مقایسه مدرسه استادی با دوره‌های بین المللی

سرفصل های مهم این مقاله:

مقایسه مدرسه استادی با دوره‌های بین المللی

مقایسه مدرسه استادی با دوره های بین المللی

حتماً وقتی برای خرید لباس به بوتیک‌ها و مغازه‌ها مراجعه می‌کنید، دیده‌اید که فروشندگان از چنین جملاتی زیاد استفاده می‌کنند:

«این لباس دوختِ خارجه!»
«پارچه این پیراهن تُرکه!»
«این یخچال مستقیم از کره جنوبی وارد شده»
«فلان تلویزیون ایتالیایی رو داریم. ایرانیش هم هست با قیمت خیلی کمتر»

اما چرا فروشنده‌ها از شِگرد مقایسه اجناس خارجی با اجناس داخلی استفاده می‌کنند؟

احتمالاً‌ یکی از مهم‌ترین دلایل این مقایسه این است که ما ایرانی‌ها نسبت به کالا یا خدمات ایرانی، بدبین شده‌ایم.

این بی اعتمادی ریشه در تولید اجناس بی کیفیت و کم عمر دارد که به تدریج اعتماد عمومی را نسبت به «جنس» ایرانی (چه کالا باشد و چه خدمات) خدشه دار کرده است.

اما آیا همیشه همین‌طور است؟

آیا همه خدمات ایرانی‌ها واقعاً از اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها و خارجی‌ها بدتر است؟

آیا دوره، کلاس و کارگاه‌هایی هست که تنه به تنه دوره‌های خارجی بزند و تازه با قیمت بسیار مناسب‌تری هم ارائه شود؟

بهتر است چند ویدئوی زیر را با هم تماشا کنیم. در این ویدئوها افرادی که در خارج از کشور تحصیل و کار و زندگی کرده‌اند، این دوره را با دوره‌های بین المللی مقایسه کرده‌اند.

وقتی تحصیل‌کرده‌های خارج، از دوره استادی می‌گویند…

باهم چند ویدئو کوتاه زیر را تماشا کنیم:

1- خانم مریم حجتیان، دوره‌های آمریکا گران‌تر است یا ایران؟

خانم مریم حجتیان، یک بانوی توانمند است که علاوه بر انجام وظایف مادرانه خود در قبال فرزندش، تلاش فراوانی برای رشد شخصی و آموزش می‌کند.

او در سال‌های جوانی به آمریکا مهاجرت می‌کند. در آنجا چندین شغل مختلف را تجربه می‌کند و هم‌زمان در دوره‌های مختلف خارجی شرکت می‌کند. 

او هر موقع وقت خالی پیدا می‌کرده، به ایران سفر می‌کرده تا هم دیداری با خانواده و دوستانش تازه کند و هم بتواند در دوره‌های داخلی شرکت کند. 

تا اینکه با مدرسه استادی آشنا می‌شود. 

خود ایشان تعریف می‌کند:

«3 اسفند 1397 بود که به همراه یک گروه پانزده‌نفری همدل و هم فکر به اتفاق هم در اولین جلسه مدرسه استادی شرکت کردیم. گروه ما نزدیک به 9 ماه با هم بودیم و همه در مسیر آموزش بودیم و این مسیری بود که باید ادامه می‌دادیم تا کاملاً در حیطه استادی رشد کنیم . واقعاً آن‌قدر مطالب عالی  بودند که بسیار در همه ما اثر گذاشت. این دوره مرا بی‌نهایت تغییر داد، چر اکه وقتی طرز فکر و سبک زندگی‌ام را کاملاً درک کردم تمام امور زندگی‌ام متحول شد…»

خانم حجتیان در طی این دوره، کتاب خودش به نام « » را با ادای احترام به خانم «راندا برن» نویسنده کتاب «معجزه سپاسگزاری» به رشته تحریر درآورد.

2- خانم منیر چگینی؛ چیزی که قلقلکم داد …

خانم منیر چگینی سال‌ها در کشور ایتالیا به تحصیل مشغول بوده است و به زبان ایتالیایی کاملاً مسلط است. او مدیر موسسه کوچینگ خاورمیانه است و سال‌ها در زمینه کوچینگ و آموزش تجربه کسب کرده است.

منیر چگینی مربی مهارت‌های زندگی و بهبود فردی است و با وجود سن و سال نه چندان زیاد، تجربیات ارزشمندی دارد که آن‌ها را در اختیار دوستدارانش قرار می‌دهد.

خانم چگینی بنیان‌گذار آکادمی کوچینگ خاورمیانه است و در تیم (IPG (International Persian Group  هم از مدیران رده بالاست. 

ایشان در مورد آشنایی با «مدرسه استادی» می‌گوید:

« …دست بر قضا بعد از سه چهار سال سمینار رفتن با بیشتر از یک آشنا شدم و با دوره استادی…تازه فهمیدم اون چیزی که منو قلقلک می ده که برم و آموزش ببینم آینه که من دوست دارم استاد بشم.. ناراحتم که سه چهار سالم بی هدف رفته ولی از طرفی خوشحالم که بالاخره این قلقلک‌های آموزشی تموم شدن…»

3- بنیامین جعفری؛ مدرسه استادی یا دانشگاه‌های اروپایی؟

بنیامین جعفری ، متخصص خرید تجهیزات خارجی و مدرک MBA در گرایش مدیریت استراتژیک از انگلستان است و حدود 15 سال در شرکت‌های بین المللی در صنعت نفت و تجارت جهانی فعالیت داشته است.

او در مورد «مدرسه استادی» می‌گوید:

«در دوره پر ارزش استادی به اتفاق دوستان خیلی خیلی خوب و پر انرژی‌ام، چگونگی یادگرفتن با ادراکی جدید را یاد گرفتیم. تصمیم من این هست که لحظه به لحظه سال‌های دیگر را با طرز فکر رشد ادامه بدهم و با قدرت، یادگیری را پیش بگیرم. یعنی ز گهواره تا گور دانش بجویم. و اینجا گهواره من شروع می‌شود…»

4- آقای مهدی سروریان: استادی کسب و کارم را متحول کرد…

آقای سروریان، همسر نغمه کشاورز است.

او از شرکت کنندگان دوره دوم مدرسه استادی است و هم اکنون به همراه خانواده‌اش در کشور زندگی می‌کند.

او اذعان می‌کند که دوره مدرسه استادی، چطور توانسته است کسب و کارش را متحول کند و همچنین کیفیت زندگی فردی‌اش را افزایش دهد.

5- خانم نغمه کشاورز؛ مقایسه با برندن بوچارد؟

خانم کشاورز، همسر آقای سروریان است.

او به همراه همسر و فرزندش هرسه نویسنده چند عنوان کتاب هستند. 

خانم کشاورز که در دوره‌های مختلفی در خارج از کشور شرکت کرده است و آن را با دوره استادی مقایسه کرده است. نتیجه این که دوره مدرسه استادی، مطابق با بهترین استانداردهای بین المللی آموزش و البته با هزینه‌ای بسیار کمتر به تمام کسانی ارائه می‌شود که مشتاق آموزش و یادگیری و رشد هستند..به مجموعه «بیشتر از یک» بپیوندید…

شما هم دوست دارید در این دوره شگفت انگیز شرکت کنید؟

لطفاً روی لینک زیر کلیک کنید، اطلاعات کامل این دوره را بخوانید و برای مصاحبه رایگان، به ما درخواست بدهید. به زودی کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت و کامل راهنمایی‌تان خواهند کرد.

دوره مدرسه استادی

همچنین شما می توانید با تنها «هزار تومن» فیلم این سمینار فوق العاده را تماشا کنید:

 

مطالب محبوب سایت:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا