آموزش حل مسئله (محمدپیام بهرام پور در برنامه وقت کار)

سرفصل های مهم این مقاله

هر هفته با یک موضوع آموزشی، محمدپیام بهرام پور مهمان برنامه وقت کار است. در مجموعه ویدیوهایی که در برنامه وقت کار ضبط می شود ما سعی می کنیم نکات آموزشی را برای بهتر زندگی کردن آموزش دهیم. تا پایان مقاله همراه ما باشید.

 

در این ویدیو می خواهیم با هم یاد بگیریم که چطور می توان جعبه ابزار مهارت ها را تقویت، و مسائل خودمان را حل کنیم؟ در ابتدا از شما دعوت می کنیم ویدیو زیر را ببینید، این ویدیو بیشتر از پنج دقیقه وقت شما را نمی گیرید.

 

 

 

تقویت جعبه ابزار پیشرفت؛ راهی برای موفق شدن

 

در جعبه ابزار پیشرفت مهارت هامون می خواهیم شما را با مهارتی آشنا کنیم، یادگیری این مهارت باعث می شود شما در کسب و کار خودتون بدرخشید و فرد موفقی شوید؛ همچنین کمتر اذیت شوید، درآمد و رشد زیادی را داشته باشید.

 

اما چطور می توینم به این اصل برسیم؟

 

حل مسئله؛ موضوعی که برای هرکدوم از ما در طول شبانه روز در هر شغلی که هستیم اتفاق بیفتد و یک مسئله کوچک و ناچیز برای ما درگیری های بسیاری را به وجود بیاورد. یه مثال ساده برای درک مفهوم حل مسئله براتون می زنم؛ چند روز پیش در صف نانوایی بودم و با این صحنه مواجه شدم…

 

خانمی در صف نانوایی حضور داشت و از اینکه مدت طولانی در صف ایستاده به نانوا اعتراض داشت؛ این در صورتی بود که خانم اصلا در صف حضور نداشته و می خواست زودتر از دیگران خریدش را انجام دهد.

 

من: آقا خودت را اذیت نکن، ناراحت نباش

نانوا: آقا این مسئله هرروزمون هست و هرروز چند نفری به بهونه ای این حرف ها را به ما می زنند و درگیری ایجاد می کنند.

 

می بینید اتفاق افتادن یک مسئله بسیار ساده چقدر می تواند در روند کار ما تاثیر داشته باشد، به نظرتون اون نانوا تا آخر روز حالش خوب هست و راحت میره به خونشون؟ بعید میدونم که اینطور باشد.
این مثالی ساده از مسائلی بود که ممکن است روزانه ما را درگیر خودش کند و در روند کاری ما تاثیرهای مخرب بگذارد؛ در هر شغل و سمتی که باشیم.

 

در دید حل مسئله ما اینگونه مسائل را اصلا مسئله ای نمی دانیم، با هم پیش بریم تا به مفهمو درست حل مسئله برسیم، با این 4 گام آشنا می شویم:

 

گام اول – فهم درست مسئله

گام دوم – روش های حل مسئله

گام سوم – انتخاب و اجرای روش حل مسئله

گام چهارم – بازخورد گرفتن

حل مسئله

 

با این چهار گام آشنا شدیم، اما بریم سراغ مشکلی که نانوا داشت.

 

نانوا اصلا مسئله ای برای خودش قائل نبود و می گفت این مسئله هرروز ماست! خب می بینیم که او این روند را پذیرفته بود در صورتیکه می توانست این روند را تغییر دهد.

چطوری؟ خیلی سادست فقط اگر یک بار با خودش فکر می کرد یا همکارانش را جمع می کرد و می گفت: «ما هرروز اینجا درگیری را داریم چه کارهایی میتونیم انجام دهیم برای اینکه کمتر اذیت بشیم و کمتر درگیری ایجاد شود.»

 

با همین سوال بدون شک کارفرما با کلی ایده مواجه می شود؛ چند مورد از این ایده ها را همه قبول می کنند و اجرایی می شود. این ایده ها و راهکارها درست است که شاید همه ی مشکل را رفع نکنند اما حتما تاثیر حداقل ده درصدی روی مسئله به وجود آمده خواهند گذاشت، خب به نظرتون اگر ده درصد مشکل نانوا حل بشه کم هست؟ نه همین ده درصد هم میتونه هم به نانوا هم به همکارانش آرامش دهد البته اگه حل مسئله را درست پیاده سازی کنیم خیلی وضعیتمون بهتر خواهد شد.

 

موضوع حل مسئله یکی از 21 درسی است که در محصول حرفه ای به طور کامل به آن پرداختیم؛ بسیاری از افراد جرات روبرو شدن با مسائل خودشان را ندارند و مدام از حل کردن مسئله خود شانه خالی می کنند. در این محصول یاد می گیرید که چطور باید مسائل زندگی خودتان را شناسایی کنید و برای حل آن ها اقدام کنید.

حل مسئله یعنی تحت کنترل گرفتن زندگی؛ برای اینکه بیشتر با این محصول جامع آشنا بشید روی لینک زیر کلیک کنید

حرفه ای

تنبلی یا نداشتن هدف؟

 

بسیاری از مردم هستند که احساس می کنند مشکل تنبلی دارند و نمی توانند صبح زود از خواب بیدار شوند؛ صبح زود که نه بهتر است بگوییم اصلا نمی توانند صبح بیدار شوند چه برسد به اینکه صبح زود بیدار شوند.

وقتی با این افراد صحبت می کنیم فکر می کنند مشکلشون تنبلی است در صورتیکه مشکلشون تنبلی نیست بلکه مسئله را اشتباه متوجه شدند و هدف و رسالتی ندارند اصلا انگیزه ای برای صبح زود بیدار شدن ندارند.

وقتی هدف و رسالتی نداشته باشیم خب دلیلی نمی بینیم برای صبح زود بیدار شدن؛ خب حالا منظورمون از درست متوجه شدن حل مسئله را متوجه شدید؟

شما تنبل نیستید که صبح ها نمی توانید دیر از خواب بلند می شوید بلکه هدف یا رسالتی برای زود بیدار شدن ندارید. شناخت اشتباه حل مسئله باعث می شود راه کارهای اشتباهی هم برای خودمون ارائه بدیم که هیچ کمکی به ما نخواهد کرد.

 

اگر هنوز هدف و یا رسالتتون در زندگی را پیدا نکردید حتما ویدیو سمینار رایگان هدف گذاری را مشاهده کنید

هدف گذاری حرفه ای + دانلود رایگان فیلم سمینار

درخواست ما از شما؛ این کلمه را حذف کنیم

 

نمیشه؛ کلمه ای که بسیاری از مردم به کار می برند.

 

اگر می خواید تفاوتی ایجاد کنید
اگر می خواید یک ارزشی به این دنیا اضافه کنید
اگرمی خواید اوضاع کاری خودتون را بهتر پیش ببرید
اگر می خواید مسائلتون را بهتر حل کنید

 

به جای نمیشه، بگیم چطوری میشه؟ به عنوان مثال وقتی تو بحران ها و چالش های اقتصادی بدی هستیم خیلی ها از این جمله استفاده می کنند که تو این شرایط نمیشه کار کرد و جملات نا امید کننده به کار می برند، اما بسیاری باور دارند که درشرایط نامناسب اقتصادی هم می توان موفق بود.

 

تمرین شما برای این هفته…

 

خواهشی که ما ازشما داریم به مدت یک هفته مسائلی که تو کار یا حتی در زندگی شخصیتون وجود داره و شما را اذیت می کند را یادداشت کنید؛ یادتان باشد مسائل خودتون را کلی ننویسید به صورت کاملا شفاف یادداشت کنید که مسئله ای که درگیرش هستید و شما را اذیت می کند واقعا چی هست؟

پس هفته بعد با لیستی از مسائلی که میخوایم حلشون کنیم در خدمتتون هستیم.

 

برای خواندن برنامه قبلی محمدپیام بهرام پور در وقت کار روی لینک زیر کلیک کنید

 

چرا تنبلی می کنیم؟ (محمد پیام بهرام پور در برنامه وقت کار)

نه گفتن و قاطعیت؛ دو مهارت بسیار مهم +یک روش 4 مرحله ای عالی برای نه گفتن

 

 

 

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا