صبر کنید...
⭐️ گزارش جلسه ششم مدرسه استادی 6، توسط خانم «سحر هاشمی» یکی از شرکتکندگان در این دوره نوشته شده است.⭐️
به گزارش جلسه شش در شش استادی مجموعه بیشتر از یک خوش آمدید. آخرین جمعه اولین ماه سال یعنی 29 فروردین 99 گزارش جلسه ششم مدرسه استادی 6 به صورت وبینار از ساعت 9 تا 3 بعدازظهر برگزار شد. مدرسان این جلسه آقای پیام بهرام پور و آقای محمد منشی زاده بودند.
خب! بعد از مرور مطالبی از جلسه پنجم به خصوص مرور بحث مهم توهم دانش!
پیام بهرام پور جلسه آموزشی را با یک نمود ذهنی شروع کردند: «باید یاد بگیریم به خودمان فرصت امتحان کردن، آزمون و خطا و اشتباه کردن بدهیم. قرار نیست بین حجم مطالب گیر بیفتیم.»
نهایتا با ذهنهایی که پاسخ سوالاتشان را گرفتند و نمود ذهنی جدیدی دارند جلسه شش در شش استادی با قدرت و انرژی خوب حتی در شرایط مجازی و وبیناری شروع شد.
مهم ترین آموزشهای امروز از قرار زیر بود:
اولین بحث آموزشی این جلسه ضبط فایل ویدیویی بود. دوستان مدرسه استادی 6 باید کمکم آماده ساخت محصولات و دورههای تصویری برای سایت و شبکههای اجتماعی خود بشوند. البته چند هفتهای است که دوستان استادی 6 تمرین ضبط فایل تصویری کوتاه را شروع کردند، ولی از این هفته کمکم در حال آموزش الفبای حرفهای تر شدن هستند.
چند دقیقهای نگاه عمیقی به فواید ضبط ویدیو شد. به عنوان مثال باعث تقویت فن بیان میشود. افراد بعد از دیدن ویدیو خودشان متوجه نقاط قوت وضعف صحبتهای خود تا حدودی میشوند. بخش ارزش دادن به مخاطب طبق OVO را به دنبال دارد. پیش نیاز تولید محتوای سایت و همچنین تولید محصول صوتی است. به طور کلی رشد چند بعدی را به دنبال دارد.
ضبط فایل تصویری هم همانند هر فعالیت دیگری نیازمند گامهایی هوشمندانه است.
در ابتدا موضوع ویدیو را انتخاب میکنیم. حالا سوال این است که موضوع فایل تصویری که قرار است ضبط کنیم چی باشد؟ خیلی پیچیده نیست کافی است تا حواسمان را از این به بعد به اطرافمان بیشتر جمع باشد و ادراک تیزحسی داشته باشیم تا نیاز مردم را تشخیص دهیم. سوالاتی که از ما میپرسند خودش سرنخی برای موضوع ویدیو میتواند باشد. کتابهایی که مطالعه میکنیم را از این به بعد میتوانیم معرفی کنیم و یا بخشهای جالب آن را به عنوان تولید محتوا و موضوع ویدیو در نظر بگیریم.
حالا که موضوع مشخص شد نوبت سرفصل ها و محتوا است که یک سری ادویه و چاشنیهای جذاب هم باید به آن اضافه کنیم مثل داستان و طنز. استفاده از مایندمپ خیلی در این مسیر کمک میکند. نهایتا تمرین، تمرین و تمرین است تا ضبط نهایی صورت گیرد. در آخر هم میرسیم به بازبینی و بهبود کار. باید انقدر ضبط ویدیو را تکرار کنیم تا برای مغز عادی شود و احساس راحتی کند.
حواسمان به لحن خودمان باشد که قوی و باانرژی باشد. با لبخند به دوربین نگاه کنیم اگر این کار برایمان سخت است میتوانیم کنار لنز دوربین یک استیکر لبخند بچسبانیم. ضمن اینکه کادربندی و نور را رعایت میکنیم، حواسمان باشد تا محل قرار گیری دوربین نه خیلی بالا باشد و نه خیلی پایین. به مرور تپق زدنها کمتر میشود و مغز احساس راحتی بهتری در مقابل دوربین میکند.
نکته خیلی مهم توجه داشته باشیم قبل و بعد از ویدیو یک مکث کوتاه و لبخند داشته باشیم تا هنگام تدوین ویدیو به مشکل برنخوریم.
مبحث بعدی آموزشی جلسه ششم در خصوص اعتمادسازی بود. راهکارهایی ارائه شد تا فرآیند اعتمادسازی بین فروشنده و مشتری شکل بگیرد. از اول مسیر که اطلاعاتی از جنس عکس، فیلم، رزومه، دست خط خودمان بر روی سایت منتشر کنیم تا مسیر پاسخگویی به مشتریان.
و اما مسیر آموزشی مدرسه استادی 6 در این بخش به یک مبحث خیلی مهم یعنی تکنیک ABC در سیستم باورها رسید.
در ادامه در خصوص این تکنیک توضیح داده شد.
⭕️ A مخفف activating events است. معرف رویداد و یک اتفاق است.
⭕️ B مخففsystem belief است. باورها، افکار، اندیشه ها، عقاید، ارزش ها، انتظارات و ذهنیت ما است.
⭕️ C مخفف consequences است. پیامدها و رفتارهای ما ناشی از تفکر و ادراک ما است که بصورت رفتار و احساس بروز می کند.
بسته به باور شخص دنیا متفاوت دیده میشود. به همین خاطر است که یک اتفاق منجر به چندین نتیجه میشود.
باوری خوب است که سازنده باشد... یعنی باعث رشد شود...
در ABC تا جایی که میتوانیم باید استرسها را کم کنیم. مثلا دوری از اخبار منفی.
قرار بر این شد که از این به بعد نسبت به باورهایمان نگاه آگاهانهتری داشته باشیم. آیا باورهایی که داریم سازنده هستند و باعث میشوند فرد بهتری بشویم؟
یک باور محدود کننده بسیار مخرب است چرا که به دنبالش کم تلاش میکنیم و بعد شکست میخوریم.
نگاهی به تعدادی از باورهای محدودکننده داشته باشیم. (این مقاله را بخوانید: باورهای محدود کننده؛ 7 باور که اجازه موفقیت به شما نمیدهد! )
باید سرمایه داشته باشم... باید امکانات داشته باشیم... باید از بقیه بهتر باشم... دست در این کار زیاد است... برای من زود است یا از من گذشته... کی میاد سر کلاس من و کلی باور محدود کننده دیگر که فلج کننده است و زمینگیر میشویم.
و نهایتا با جمله زیر بحث ABC به پایان رسید.👇
ما باورها نیستیم و خودمان را از باورها جدا میکنیم. قرار است آگاهانه و با نمود ذهنی باورها را انتخاب کنیم...
همانطور که در ابتدای گزارش گفتیم همراهی آقای محمد منشیزاده از مدرسین خوب و درجه یک در حوزه سواد رسانهای را در جلسه ششم مدرسه استادی 6 داشتیم.
در این وبینار مرتبط و عالی شرکت کنید:
وبینار شکستن قفل های زود باوری
از این پس دوستان مدرسه استادی 6 قرار است پررنگتر وارد فضای آنلاین بشوند. فضایی که پر از سوتفاهم است. فضایی که افراد وقتی خسته، عصبانی، کم حوصله هستند وارد آن میشوند. پس افراد باید آموزشهای لازم را در خصوص پاسخ این دسته از افراد را ببینند.
آقای منشی زاده بعد از اینکه نمود ذهنی لازم را در خصوص شبکههای اجتماعی به بچههای استادی 6 ارائه کردند وارد سه مرحله برای پاسخ دادن به انتقادات در شبکههای اجتماعی شدند. اولین مورد این است که قرار نیست سریع با یک انتقاد برنجیم، بلکه باید بهترین رفتار خودمان را نشان دهیم و به صورت هوشمندانه انتقاد را تبدیل به پیشنهاد کنیم.
علاوه بر نکات گفته شده، آقای منشی زاده به یک تکنیک باقلوا و عالی برای پاسخ به انتقادات آموزش دادند. حالا این تکنیک چه چیزی است؟
به جای نادیده گرفتن، بلاک کردن، با استدلال دفاع کردن، حذف کامنت، با مهربانی پاسخ دادن یک نسخه جادویی برای پاسخ به انتقادات وجود دارد...
وقتی فردی در شبکه اجتماعی انتقادی مینویسد در وهله اول آن شخص به ما توجه کرده است پس جا دارد تا از توجه او تشکر کنیم. بعد از آن اظهار تاسف میکنیم برای عدم رضایت و با سوالاتی موضوع را شفاف سازی میکنیم که بتوانیم در مرحله نهایی برنامهای برای جبران داشته باشیم.
و در آخر آقای منشیزاده بعد از یک جمعبندی صحبتهای خود را با این اسلاید به پایان رساندند...
دنبال کننده
دنبال شونده
ماجرا
سعید عباسی هستم. میخونم و مینویسم تا هم خودم رشد کنم و هم بتونم به بقیه یاد بدم... عضو کوچکی از مجموعه وزین «بیشتر از یک نفر»... امیدوار و در تلاش برای ساخت یک آیندهی بهتر برای کشورم...