گزارش سمینار گفتگوهای سرنوشت ساز

سرفصل های مهم این مقاله:

گزارش سمینار گفتگو های سرنوشت ساز

تابه حال برایتان پیش آمده که به دلیل گفتگو با فردی تصمیمات مهم و سرنوشت ساز در زندگی تان بگیرید یا موقعیت مناسبی برایتان مهیا شود و بعد از مدت ها بگویید:

اگر اون روز اون گفتگو بین ما نبود شاید این اتفاقات مهم در زندگی من رخ نمی داد 

این سمینار در مورد گفتگوهای سرنوشت ساز زندگی بود، گفتگوهایی که معمولی نیستند، گفتگوهایی که اگر در آن ها بتوانیم خوش بدرخشیم می توانند پنجره های جدیدی از پیشرفت و موفقیت را در جنبه های مختلف زندگی برای ما به ارمغان بیاورد اما اگر این گفتگو ها را از دست بدهیم ممکن است برای همیشه این فرصت خوب تغییر را از دست بدهیم.

 

گفتگو-های-سرنوشت-ساز

 

سمینار گفتگو های سرنوشت ساز روز جمعه 29 تیر ماه نود و هفت بعد از جلسه ی مدرسه ی استادی 4 برگزار شد، آقای محمد پیام بهرام پور با این که از ساعت 9 صبح  تا 5 بعد از ظهر مشغول سخنرانی در مدرسه ی استادی بودند، در سمینار گفتگو های سرنوشت ساز بسیار پر انرژی و سرحال ظاهر شدند.
ابتدا آقای بهرام پور به شرکت کنندگان تبریک گفتند که در این سمینار شرکت کردند و از آن ها خواستند برای این که یادگیری بهتری داشته باشند، خودشان را به بغل دستی خودشان معرفی کنند تا با محیط بیشتر آشنا شوند و یادگیری شان افزایش پیدا کند.

استقبال از سمینار گفتگوهای سرنوشت ساز به حدی بالا بود که  قبل از شروع سمینار سالن کاملا پر شد به طوری که حتی چند صندلی خالی برای نشستن افراد مجموعه بیشتر از یک نفر هم وجود نداشت. شرکت کنندگان در سمینار هم با دقت بسیار زیاد مشغول نوشتن جزوه و انجام تمرینات بودند که در عکس پایین می توانید ببینید که با چه دقتی در حال جزوه برداری از این مطالب مهم هستند:

سمینار-گفتگو-های-سرنوشت-ساز

 

در این  سمینار آقای بهرام پور به شرکت کنندگان یک قول بسیار بزرگ و عجیب دادند، آن قول این بود که:

چیزی که امروز یاد میگیرید، جلوی 20 سال آزمون و خطا رو می گیره 

سمینار-گفتگو-های-سرنوشت-ساز

 

منظور از گفتگو های سرنوشت ساز چیست؟

گفتگوی سرنوشت ساز زندگی ما تعداد کمی هستند، ممکن است سالی یک یا دو مورد گفتگوی سرنوشت ساز داشته باشیم، کفتگویی سرنوشت ساز است که با آدم مهمی باشد یا نتیجه ی آن گفتگو برای ما خیلی مهم است.

برای به نتیجه رسیدن گفتگو هایی که سرنوشت ساز زندگی نیاز به مهارت هایی داریم که در این سمینار به صورت کامل به آن ها پرداخته شد.

 

در ادامه توضیح داده شد که انسان ها تصمیاتشان را احساسی می گیرند و آن ها را  منطقی توجیه می کنند. مثال هایی از رفتارهای احساسی و توجیهات منطقی بیان شد، مثلا این که افراد با علم به این که می دانند سیگار کشیدن برای بدن آن ها مضر است اما این اگاهی موجب نمی شود که سیگار نکشند، شاید فکر کنید که خوب سیگار کشیدن رفتار پرضرری است، اما مثال دیگری زدند که بسیار حق مطلب را در مورد تصمیمات احساسی و توجیهات منطقی بیان می کرد.

بسیاری از افراد با این که می دانند مصرف زیاد نوشابه بسیار مضر است اما باز هم موقع خوردن غذا نوشابه می نوشند و بهترین و علمی ترین توجیهی که دارند این است:

 

می شوره می بره

برای افزایش انرژی و بالا رفتن میزان یادگیری، حرکت معروف "دستا در وضعیت" را انجام آقای بهرام پور به همراه شرکت کنندگان اجرا کردند که در عکس پایین می بینید چقدر پر انرژی و هماهنگ هستند:

 

 

نکته ی مهمی که در این سمینار بیان شد این بود که در این سمینار به دنبال یادگیری یک نکته ی هم باشید و آن نکته را در زندگی تان اجرا کنید:

 

 

در مورد دنیای مطلوب مخاطب هم مطالب بسیار آموزنده ای بیان شد که یکی از آن ها این بود که با دنیای مطلوب مخاطب خود در نیوفتید، برای مثال اگر مخاطب مورد نظر شما عاشق موتور سواری باشد، شما با او درنیوفتید که موتور سواری خطرناک است

 

سمینار-گفتگو-های-سرنوشت-ساز

 

در پایان سمینار هم آقای بهرام پور صبورانه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند:

 

سمینار-گفتگو-های-سرنوشت-ساز

 

اگر دوست دارید فیلم این سمینار را تهیه کنید به لینک زیر مراجعه کنید:

مطالب محبوب سایت:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا