20 راه نوین برای سنجش موفقیت
مدت زمان زیادی است که دنیا، موفقیت را اشتباه اندازه گیری کرده است. ما در دوران زندگی خود، مرتکب قضاوت های نادرست زیادی می شویم. در مورد حقوق افراد، محل سکونت آنها، نوع بیان و صحبت شان، طرز لباس پوشیدنشان و یا حتی در مورد نوع اتومبیل شان قضاوت کرده ایم ، روی چیزهای غلط و بیهوده مردم متمرکز بوده ایم و از برخی افراد به صورت نادرست دفاع کرده ایم.
در اینجا می خواهیم برای مدتی از قضاوت دست برداریم و روش های جدیدتر برای اندازه گیری موفقیت و قضاوت بر اساس آنها را یاد بگیریم. ما میخواهیم اینبار نه قضاوت خارجی بلکه بر اساس روحیات درونی و قلبی افراد، نوع دیگری از ارزیابی را نشان داده و ببینیم چگونه می شود بهتر اعتماد کرد و بهتر است از راه چه کسانی پیروی کنیم!
شخصیت انفرادی:
بهتر است شخصیت ما اختصاصی باشد نه عمومی! هنگامی که کاری را در خلوت انجام می دهیم و کسی آن را نمی بیند، شخصیت واقعی ما نمایان می شود. کسانی که شخصیت شان را در تاریکی نمایان می سازند، آن را در نور منعکس می کنند. در واقع می توان گفت از کوزه همان برون تراود که در اوست!
رضایت از شرایط:
اغلب اوقات می بینیم که هم فقرا و هم ثروتمندان از شرایط خود رضایت ندارند. این کشمش همیشه در طول تاریخ وجود داشته است. ثروتمند کسی است که در هر شرایطی می تواند خود را راضی و خشنود نگه دارد.
شجاعت و مبازره در هنگام سختی:
شجاعت تنها زمانی می تواند آشکار شود که نیاز به آن حس می شود و تنها کسانی می توانند شجاعت خود را نشان دهند که به سختی های گوناگون دچار شوند. این سختی ها می تواند اشکال مختلفی داشته باشند. اما شجاعت همیشه به یک شکل خواهد بود: اقدام در مقابل ترس!
وفای به عهد:
نیاز به افراد خوش قول و متعهد در دنیای کنونی به شدت احساس می شود. این عهد می تواند به شکل یک حلقه ازدواج باشد، به شکل دست دادن ساده باشد و یا به شکل یک قرارداد رسمی! گسانی که به عهد خود وفا می کنند، شایسته ی تحسین هستند.
بخشندگی:
بخشندکی در هنکام ثروتمند بودن هنر نیست. بخشنهده کسی است که در اوج نداری ببخشد! یک نکته مهم تر راجع به بخشندگی این است که ما فکر می کنیم فقط می توانیم از ثروت و گولمان ببخشیم. در حالی که نعمت های فراوان دیگری به جز پول در اختیار ما قرار گرفته که می توانیم از آنها به دیگران هدیه بدهیم. عشق، مهربانی، علم و دانش از جمله چیزهایی است که باید به طور سخاوتمندانه و بی چشمداشت به دیگران ببخشیم.
مهربانی!
کسانی که به طور پیوسته صلح ، آشتی و مهربانی را در میان دیگران منتشر می کنند جزو بزرگترین قهرمانان محسوب می شوند. آنها درک می کنند که بی عدالتی در این دنیا فراوان است. بنابراین وظیفه خود می دانند که رحمت و لطف خود را شامل حال دیگران کنند.
سپاسگذاری علیرغم شرایط نامناسب:
آنها که می توانند حتی در شرایط نه چندان مناسب هم قدردان و سپاسگذار باشند، معمولا راه درستی را طی می کنند و آنهایی که راه درست را پیدا کرده اند، تمایل دارند زندگی خود را به سمت آن چیزها متمایل کنند و دیگران را هم با خود همراه کنند.
صداقت در عین محرومیت
برخی از افراد وقتی از رسیدن به چیزی(چه ملموس و چه غیرملموس) محروم هستند ، معمولا سعی می کنند از راه های دیگر جبران مافات کنند. اما کسانی که در عین محرومیت، صادقانه و شرافتمندانه زندگی می کنند، نشان می دهند که چقدر سزاوار تحسین هستند.
امیدواری در زمان اندوه.
زمانی که در اوج گرفتاری و غم و اندوه به سر می بریم، خوش بین بودن کافی نیست. بلکه باید امید پدیدار شود. آنهایی که می توانند منابع امید بخش را پیدا کنند، قطعا یکی از بزرگترین قدرت های جهان را کشف کرده اند.
تواضع در هنگام موفقیت
فروتنی در عین موفقیت یک ویژگی مثبت است که نصیب هرکسی نمی شود.
ارتباط صمیمی و عمیق با دیگران
ارتباط با دیگران نباید صرفا برای اهداف تجاری و مالی بلکه برای اهداف بزرگتر و ممتازتری صورت گیرد. . ما با روش های گوناگون با دیگران در ارتباط هستیم. گاهی رو دررو، گاهی از طریق فضای مجازی و گاهی به روش های دیگر. کسانی که می خواهند الهام بخش دیگران شوند، باید بیشتر و بیشتر ارتباط برقرار کنند.
12. صداقت در جزئیات :
صداقت در جزئیات یافت میشود. آنهایی که در چیزهای کوچک زندگی صداقت نشان میدهند معمولا آن را در موضوعات بزرگتر نشان میدهند.
13. مهربانی در برابر ضعیف:
همیشه افرادی هستند که از نظر مالی یا جسمی از دیگران ضعیف تر هستند و توان جبران سریع مهربانی و لطفی که به آنها می شود را ندارند. اگر مهربانی و لظف با انتظار جبران به طرف مقابل داده شود، دیگر اسم مهربانی را نمی توان روی آن گذاشت و باید آن را سرمایه گذاری بنامیم. معیار واقعی مهربانی موقعی مشخص می شود که بدانیم طرف مقابل ما، توان جبران را حداقل در کوتاه مدت ندارد.
14. محبت در برابر دشمن
هرکسی می تواند با دوستان و عزیزانش را دوست داشته باشد. اما فقط افراد خاصی هستند که حتی دشمنشان را هم می توانند دوست داشته باشند.
15. خوش بینی به دیگران
افراد خوشبین، میدانند که جهان کامل و ایدهآل نیست و هیچکس نمیتواند، همه صفات خوب و عالی را دارا باشد، اما آنها در تلاش هستند که بخشها و وجوه مثبت قضایا را بینند و امیدوار باشند که جهان به سمت خوبی و خیر حرکت کند.
16. استقامت در هنگام شکست:
شکست، افشاگر چیزهایی است که در قلب ما رخ میدهد. چیزهایی مثل شخصیت قوی، با پشتکار و مقاوم! ما در طول زندگی شکست های بسیاری خواهیم خورد. اما کسانی که این شکست ها را پشت سر می گذارند، لایق احترام اند.
17. خلوص نیت:
همانطور که گفتیم، شخصیت اصلی در خلوت آشکار میشود و صداقت در جزئیات. اما خلوص و پاکی در مواجهه با فرصتها آشکار میشود. وقتی سود نادرستی ممکن است به ما برسد ( پول، قدرت، جنس و غیره )، آنهایی که پاکی و شرافت خود را حفظ می کنند، باید مورد ستایش قرار بگیرند. نه تنها این افراد، شب ها خواب راحت تری دارند، بلکه دنیا را برای ما به جای بهتری برای زندگی تبدیل می کنند.
18. اقتدار:
اقتدار (یا به قول معروف همان اتوریته) ، یک دنیای بی نظم را به دنیایی منظم تبدیل می کند. مقامات نظم را به دنیای هرج و مرج جلب میکنند.در طول تاریخ، رهبران زیادی بوده اند که برخی از اعتشاشات و هرج و مرج ها را به نام اقتدار و برقراری نظم، سرکوب کرده اند. اما بهتر است اقتدار را به این شکل معنا نکنیم. بلکه آن را نظم بخشیدن به بی نظمی ها بنامیم.
19. پذیرفتن اشتباه:
در هنگام بروز یک اشتباه، همه ما دوست داریم مسئولیت خودمان را کتمان کنیم. انسان ذاتا تمایل دارد تا اشتباهات خود را به گردن دیگران بیندازد. این مایه تاسف است. تنها کسانی می توانند از اشتباهات خود درس بگیرند که مسئولیت آن را پذیرفته باشند.
20. کنترل عادت ها:
ما اغلب تحت تاثیر مواد، اموال و سرگرمی ها قرار میگیریم و نمی دانیم که ناخواسته به سمت سویی که رسانه ها می خواهند کشیده می شویم. در این حالت زندگی ما دیگر متعلق به خودمان نیست. کسانی که در برابر این موارد می توانند کنترل خود و زندگی شان را به دست بگیرند، افرادی منحصر به فرد و خاص هستند.
منبع: