آموزش در مناطق محروم؛ چرا مدرسه استادی؟ (لایو پیام بهرام پور و لاریان)

سرفصل های مهم این مقاله:

آموزش در مناطق محروم؛ چرا مدرسه استادی؟ (لایو پیام بهرام پور و لاریان)

نسخه کامل لایو اینستاگرامی پیام بهرام پور با مهدی لاریان با موضوع محوری «لزوم آموزش در مناطق محروم » و چراییِ آموزش دیدن در مناطق محروم را ببینید.

این لایو می‌تواند دید وسیع‌تری به شما بدهد؛ که به وسیله آن از بتوانید به پاسخ این دغدغه برسید که چرا اتفاقاً افرادی که در مناطق محروم و با عدالت کمتر هستند، نیاز بیشتری به آموزش دارند و چرا حتماً باید آموزش‌های ویژه ببیند؟

همچنین تماشا کنید که چه فرصت‌های طلایی و بازار کاری برای کار آموزش در مناطق محروم وجود دارد.

نکته: قصد من در ابتدا این بود که این لایو را به صورت بریده بریده و ویرایش شده در اختیار شما بگذارم؛ اما صحبت‌ها آن‌قدر به‌هم‌پیوسته و جذاب بود که واقعاً حیفم آمد آن را تقطیع کنم؛ بنابراین به شما هم توصیه می‌کنم یک ساعت زمان ارزشمندتان را روی این لایو بگذارید. مطمئناً چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت.

همچنین بریده‌هایی از این لایو در ادامه آمده است:

 

پیام بهرام پور کیست؟

مشخصات، نوع فعالیت و رزومه آقای بهرام پور را می‌توانید از طریق کلیک روی لینک زیر، به صورت کامل بخوانید!

 

معرفی کامل پیام بهرام پور

آموزش در مناطق محروم با پیام بهرام پور

 

مهدی لاریان کیست؟

آقای لاریان مشاور و مدرس کار و کسب و نیروی انسانی در استان سیستان و بلوچستان است که در حوزه منتورینگ و کوچینگ به استارتاپ‌ها فعالیت دارد. او به همراه تیم آموزشی فعال و پرتوان خود برای افرادی که می‌خواهند به موفقیت برسند و مصمم هستند، دوره‌های آموزشی مهارت محور و خدمات کوچینگ (مربی‌گری) در جهت بهبود فردی ارائه می‌کنیم.

او همچنین مهندسی عمران خوانده و مدیرعامل یک شرکت عمرانی در سیستان و بلوچستان است.

خود آقای لاریان تعریف می‌کند:

«از زمانی که به دانشگاه رفتم، فهمیدم اکتفا کردن صرف، به دروس دانشگاه نمی‌تواند منجر به موفقیت شود؛ بنابراین به دنبال آموختن مهارت‌های دیگر در کنار درس رفتم. این یکی از رموز موفقیت من است که از همان ابتدا، به دنبال آموختن بودم.»

شغل‌های مختلفی از راننده تاکسی و کار ساختمانی گرفته تا اکنون که مدیرعامل شرکت ساختمانی هستم و در زمینه بیمه عمر هم دستی بر آتش دارم…

برای ادامه دادن «آموزش در مناطق محروم» واقعاً لازم دیدم مهارت‌های دیگری هم کسب کنم.

نسخه کامل لایو بالا را مشاهده کردید؟

ما برای شما چند تکه از این لایو را انتخاب کرده‌ایم که به نظر صحبت‌های مهم‌تری می‌رسند.

اگر وقت برای تماشای کامل این لایو ندارید، می‌توانید از تکه‌های کوتاه زیر استفاده کنید:

 

چرا یک مدیرعامل به مدرسه استادی آمد؟

مهدی لاریان مؤسس و مدیرعامل یک مجموعه با حدود 15 کارمند است. او در این بخش از ویدئو  به این سؤال پاسخ می‌دهد که «چرا یک مدیرعامل با این تعداد از کارمند، تصمیم می‌گیرد به مدرسه استادی بیاید و اول از همه، خودش آموزش ببیند؟»

 

تجربه برگزاری یک همایش عالی در بزرگترین سالن سیستان و بلوچستان

پیش از برگزاری یک کارگاه آموزشی عالی در سیستان و بلوچستان، فکر می‌کردم مردم اصلاً تمایلی برای آموزش دیدن ندارند؛ اما وقتی برنامه‌ریزی کردم و تصمیم خودم را گرفتم، تازه به این دیدگاه رسیدم که «مردم بیش از هرچیزی، تشنه آموزش هستند…»

من توانستم یکی از بهترین سمینارهای آموزشی در استان سیستان و بلوچستان را در بزرگترین سالن این شهر به خوبی برگزار کنم. بازخوردهای خوبی هم از همه شرکت کننده‌ها پس از سمینار دریافت کردم که برایم انگیزه‌های مضاعفی ایجاد کرد.

 

از خودِ بیشتر از یک هم «بیشتر از یک» تریم!

یکی از نکاتی که مهدی لاریان به آن اشاره کرد، ارزش‌های مضاعفی بود که خودش با استفاده از آموزش‌هایش برای مخاطبین و مشتریان خودش ایجاد می‌کند.

مثلاً در یک نمونه موردی‌، او پس از برگزاری سمینار بزرگ خودش، «محصول حرفه‌ای» مجموعه بیشتر از یک را معرفی می‌کند؛ اما تنها به معرفی و فروش این محصول اکتفا نکرده است. بلکه چندین بازه زمانی برای پیگیری عمل به آموزش‌ها توسط خریداران در نظر گرفته است.

مثلاً هرچند وقت یکبار به آن‌ها زنگ می‌زده تا از روند پیشرفتشان با خبر شود و از اثربخشی آموزش‌ها مطمئن باشد.

این نشان می‌دهد که چطور می‌توانیم حتی برای فروش محصول دیگران، یک ارزش تازه به آن بیفزاییم.

 

2- آیا بازار آموزش اشباع شده است؟

مهدی لاریان و پیام بهرام پور به صورت منطقی در این ویدئوی کوتاه اثبات می‌کنند که بر خلاف نظر عده‌ای، «بازار آموزش نه تنها در ایران اشباع نشده، بلکه جامعه ایران بیش از هرچیزی به شدت تشنه و پذیرای آموزش هستند.»

به قول آقای بهرام پور، هر وقت دیدیم که همه مردم روابط خوبی دارند، کسب‌وکارشان رشد کرده، مهارت‌های ارتباطی را به خوبی بلدند و در بهترین کیفیت زندگی خودشان به سر می‌برند، آنگاه شاید بتوانیم بگوییم بازار آموزش هم اشباع شده؛ اما واقعاً الآن همه چیز مطلوب است؟ آیا واقعاً مردم به آموزش نیاز ندارند؟

 

این ویدئو را حتماً نگاه کنید:

آقای لاریان در بخش دیگری از صحبت‌های خود از میزان درآمدهایش از مدرسه استادی صحبت می‌کند، او از مزایای پنهان و گسترده‌ای که مدرسه استادی برایش به همراه آورده (به جز درآمدهای واقعی) می‌گوید و اینکه چقدر کیفیت زندگی‌اش با استفاده از این آموزش‌ها رشد کرده است.

 

تعریف مدرسه استادی چیست؟ چه سرفصل‌هایی دارد؟

اگر هنوز هم نمی‌دانید که مدرسه استادی چیست و چه سرفصل‌هایی دارد، بهتر است از زبان یکی از شرکت کنندگان این دوره یعنی مهدی لاریان، از مزایا و سرفصل‌های اصلی دوره آشنا شوید:

 

آیا می‌توانیم هم کارمند باشیم و هم در مدرسه استادی شرکت کنیم؟

مهدی لاریان در پاسخ به سؤال یکی از دنبال کنندگان پیج اینستاگرام بیشتر از یک، توضیح می‌دهد که چطور می‌توانیم در عین کارمندی، در مدرسه استادی موفق شویم.

او برای نمونه از نفر اول مدرسه استادی 5 مثال میزند که چطور هم به صورت تنها زندگی می‌کند و همه کارهایش بر دوش خودش است و هم کارمند است و در عین حال توانسته نفر اول دوره شود. اگر در مورد او چیزی نمی‌دانید، این لایو را ببینید. مطمئناً ‌انگیزه‌های شما را دو چندان خواهد کرد. ( نفر اول مدرسه استادی از رازهای موفقیتش می گوید)

 

چرا مدرسه استادی در شهرهای دیگری برگزار نمی‌شود؟

از اواسط دقیقه 33 تا اواسط دقیقه 36 لایو اینستاگرامی بالا، می‌توانید صحبت‌های پیام بهرام پور و آقای لاریان را در این زمینه ببینید. آن‌ها از جو فوق العاده ای که این دوره دارد و دلایلی که در حال حاضر نمی‌توان این دوره را در جایی غیر از تهران برگزار کرد، می‌گویند. همچنین از اینکه بیش از نیمی از شرکت کنندگان دوره مدرسه استادی از شهرستان‌ها به اینجا تشریف می‌آورند، تعریف می‌کنند.

 

4- یک سؤال انتقادی از یک مخاطب عزیز؛ چرا این‌قدر توصیه می‌کنید که در مدرسه استادی شرکت کنیم؟

یکی از مخاطبین در این لایو این سؤال را پرسیده که چرا باید در مدرسه استادی شرکت کنیم.

از زبان مهدی لاریان که از شرکت کنندگان این دوره بوده، پاسخ به این سؤال را بشنوید:

 

تنها تعداد کمی ظرفیت برای شرکت در دوره مدرسه استادی باقی مانده است.

همین الان فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم و یک مصاحبه رایگان با کارشناسان مجموعه، انجام دهید:

فرم درخواست ها

مطالب محبوب سایت:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا