چوبشو خوردم، الان نونشو می‌خورم! مصاحبه پیام بهرام پور با استاد جمال قمری

سرفصل های مهم این مقاله:

جمال قمری کیست؟ معرفی یک مدرس حرفه‌ای و موفق!

 

در جامعه ایران، معلمین و کسانی که چیزی به دیگران یاد می‌دهند، بسیار مورد احترام‌اند و از اعتبار اجتماعی بالایی برخوردارند. در مقاله پیش رو، قرار است یکی از مدرسین خوب و دوست داشتنی کشورمان را بیشتر بشناسیم، با او گپ بزنیم و از او بیاموزیم. پس لطفا این فیلم گفتگوی پیام بهرام پور با استاد جمال قمری را نگاه کنید و سپس به مطالبی که در ادامه به رشته تحریر درآورده‌ایم توجه کنید.

 

جمال قمری کیست؟ معرفی یک مدرس حرفه‌ای و موفق!

برای معرفی جمال قمری به وب سایت ایشان با عنوان «آکادمی جمال قمری» سر زدیم و از بخش درباره ما، معرفی ایشان را استخراج کردیم. پس این شما و این معرفی یک مدرس کار درست ایرانی:

  • متخصص مهارت‌های مذاکره، سخنرانی و فن بیان، مدرس و مشاور کمپانی‌های داخلی و بین المللی
  • مبتکر طراحی و نگارش تخصصی نطق‌های اقناعی
  • خالق تنها آزمون هوش مذاکره در ایران
  • مدرس و مشاور در شبکه جهانی The New Management Network
  • سخنران حرفه ای
  • مبدع مدل سخنرانی ۴Es
  • داور مسابقات سخنرانی
  • نویسنده هفت عنوان کتاب و ده ها مقاله

جمال قمری در طول سال‌های فعالیت حرفه‌ای خود، تجربیات مختلفی در کارآفرینی، مدیریت عامل و مدیریت تیم‌های کوچک و بزرگ داشته است و در قالب کارشناس، کارشناس ارشد، مدیر پروژه، مشاور پروژه و ناظر کیفی پروژه در طرح‌های مشاوره‌ای با شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف همکاری کرده و تجربیات متعددی را در صنایع و حوزه‌های متفاوت اندوخته است.

جمال قمری به عنوان سخنران حرفه‌ای در همایش‌های فراوانی در داخل و خارج از ایران به ارائه مباحث خود پرداخته و همچنین داور مسابقات سخنرانی در سطح کشور طی سال‌های گذشته بوده است.

جمال قمری عضو هیئت دبیری نشریه بین‌المللی تحقیقات مدیریت معاصر (Contemporary Management Research) در گروه مدیریت است و در امر بازبینی مقالات دریافتی توسط این ژورنال مشارکت دارد. وی تنها عضو ایرانی مجموعه The New Management Network کانادا می‌‎باشد و تحت لیسانس این مجموعه، خدمات خود را ارائه می‌کند.

از جمال قمری تا کنون هفت کتاب تحت عناوین «مدیریت ۲.۰»، «مدیریت در کوچه‌پس‌کوچه‌های فلورانس»، «عصیانگری در مدیریت»، «فن چانه‌زنی در مذاکره و فروش»، «سخنرانی جذاب و طنز در بیان»، «متقاعدسازی» و «طراحی نطق و سخنرانی اقناعی» منتشر شده و مورد اقبال خوانندگان قرار گرفته است.

برنامه سینما مذاکره (استفاده از سینما در آموزش مذاکره) از ابداعات جمال قمری در ایران است که نتایج ارزشمندی برای شرکت‌کنندگان به ارمغان آورده است.

او خالق تنها آزمون هوش مذاکره (NIQ) در ایران است که تا امروز هزاران نفر از این آزمون برای ارزیابی خود در زمینه مذاکره بهره جسته‌اند.

جمال قمری دو سال تجربه کار روزنامه‌نگاری در کارنامه خود دارد و به فلسفه، ادبیات و سیاست علاقه‌مند است. او نوازنده سه‌تار و خواننده موسیقی ایرانی است. وی به زبان انگلیسی تسلط دارد و به زبان فرانسه نیز صحبت می‌کند و همچنین با زبان‌های آلمانی و اسپانیایی نیز آشنایی دارد.

 

در این فیلم هم می‌توانید استودیوگرافی و معرفی آقای قمری را ببینید:

 

آقا چرا انقدر شما حس خوب می‌دهید 🙂

جمال قمری صحبت‌های خود را با شعری بسیار زیبا از حضرت حافظ آغاز می‌کند:

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند؛ چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند

غنیمتی شِمُر ای شمع وصف پروانه؛ که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند..

در ابتدای صحبت‌ها، پیام بهرام پور از جمال قمری می‌پرسد: «چرا انقدر حستان مثبت است و وقتی با شما هم کلام می‌شویم حس خویب از شما می‌گیریم؟»

پاسخ جمال قمری ججالب است: «نگاه من به انسان یک نگاه هنری است، چون خودم هم اهل هنر هستم. من آدم‌ها را دوست دارم و بودن با آدم‌ها حس خوبی به من می‌دهد. به قول فیلسوفی، بزرگترین اتفاقی که می‌تواند بیفتد، نگاه کردن دو انسان به همدیگر است؛ شاید برای همین است که افراد هم از من حس خوبی می‌گیرند»

 

فروش از طریق سایت را جدی بگیرید!

 

جمال قمری از کجا شروع کرد؟

جمال قمری جزو مدرسین با سابقه و کهنه کار ایران هستند  که سال‌هاست به تدریس مشغولند. اما ایشان از کجا شروع کرد؟

او عاشق معملی و تدریس بوده است. خودش تعریف می‌کند که چطور در دبیرستان، به هم کلاسی ‌های خود درس ریاضی می‌داده است. البته او می‌گوید معلم‌ها همیشه با من چالش داشتند؛ چون در عین درس‌خوان بودن، خیلی شیطان و بازیگوش هم بودم!

او در ادامه می‌گوید: «کار معلمی را به صورت غیر رسمی در مدرسه خودمان شروع کردم، حتی به یاد دارم یکی از معلمین به من می‌گفت تو باید از مدرسه حقوق هم بگیری، انقدر که تدریس می‌کنی!»

بعد سن ۱۸ سالگی به دانشگاه رفتم و سپس شدم معلم کنکور!

(اینجا پیام بهرام پور از این موضوع می‌گوید که همه ما باید مدتی کار رایگان کنیم تا اگر تجربه نداریم، تجربه به دست بیاوریم، البته در حوزه‌ای که واقعا در آن عشق و  علاقه داریم!)

می‌گفتم؛ شدم معلم کنکور! خیلی پر انرژی، خیلی عاشق، فوق‌العاده علاقه‌مند. حدود سه سال در این حوزه کار کردم و حتی برای تدریس خصوصی به خانه‌های مردم هم می‌رفتم.

بعد از مدتی از این کار خسته شدم ولی همیشه به عنوان یک معلم باقی ماندم و باقی خواهم ماند. برایم جالب بود در هر کاری وارد می‌شدم، روحیه تدریس و معلمی خودم را حفظ می‌کردم.

اولین کلاس عمومی من، سال ۱۳۷۹ بود. از سال ۱۳۸۲  یعنی بعد از فارغ‌التحصیلی، به واسطه یکی از معلمین لیسانسم، وارد یک برنامه استراتژیک بازاریابی شدم و با عشق، این کار را دنبال کردم.

در دانشگاه علمی کاربردی. در سال ۱۳۸۴، اولین ورکشاپ سازمانی‌ام را برای یک شرکت مهندسی پزشکی، برگزار کردم. و سپس مشاوره‌هایم را به سازمان‌ها شروع کردم و هم اکنون به سازمان‌های زیادی آموزش می‌دهم

 

روی دور تند؛ آقای قمری، الان چه می‌کنید؟

استاد جمال قمری در بخش بعدی صحبت‌های خود، کمی از دوران کودکی خود و همچنین دبستان و راهنمایی‌اش گفت. سپس شرحی از فعالیت‌های کنونی‌اش داد:

«حیطه فعایت‌هایم بر ۲  ستون استوار است؛ یکی حوزه مشاوره که به سازمان‌ها و شرکت‌ها و کسب‌و‌کارها مشاوره می‌دهم. تبلیغات، برندینگ و مدل‌سازی که به کسب و کارها کمک می‌کنم موفق‌تر باشند و برایشان بهبود اتفاق بیفتد.

در حوزه دوم که توسعه فردی است، تلاش می‌کنم به افراد مختلف، آموزش دهم. مهارت‌های نرم مثل فن بیان، مذاکره، ارتباط موثر، سخنرانی، فروش، بازاریابی و …

و البته حدود ۸ سال است که در زمینه تدریس MBA فعالیت می‌کنم.»

 

درآمد جمال قمری چقدر است؟

یکی از دوستان شرکت کننده در مدرسه استادی، اینجا سوالی پرسید مبنی بر اینکه اگر می‌شود، بفرمایید درآمدتان چقدر است؟

جمال قمری، با جمله جالبی شروع به پاسخ دادن به این سوال کرد: «من در حوزه آموزش و مشاوره، مدت‌ها چوب خوردم و اکنون علاوه برچوب، دارم نانش را می‌خورم!»

آقای قمری در ادامه، بخش ‌هایی از دشواری‌های کارش را گفت و سپس گفت حدود ۱۰ سال است که درآمدش به ثبات بسیار خوبی رسیده است و اکنون چندین منبع درآمد برایش فراهم است. از وقت مشاوره به سازمان‌ها گرفته تا فروش سایت و شبکه اینستاگرام و همچنین آموزش‌هایی که به سازمان‌ها ارائه می‌کند.

ایشان گفت که در حوزه آموزش، حدود ۴ الی ۵ میلیون تومان در یک روز برای یک ورکشاپ حضوری، دریافت می‌کند. (دقت کنید که این مصاحبه برای سال ۱۳۹۶ است و اکنون قیمت‌ها و تورم، چندین برابر شده است، پس صنعت آموزش، صنعت پولساز و دارای پتانسل فراوانی است).

آقای قمری ادامه داد: «یکی از بهترین منابع درآمدی من از فروش محصولات آموزشی است. همین الان که من اینجا در خدمتتان نشسته‌ام و مشغول صحبت هستم، وب‌سایتم در حال فروش است و پول وارد حساب بانکی‌ام می‌شود.»

«همچنین من بابت مشاوره‌هایی که به سازمان‌ها می‌دهم، درآمد خوبی دارم. البته این مشاوره‌ها، حاصل سالیان سال تلاش، مطالعه و آموزش دیدن است. شکست‌های پیاپی‌ای که خوردم و رنج‌ها و چالش‌هایی که در این راه تحمل کردم.»

 

سخن پایانی

فیلمی که در بالا مشاهده کردید، بخش دومی هم دارد که به زودی برایتان منتشر می‌کنیم. تلاش کردیم در این مقاله و این فیلم آموزشی گفتگو محور، با یکی از اساتید خبره و باتجربه کشورمان در حیطه مهارت‌های توسعه فردی، صحبت کنیم و از تجربیات منحصر به فردش یاد بگیریم. همچنین از درآمد جمال قمری و سرگذشت او به طور خلاصه آگاه شدیم.

اگر نظری دارید یا خاطره‌ای از آموزش‌های استاد قمری دارید، برایمان در قسمت کامنت‌ها بنویسید. همچنین، متن این فیلم را در قالب فایل پی دی اف می‌توانید از لینک دانلود متن فیلم دریافت کنید.

 

چطور یک آموزش‌دهنده فوق حرفه‌ای شویم؟

دوره مدرسه استادی، یکی از بهترین دوره‌هاست که در آن نه‌تنها مهارت‌های یکه جایی در سیستم آموزشی ما نداشته‌اند را می‌آموزید، بلکه تبدیل به یک مدرس حرفه‌ای می‌شوید تا از راه آموزش هم حال خوبی داشته باشید و هم درآمد قابل‌توجهی از آن کسب کنید.

در این دوره شرکت کنید؛ روی تصویر زیر کلیک کنید:

جمال قمری - مدرسه استادی 7

 

مطالب محبوب سایت:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا