دانلود فیلم نکاتی برای جلسه دفاع از پایان نامه
دانلود فیلم نکاتی برای جلسه دفاع از پایان نامه ، جلسه دفاع از پایان نامه برای دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد معمولاً یک موضوع بسیار دردآور و وحشتناک است! موضوعی که به اعتقاد من میتواند یک سکوی پرتاب فوقالعاده برای این افراد باشد تا بتوانند به خوبی در جمع بدرخشند و مهارتهای خود را به استاد راهنما و استاد داور ارائه کنند.
در مورد جلسه دفاع از پایان نامه نکات بسیاری وجود دارد که من در این فیلم آموزشی چند نکته فنی کوتاه را خدمت شما عرض خواهم کرد.
موضوعاتی که در این فیلم مورد بحث قرار میگیرند:
1. هماهنگی با مسئول سالن
2. تست کردن و پاورپوینت در سیستم اصلی
3. نحوه پشتیبان گیری از فایل پاورپوینت جلسه دفاع
4. شناخت صحیح اساتید راهنما و استاد داور
5. نحوه کسب اطلاعات در مورد تخصص استاد داور!
برای دانلود کافیست اینجا کلیک کنید
این فیلم بخش کوتاهی از محصول «مهارتهای ارائه در جلسه دفاع دانشجویی» است که به زودی در فروشگاه سایت رونمایی خواهد شد نکاتی برای جلسهی دفاع از پایان نامه میخوام چند اشتباهه فنی رایج در ارائهی مطلب را خدمت شما عرض بکنم.
اولین مورد این هست که ما با سالن و مسول سالن هماهنگ نیستیم.
دانلود فیلم نحوه پایان سخنرانی را از دست ندهید
یعنی چی؟ یعنی نمیدانیم ما سالنمان کجاست؟
هماهنگ نکردیم مسول فنی کلید را داده یا نه همه پشت در موندن ما به جای اینکهه آماده باشیم برای ارائهی صحبتمون درگیر کارهای اجرایی هستیم.
خیلی مهم هستش که کاملاً هماهنگ باشیم با مخاطبان خودمون و از آنها بخواهیم که سر یک ساعت مشخصی بیایند و با مسول فنی هم این هماهنگی را از قبل انجام داده باشیم سر ساعت سالن باز شده باشه اگه لازمه شمارهی مسول فنی را بگیریم و این موضوعات.
نکتهی بعدی کار نکردن پاورپوینت هست. ما میآییم وو فلشمان را میزنیم به کامپیوتر و توقع داریم همه چی عالی پیش بره.
نه یک بار فایلمان را روی اون کامپیوتر تست کردیم که ببینیم آیا فونتها درسته اصلاً ورژن پاورپوینتش میخوره به اون ورژن پاورپوینت ما یا نه؟ و گاهی اوقا ممکن اصلاً فلش ما مشکل داشته باشه. ممکنه فلشمون گم بشه و موضوعاتی از این دست… من همیشه توصیه میکنم:
اولاً فایل PDF پاورپوینتتان را داشته باشید که اگر جایی به هر دلیلی پاورپوینتتان باز نشد از PDF استفاده بکنید.
دوم اینکه سعی بکنید حتماً و حتماً و حتماً فایلتان را چند جا نگه دارید یعنی روی فلش روی CD روی لپتاپتون و من خودم همیشه یک نسخه به ایمیل خودم میفرستم که اگر به هر دلیلی نتونستم این فایلهارو از این منابعی که داشتم مثلاً فرض کنید کیفم گم شد خیلی راحت وصل شم به اینترنت و فایل را دانلود کنم و اضطراب زیادی نداشته باشم.
بنابراین خیلی مهم هست که ما اسلایدمان را از قبل چک کنیم. روی آن کامپیوتری که قرار هست نمایش بدهیم حتماً تست بکنیم و بررسی بکنیم تا مشکلی وجود نداشته باشه.
برمیگردیم به پرزی خودمون. الان پاورپوینت را بستیم و برمیگردیم به محیط قبلی.
پس ما با کلیات پاور پوینت آشنا شدیم و فهمیدیم که چه کارهایی را نباید انجام دهیم و چه کارهایی را باید انجام دهیم.
گام بعدی ما که تقریباً میتوانیم بگوییم گام آخر هست
شناخت صحیح اساتید هست.
به چه معنی؟ اول اینکه در شرایط قرار بگیریم یعنی ببینیم اگر یک استادی خودش استاد داور ما هم هست و خودش استاد داور یک قضاوت دیگر هم هست و یک دفاع دیگر هست ما حتماً بریم توی آن جلسه حضور داشته باشیم دغدغههای آن فرد را پیدا بکنیم و ببینیم روی چه چیزهایی حساس هست و اصلاً کلاً محیط را ببینیم.
نباید وقتی وارد جلسهی دفاع خودمون قرار میگیریم اولین بار باشد که توی این فضا قرار می گیریم.
حتماً باید نمونههای زیادی را ببینیم تا ذهنمان کاملاً با آن آشنا باشه.
دوره غیر حضوری سخنرانی و فن بیان را مشاهده کنید
در حقیقت هر بار که شما در جلسات دفاع قرار میگیرید مثل اینه که دارید رقیبتون را آنالیز میکنید در یک مسابقهی فوتبال.
مورد بعدی خواندن مقالات و آثار استادتان هست. مخصوصاً استاد داور.
با خواندن آثار و مقالات متوجه میشوید که آن استاد بیشتر بر روی چه موضوعی تمرکزز دارد و وقتی این تمرکز را پیدا میکنید به خوبی میتوانید با یافتن دغدغههای آن فرد وطالب را به گونهای بچینید که مورد توجهش قرارر بگیره. پس حتماً به وبسایت دانشگاهتون مراجعه کنید و مقالات و اثرات استاد را نگاه کنید ببینید در چه حیطههایی کار کرده و سعی کنید که بر آن اساس مطالبتان را تنظیم کنید.