودش، به چه چیزهایی نیاز دارد و چطور باید این کار را انجام دهد.
چرا به دنبال آشنا شدن با آدمهای مهم نیستیم؟
استاد در این بخش به دلایل عدم تمایل ما به آشنا شدن با آدمهای مهم پرداختند.
مثلاً اینکه خود را در حد و اندازه افراد مهم نمیدانیم و یا نمیخواهیم فکر کند آویزان او شدهایم.
استاد جلوخانی همچنین توصیه کردند که از زندگینامه افراد مهم غافل نشویم و آنها را بخوانیم. برای این بخش، فیلمهای «چرچیل» و «سیندرلا من» پیشنهاد شد و کتاب رنج و سرمستی در مورد میلک آنژ
معرف یا پارتی؟ کدام یک درست است؟
بخش بعدی سخنان خانم جلوخانی به مبحث معرف اختصاص یافت. او دلیل اینکه از طرف معرف پس زده میشویم را اینطور ذکر کرد:
اشتباه پرزنت میشویم!
رفتار اشتباه انجام میدهیم
درخواست طلبکارانه داریم.
مراحل کار را به خوبی نمیشناسیم
رفتارهای معرف را اشتباه تعبیر میکنیم
کتاب «بیندیشید و ثروتمند شوید» یکی از توصیههای استاد جلوخانی برای مطالعه بود.
سپیده جلوخانی، به گواه همه دوستان محتوایی کاربردی برای امروز آماده کرده بود. کاملاً مشخص بود که برای تهیه این محتوا، ساعتها و روزها کار شده بود. سخنرانی ایشان هم در اکثر مواقع با تعامل با حضار میگذشت و همین باعث مشارکت هر چه بیشتر آنها با ما بحث میشد.
بخشهای پایانی این آموزش به معرفی و تشریح موانع افراد برای شروع کردن گذشت و با معرفی دو کتاب ارزشمند دیگر به پایان خود نزدیک شد.
دانیلا تریله و مبحث کوچینگ (به همراه سرکار خانم منیر چگینی)
در بخش های انتهایی صحبت های خانم جلوخانی سرکار خانم دانیلا تریله از ایتالیا که مدرس و کوچ است به همراه میزبان خود خانم منیر چگینی به روی صحنه آمد و حدود سی دقیقه در مورد کوچینگ با بیان شیوای خود صحبت کرد و حاضرین را به وجد آورد. چند تصویر از او ببینید:
خانم دنیلا تریله به دعوت از سرکار خانم چگینی به ایران آمده و میزبانی خانم تریله را بر عهده داشت.
خانم منیر چگینی سال ها در کشور ایتالیا به تحصیل مشغول بوده است و به زبان ایتالیایی کاملاً مسلط است. برای همین هم در جلسه 19 مدرسه استادی 5، زحمت ترجمه صحبتهای خانم دنیلا تریله را برعهده گرفته بود.
منیر چگینی مربی مهارت های زندگی و بهبود فردی است و با وجود سن و سال نه چندان زیاد، تجربیات ارزشمندی دارد که آنها را در اختیار دوستدارانش قرار می دهد.
خانم چگینی بنیانگذار آکادمی کوچینگ خاورمیانه است و در تیم (IPG (International Persian Group هم از مدیران رده بالاست.
او را می توانید در اکانت اینستاگرامی زیر، دنبال کنید و از تجربیات، درس ها و آموزش های او بهره مند شوید.
قرار است خانم دنیلا تریله، آقای بهرام پور و خانم چگینی، طی یک همکاری سه جانبه، کارهای بزرگی در آینده در زمینه «کوچینگ» رقم بزنند. از جمله اهداف این همکاری را می توانید در ماجرای زیر از آقای بهرام پور بخوانید:
من – دنیلا تریله و برنامههای بعدیمون
بخش دوم آموزشها، بعد از صرف ناهار…
آقای امین القاسیزاده به روی سن آمد و موضوع مباحث امروز را مطرح کرد. او گفت میخواهد در مورد تکنیکهای فروش صحبت کند، اما بهتر است در بخشهای ابتدایی جلسه، به پیش نیازهای آموزش و توسعه مهارتهای فردی مثل باورها بپردازد.
از نظر استاد القاسیزاده، این باورهای ما هستند که نقش بسیار مهمی در موفقیت یا عدم موفقیت ما دارند؛ بنابراین لازم است به خوبی و به صورت ریشهای به آنها پرداخته شود.
باور، اصل نیست!
یکی از کلیدیترین جملات آقای القاسیزاده در همه سمینارهایش این است:
یعنی ما میتوانیم باورها را تغییر دهیم.
او از جمله «هروقت در کارم به ثبات رسیدم، آنگاه به فکر رها کردن آن هستم و به کار مورد علاقهام میپردازم!» انتقاد کرد و گفت به جای آن بهتر است بگوییم: «هروقت کارم را رها کنم، میتوانم به جایگاهی که میخواهم برسم»
از تصمیم گیری تا عمل، فاصله شما چقدر است؟
یکی از توصیههای مهم استاد القاسیزاده برای حضار این بود که فاصله تصمیم گیری تا عمل را کم کنند. او محمد پیام بهرام پور را مثال بارزی برای چنین افرادی دانست و یکی از رموز موفقیت او را فاصله بسیار کم تصمیم گیری تا اقدام او عنوان کرد.
همین الان برای 5 چیز شکرگزاری کن!
آقای القاسیزاده بخشهای میانی سخنرانی خود را به آماده سازی ذهنی مخاطبین و لزوم تغییر در آنها اختصاص داد. از قانون درخواست گفت، از ترسهای ما به عنوان ریشه همه شکستها گفت، از عشق به کار مورد علاقه خود و دیگران گفت و سپس از همه خواست در لحظه، برای 5 چیز شکرگزاری کنند.
شما هم امتحانش کنید و ببینید چقدر چیز برای شکرگزاری دارید و خودتان از آنها بی خبرید…!
معرفی دو کتاب ارزشمند توسط امین القاسیزاده
استاد در این بخش به معرفی دو کتاب مهم پرداخت.
کتاب اول معجزه شکرگزاری از راندا برن است. (برای خواندن معرفی کامل این کتاب، به این لینک مراجعه کنید: معرفی کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن )
کتاب دوم بذرت را کجا میکاری؟ اگر میخواهید بدانید چگونه هم در زندگی شغلی و هم در زندگی شخصی به معنای واقعی هدفمند، موفق و شادمان باشید، این کتاب را بخوانید.
و پایان…
و سرانجام جلسه نوزدهم مدرسه استادی 5 بعد از یک روز سخت و لذتبخش، حوالی ساعت 6 بعدازظهر پنج شنبه 11 مهرماه 1398 به پایان رسید.
آغاز ثبت نام «مدرسه استادی 6»
شما هم می توانید از شرکت کنندگان دوره بعدی مدرسه استادی باشید.
دوره مدرسه استادی 6 به زودی آغاز خواهد شد. برای کسب اطلاعات کامل بر روی لینک زیر کلیک کنید: