جلسات آموزشی مدرسه استادی دوره چهارم، کمکم دارد به روزهای آخر خود نزدیک میشود. به جز پنجشنبه و جمعه (13 و 14 دیماه 1397) تنها دو جلسه دیگر میماند؛ اما این پایان، آغازی پرشکوه برای شرکتکنندگان در این دوره بلند مدت است. کسانی که تلاش میکنند در فضای ناکارآمد آموزشی کشور تغییرات اساسی ایجاد کنند و نسلهای تازهای از افراد با دیدگاههای صحیح پرورش دهند.
همه ما میدانیم سیستم آموزشی کشورمان دچار مشکلات زیادی است. کسانی که به مدرسه استادی میآیند، میدانند که در اینجا قرار است یاد بگیرند چطور آموزش دهندههای خوبی شوند و چطور به دیگران به روش صحیح آموزش دهند.
مثل همیشه از ساعات آغازین صبح، تیم فعال بیشتر از یک نفر، سرحال و آماده برای برگزاری یک جلسه آموزشی طولانی مدت دیگر هستند. آنها همه چیز را از قبل آماده کردهاند و منتظر ورود دوستان شرکتکننده هستند.
قبل از اینکه گزارش جلسه بیستم مدرسه استادی 4 رو بخونید، بیایید نگاهی به گزارش روزهای قبل بیندازیم و ببینیم در جلسات قبل چه گذشت. روی هر جلسه ای که میخواهید، کلیک کنید!
20. چطور وب سایت خود را بسازیم – گزارش جلسه بیستم مدرسه استادی 4
19. گزارش جلسه نوزدهم مدرسه استادی 4؛ آداب معاشرت، کلام و شخصیت!
18. بهبود مهارت های فردی – گزارش جلسه هجدهم مدرسه استادی 4
17. شبکه سازی انسانی – گزارش جلسه هفدهم مدرسه استادی 4
16. فروش-جلسه شانزدهم مدرسه استادی 4
15. تولید محصول ویدیویی-جلسه پانزدهم مدرسه استادی 4
14. ترس از سخنرانی – گزارش جلسهی چهاردهم مدرسه استادی 4
13. تولید محصول صوتی – گزارش جلسه سیزدهم مدرسه استادی 4
12. برگزاری سمینار – گزارش جلسه ی دوازدهم مدرسه ی استادی 4
11. چگونه کتابمان را چاپ کنیم – گزارش جلسه ی یازدهم مدرسه ی استادی 4
10. حل مسئله – گزارش جلسه دهم مدرسه استادی 4
9. مقابله با افکار مزاحم – گزارش جلسه نهم مدرسه استادی 4
8. ساده سازی محتوا – گزارش جلسه هشتم مدرسه استادی 4
7. نوشتن کتاب الکترونیکی – گزارش جلسه هفتم مدرسه استادی 4
6. گزارش جلسه ششم مدرسه استادی 4
5. گزارش جلسه پنجم مدرسه ی استادی 4
4. گزارش جلسه ی سوم مدرسه ی استادی 4
3. گزارش جلسه ی چهارم مدرسه ی استادی 4
2. گزارش جلسه ی دوم مدرسه استادی 4
1. گزارش جلسه اول مدرسه استادی چهار
0. گزارش تصویری سمینار مدرسه استادی 4 (سمینار معارفه
در جلسه بیست و یکم مدرسه استادی 4 چه کسانی سخنرانی کردند؟
استاد امین القاسیزاده، مربی و مدرس مهارتهای زندگی و توسعه فردی که در سطح کشور هم چهره شناخته شدهای است، سخنران ابتدایی مراسم امروز است. او مستر «ان ال پی» در ایران است و دورههای بزرگ و سمینارهای ویژهای در سراسر کشور برگزار کرده است.
استاد محمدپیام بهرام پور قرار است بخش دوم (بعدازظهر) جلسه آموزشی امروز را بر عهده داشته باشد. آقای بهرام پور مؤسس مجموعه آموزشی بیشتر از یک نفر است. آقای بهرام پور معرف حضور تمام شرکتکنندگان در مدرسه استادی است. او یکی از آموزشدهندگان برتر کشور در زمینه مهارتهای ارتباطی و فن بیان است.
آغاز جلسه با ورزش
بعد از صرف یک صبحانه عالی، دوستان شرکتکننده، در ابتدای جلسه، مراسم شکرگزاری از درگاه خداوند را به جا آوردند.
سپس وقت یک ورزش صبحگاهی ساده اما انرژی بخش با استاد موسویان بود. استاد موسویان این بار هم با دست پر به میان حضار آمده بود تا با تمرینات هوازی و تنفسی خود، شرکتکنندگان را برای سپری کردن یک روز آموزشی پربار آماده میکند.
جلسه بیست و یکم مدرسه استادی 4 چه آموزش ارزشمندی به همراه دارد؟
آقای امین القاسیزاده به روی سن آمد و موضوع مباحث امروز را مطرح کرد. او گفت میخواهد در مورد تکنیکهای فروش صحبت کند، اما بهتر است در بخشهای ابتدایی جلسه، به پیش نیازهای آموزش و توسعه مهارتهای فردی مثل باورها بپردازد. از نظر استاد القاسیزاده، این باورهای ما هستند که نقش بسیار مهمی در موفقیت یا عدم موفقیت ما دارند؛ بنابراین لازم است به خوبی و به صورت ریشهای به آنها پرداخته شود.
در بخش دوم برنامه، استاد بهرام پور علاوه بر اینکه به موضوع کوچینگ و سپس طنازی! (!) خواهد پرداخت، یک جلسه آموزشی (شاید هم بشود گفت میزگرد!) با استاد علی درجزینی خواهد داشت.
قصه جوجه عقاب و مرغها…
استاد القاسیزاده، همان ابتدا با داستان جالبی که برای حضار تعریف کرد، توجه همگان را به سوی خودش جلب کرد. خواندن این داستان برای شما همراهان همیشگی وب سایت بیشتر از یک نفر، خالی از لطف نیست:
عقابی بالای کوه تخم گذاشت. به صورت اتفاقی، تخم عقاب از کوه سرازیر شد و به پایین کوه در میان تخمهای یک مرغ رسید. چندی بعد جوجه عقاب با بقیه جوجهها از تخم بیرون آمد و با آنها بزرگ شد و در تمام زندگیاش همان کارهایی را انجام داد که مرغها میکردند.
برای پیدا کردن کرمها و حشرات زمین را میکند و قُدقُد میکرد و گاهی با دست و پا زدن فراوان کمی در هوا پرواز میکرد. سالها به همین منوال گذشت و عقاب دیگر خیلی پیر شده بود. روزی پرنده با عظمتی را بالای سرش بر فراز آسمان ابری دید. او با شکوه تمام، با یک حرکت جزئی بالهای طلاییاش برخلاف جریان شدید باد پرواز میکرد.
عقاب پیر بهت زده نگاهش کرد و پرسید: این کیست؟
همسایهاش پاسخ داد: این یک عقاب است، سلطان پرندگان. او متعلق به آسمان است و ما زمینی هستیم.
عاقبت، عقاب داستان ما مثل یک مرغ زندگی کرد و مثل یک مرغ هم مُرد، زیرا فکر میکرد که یک مرغ است!
القاسیزاده به نظر شما چه مفهومی را میخواست با این داستان نمادین بیان کند؟ باورها! اینکه اکثر ما حاضر نیستیم از حوزه امنی که در آن هستیم بیرون بیاییم. شاید آن عقاب اگر روزی از حوزه امن خود خارج میشد، به بالای کوه میرفت و خود را رها میکرد، میتوانست پرواز کرد. دقیقاً مثل عقابی که از بالای سرش رد شده بود؛ اما او هیچوقت این کار را نکرد و هرگز نتوانست پرواز کند…
باور، اصل نیست!
یکی از کلیدیترین جملات آقای القاسیزاده در همه سمینارهایش این است: «باورها، اصل نیستند!» یعنی ما میتوانیم باورها را تغییر دهیم.
او از جمله «هروقت در کارم به ثبات رسیدم، آنگاه به فکر رها کردن آن هستم و به کار مورد علاقهام میپردازم!» انتقاد کرد و گفت به جای آن بهتر است بگوییم: «هروقت کارم را رها کنم، میتوانم به جایگاهی که میخواهم برسم»
از تصمیم گیری تا عمل، فاصله شما چقدر است؟
یکی از توصیههای مهم استاد القاسیزاده برای حضار این بود که فاصله تصمیم گیری تا عمل را کم کنند. او محمد پیام بهرام پور را مثال بارزی برای چنین افرادی دانست و یکی از رموز موفقیت او را فاصله بسیار کم تصمیم گیری تا اقدام او عنوان کرد.
همین الان برای 5 چیز شکرگزاری کن!
آقای القاسیزاده بخشهای میانی سخنرانی خود را به آماده سازی ذهنی مخاطبین و لزوم تغییر در انها اختصاص داد. از قانون درخواست گفت، از ترسهای ما به عنوان ریشه همه شکستها گفت، از عشق به کار مورد علاقه خود و دیگران گفت و سپس از همه خواست در لحظه، برای 5 چیز شکرگزاری کنند.
شما هم امتحانش کنید و ببینید چقدر چیز برای شکرگزاری دارید و خودتان از آنها بی خبرید…!
معرفی دو کتاب ارزشمند توسط امین القاسیزاده
استاد در این بخش به معرفی دو کتاب مهم پرداخت.
کتاب اول معجزه شکرگزاری از راندا برن است.
برای خواندن معرفی کامل این کتاب، روی لینک زیر کلیک کنید
معرفی کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن
کتاب دوم بذرت را کجا میکاری؟ اگر میخواهید بدانید چگونه هم در زندگی شغلی و هم در زندگی شخصی به معنای واقعی هدفمند، موفق و شادمان باشید، این کتاب را بخوانید.
بعد از استراحت، فروش تایم!
بعد از استراحت مختصر افراد شرکتکننده، استاد القاسیزاده تمرکز خود را به آموزش نکات کلیدی در فروش اختصاص داد.
در این بخش، ضمن آموزش عمقی فروش و بیان نکات آن، به لزوم مسئولیت پذیری اشاره کرد و به همه توصیه کرد که به جای تمرکز بر رقیا، به ارزش آفرینی تمرکز کنند. یک جمله کلیدی از استاد القاسیزاده: «پول نتیجه کاری است که انجام میدهد، کاری که در فروش انجام میدهید این است: ایجاد و حفظ یک مشتری»
پیام بهرام پور و علی درجزینی؛ پشت یک میز…
بخش بعدازظهر جلسه بیست و یکم مدرسه استادی 4 با یک میزگرد جذاب آغاز شد و ادامه یافت. آقای بهرام پور از علی درجزینی، مدیر موسسه «ابرطلایی» و از کارآفرینان برتر کشور دعوت کرد که جلسه پرسش و پاسخی آموزشی باهم داشته باشند.
تم اصلی صحبت این دو استاد، به فروش آموزش و قیمت گذاری برای دورهها و محصولات اختصاص داشت. آقای درجزینی و آقای بهرام پور نظرات خودشان در مورد طراحی دورهها را گفتند.
آنها به ترسها و پرسشهای رایجی که بین مدرسین و آموزشدهندگان وجود دارد اشاره کردند. مثلاً بسیاری از افراد از اینکه دورههایشان را گران بفروشند، واهمه دارند و بهانهشان این است که مردم پول ندارند!
راهکارهای بسیار موثری در این جلسه آموزشی هم برای قیمت گذاری، هم برای هدف گذاری برای موفقیت و هم موضوعات دیگر ارائه شد.
در خلال این جلسه، آقای درجزینی از مسیر موفقیت خود و زندگینامه پر فراز و نشیب اش گفت و تعریف کرد که این راه از کجا شروع شد و قرار است به کجا ختم شود.
رسالت اصلی آقای درجزینی از دید خودش این است: «شکوفایی اقتصادی تمام مردم ایران در سالهای آینده…»
برای شناخت رسالت فردی خود میتونید روی لینک زیر کلیک کنید
شناخت رسالت فردی
مفهوم کوچ چیست؟ آیا واقعاً تعریف درستی از آن در ایران ارائه میشود؟
در بخش چهارم از جلسه بیست و یکم مدرسه استادی 4، استاد بهرام پور در مورد کوچینگ صحبت کرد. او یک انتقاد کوچک داشت از اینکه بسیاری از افراد پیش از تسلط کامل روی مبحث کوچینگ و فهمیدن تعریف و نوع کارکرد دقیق آن، به صورت غیرحرفهای مشغول آموزش کوچینگ میشوند.
او کوچ را به زبان ساده تعریف کرد و گفت که چطور میتوانیم یک «کوچ حرفهای» باشیم.
مثلاً شاید اکثر افراد فعال درحوزه کوچینگ، کوچ را «مشاوره و راهنمایی کردن» تعریف میکنند. در حالی که کار اصلی یک کوچ، «استفاده از پرسشهای فوق العاده از فرد برای رساندن خودش به جواب» است.
خواندن کتابهای زیر الزامی است!
وقتی محمدپیام بهرام پور خواندن چند کتاب را الزامی میداند، بدانید و آگاه باشید که این کتابها از چه درجه اهمیتی برخوردار هستند. برای برخی از این کتابها، معرفی کامل در سایت بیشتر از یک نفر قرار داده شده است. هرکدام از کتابها که معرفی آن در سایت نیامده است، به زودی آماده و در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
آیین دوست یابی از دیل کارنگی
تئوری انتخاب از ویلیام گلاسر
برای این کتاب، معرفی کاملی در سایت بیشتر از یک نفر قرار دادهایم. روی لینک زیر کلیک کنید و آن را بخوانید:
معرفی کتاب تئوری انتخاب-ویلیام گلسر
تکنیکهای شخصیت خوانی از پل تایگر
خرید کتاب
با مهدی صادقلو، یار قدیمی بیشتر از یک…
در یکی از بخشهای جلسه بیست و یکم مدرسه استادی 4، آقای مهدی صاقلو از مدرسان سابق مجموعه بیشتر از یک میهمان ما بودند و به روی سن آمد تا با محمدپیام بهرام پور جلسهای آموزشی را برگزار کنند.
آقای صادقلو در ابتدای سخنانش، از کسب و کار خودش و موسسهای که راه اندازی کرده است گفت. از اینکه چه دورههایی طراحی کرده است، قرار است چه اهدافی را دنبال کند و قدری در مورد تیم اجرایی و کسانی که با آنها همکاری میکند، توضیح داد.
آقای بهرام پور برای آینه بچههای مدرسه استادی دقیقاً متوجه شوند که روند پیشرفت آقای صادقلو به عنوان کسی که روزی در دورههای پیشین مدرسه استادی شرکت کرده بود و علاوه بر آن عضو تیم اساتید بیشتر از یک بود چطور بوده است، از آقای صادقلو درخواست کرد در مورد درآمدها و مبالغی که برای دورههای خود در نظر گرفته بگوید. البته آقای صادقلو هم در این مورد کم مقاومت نکرد! اما در برابر استاد بهرام پور، مقاومت بی فایده است!!!
آقای صادقلو بعد از اینکه کمی شفاف سازی کرد، از طراحی دورههای بسیار با کیفیت و البته گران قیمت گفت. به دوستان از راهکارهای طراحی دورهها، کلاسها و چگونگی قیمت گذاری برای محصولات و البته کارگاههایشان گفت. روندی که آقای صادقلو طی این جندسال طی کرده است، نمونهای بسیار خوب برای الگوبرداری برای عزیزانی است که میخواهند در آینده آموزش دهندهها، سخنرانان و مدرسان بسیار خوبی شوند و کسب و کارشان را راه اندازی کنند.
پایان بیست و یکمین جلسه از مدرسه استادی 4…
استاد بهرام پور آموزشهای دیگری درباره کوچینگ و همچنین موارد مورد علاقه اساتید بزرگ بیان کرد. سپس به سراغ تکنیک بسیار بسیار مهمی به نام WDEEOPE رفت. در گزارش جلسه بعدی مدرسه استادی (روز بیست و دوم) قرار است این مبحث کمی برای شما باز شود و در مورد آن توضیح داده شود.
همچنین قرار است در روز بیست و دوم به صورت ویژه در مورد اینکه «چطور طناز بشویم؟» صحبت کنیم.
بعد از اینکه این جلسه پرنشاط و پرمحتوا به پایان رسید، دوستان شرکتکننده دقایقی در بیرون از سالن گردهم آمدند و مشغول ردوبدل کردن تجربیات و برداشتهایشان از جلسه امروز شدند.
هرکسی از برداشتهای خود از جلسه امروز به دیگری میگفت و در روزهای پایانی مدرسه استادی، بچهها تا جایی که میتوانند از تجربیات خودشان استفاده کنند.
جلسه بیست و یکم از مدرسه استادی 4، ساعت 6 بعدازظهر روز 13 دیماه 1397، به پایان رسید…!
اگر میخواهید در اولویت اخبار مدرسه استادی 5 قرار بگیرید روی تصویر زیر کلیک کنید