پاسخ محمد پیام بهرام پور به چکیده ای از هزار نظر

سرفصل های مهم این مقاله:

من محمد پیام بهرام پور، مدیر مجموعه بیشتر از یک نفر امیدوارم از دیدن سه ویدئوی قبلی که در لینک زیر مشاهده می‌کنید، لذت کافی برده باشید.

برای مشاهده سه ویدئو کلیک کنید

سعی شد این ویدئوها کاربردی باشد. نظراتی که راجع به ویدئوها آمده بود (نزدیک به هزار نظر) همه را خواندم و جواب دادم. چون نظرات کاربران عزیز برایم بسیار مهم است.

 

می‌خواهم در مورد چند موضوع صحبت کنم.

یکی از کاربران نظری گذاشته بود با این مضمون: «ما خودمان این‌ها را میدانیم. بگوئید چه‌کار کنیم؟»
در پاسخ باید بگویم تلاش شده بود ویدئوها کاربردی باشد و یک مسیر مشخص را دنبال کند.
ویدئوی اول آگاهی‌دهنده بود و به ما یادآوری می‌کرد که این مفهوم چیست، چه قلمروهایی دارد و چه‌کار باید کرد.
ویدئوی دوم به ما یک دید کلی راجع به منبع رفتارهای می‌دهد. اینکه ما چطور رفتار می‌کنیم و متوجه بشویم که چگونه در هر شرایطی باید رفتار کرد. همچنین امکان سنجش رفتارها را فراهم می‌کرد.
ویدئوی سوم هم یک تمرین عملی بود. تکنیکی به نام سی دی خش‌دار، به‌عنوان یکی از مجموعه تکنیک‌های جلوگیری از خشم معرفی شد؛ اما نکته‌ای که در مورد سی دی خش‌دار باید به شما بگویم این است که همه‌جا لزومی ندارد که از این تکنیک استفاده کنیم. مثلاً نفر جلویی ما در یک صف جایش را به شخصی می‌دهد و در قبال اعتراض ما می‌گوید که برایش جا گرفته بود. در اینجا لزومی به استفاده از تکنیک سی دی خش‌دار نیست. فقط کافی است از فرد دیگر بپرسیم که آیا ایشان راست می‌گوید یا خیر.

بنابراین ابتدا آگاهی، سپس آنالیز و درنهایت انجام یک رفتار! امیدوارم لذت برده باشید.

 

یکی دیگر از کاربران، این انتقاد را مطرح کرده بود که چرا مثال افراد کهن‌سال را به‌کاربرده بودم و گفته بود ما وظیفه‌داریم به افراد کهن‌سال جای خودمان را بدهیم.

در پاسخ باید بگویم احتمالاً برداشت اشتباهی از ویدئو داشته‌اید! من به‌صورت واضح بیان کردم که اگر وقت دارید و تحت‌فشار نیستید به انتهای صف بروید؛ اما یادمان باشد ما اجازه نداریم به‌جای بقیه افراد در صف هم تصمیم بگیریم. شاید در همین صف کوچک، افراد دیگری باشند که شرایطشان به‌مراتب سخت‌تر از آن فرد کهن‌سال باشد؛ بنابراین حق بقیه با این کار ضایع می‌شود.

ضمناً سعی کنید همیشه آگاهانه حقتان را بگیرید. نه با خشونت!

 

اگر هنوز محصول شهامت: اعتماد به نفس ، رفع خجولی و کم حرفی را مشاهده نکردید کلیک کنید

تفاوت بین فرد خجول و کسی که متواضعانه طلبشان را از فرد دیگر نمی‌گیرند این است که فرد خجول نمی‌تواند اما فرد متواضع نمی‌خواهد! ایجاد درگیری واقعاً لزومی ندارد و ارزشش را هم ندارد. فقط هنگامی‌که حق مسلم شما پایمال می‌شود، حتماً به دنبال احقاق حقتان باشید. مثلاً فرض کنید در همان صف، نفر جلویی می‌گوید برای فرد جدید چا گرفته بوده است. در اینجا باید یک درصد هم که شده احتمال بدهیم که فرد راست می‌گوید و قبل از آمدن ما جا گرفته است؛ اما وقتی برای مثال به یک گارسون در مورد موضوعی تأکید می‌کنید اما او گوش نداده است، شما باید برای پایمال شدن حقتان اعتراض کنید و تکنیک سی دی خش‌دار به کار ببرید.

برای مشاهده ویدئو پاسخ محمد پیام بهرام پور به چکیده ای از هزار نظر، همین حالا ویدئو زیر را مشاهده کنید

 

برایتان بهترین آرزوها راداریم. بیشتر از یک نفر باشید!

مطالب محبوب سایت:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا